Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

:)))), e tare Andrusca, fitoasa mica, nu are gusturi rele la masaj si Vladut a facut la fel, a tinut-o mult si bine cu "tati", pe el il striga si cu mine facea tot :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

anna super scumpi copilasii

miere aceleasi cuvinte de lauda si pt bebicii tai
niste frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Anna, vai, bine ca e Vlad ok... grrrr, ce ma streseaza busiturile astea. pupici pe genunchii busiti!
Criss hahaha, Andra e clar ca e sefa. mai am eu una acasa care sta la masa (cica), ridica picioarele pe masa si zice asa in lene "pupa picio'ul asta" (intinzand un picior)
Porumbita, eu as zice ca nu prea ai ce sa iei de la o piscina.... ca doar nu mai suntem ca acum 20 de ani cand se schimba apa odata si nu prea era solutie de dezinfectat in afara de clor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

o sa razi roxi da acum o luna o cursanta m a sunat ca a luat ... paduchi... de la prosoapele oferite de un super club de fite (al lui pescariu parca) stie ca de acolo ca aia au mai primit in acelasi timp diverse sesizari...

anna ce ghinion cu cazaturile astea...

mai cand va vad cu asa fete frumoasa (eva, andrusca, nadia) ma apuca cheful de bb 3 (desi la bafta mea tot baiat iese + ca sarcina asta mi-a iesit prin toti porii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu rad, dar paduchii stau pe lucrurile curate, nu pe cele murdare. si dupa cum cred ca ai mai auzit, prin europa de vest, inclusiv scandinavia, sunt epidemii ciclice de paduchi, in scoli si gradinite.

Mergi la inceput

Neata,

Poftiti la

Porumbita, dar tu faci miscare numai avand grija de Robert, stiu din experienta mea cu burtica, Vlad si casa intoarsa cu fundu-n sus pt zugravit, nu am mai avut nevoi de gimnastica

Ioana, si mie mi-ar placea sa va vad, poate reusesc cand o sa veniti in Ro puii tai sunt minunati, iar micuta domnisoara te topeste

Eva mea o ia pe urmele lui Vladut cu nemancatul, asa cum Vladut nu a mancat mai nimic in afara de san pana la 1 an si 5 luni asa face si mandra, inchide gura si sufla cand ii duci mancarea la gura. cu ce am gresit sa ii am pe amandoi la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Anna multumim de cafea

Ati inceput diversificarea? Bafta, sper totusi sa nu fie ca Vladut. Poate vrea si ea sa incerce autodiversificarea ca Nadia .

Bey, Andruska e un titrez...nu sta o clipa. Acum vrea in brate, in 30 de secunde vrea jos, dupa care vine ca un catel sa o iau in brate...deci nici calare, nici pe jos...e formidabila!

Ieri nu a vrut nici unul sa doarma dupa-amiaza si am gasit-o pe mami lesinata, au zapacit-o de tot.

Mergi la inceput

Da, asa as fi vrut sa incepem sa papam solide... i-am dat comanda de saculet din acela din care sa suga bebe singur legume/fructe, poate asa prinde gustul la mancare, sa vedem acum cu l-o accepta pe ala.
Apropos de nemancat solide, am fost cu Vladut la dentist si mi-a zis ca are dintii fragili pt ca la un momendat ar fi avut lipsa de calciu , ori eu in sarcina, ori el in timpul dezvoltarii dintisorilor

Eu o inteleg pe mami tau, si eu pic lata seara daca prind o zi in care Vladut nu doarme, iar Eva e maraici..... de ce nu sta cu ei mai mult afara dimineata ca ar fi mai obositi si ar dormi de pranz apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aoleao, nu-mi spuneti, azi e ultima zi de gradi a lui Aidan:))) O sa-mi manance ficatii, nici el nu prea mai doarme la pranz. Singurul mod sa doarma amandoi mai mult de o ora este sa dorm cu ei, atunci trag la aghioase si trei ore, dar eu nu fac nimic prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anna i-am luat si eu saculet din ala Andrei si a sfarsit pe o etajera ...nu i-a placut. O mai las si o mai incerc poate se linisteste si ea macar 10 minute.

Mami nu iese cu ei afara ca e Razvi zbuciumat si ii e teama ca nu le face fata. Plus ca e motorizata, are fixurile ei: sa spele, calce, faca curat, mancare...eu ii tot zic sa le lase ca le facem seara impreuna sau in week-end...dar ti-ai gasit...cica daca nu ne ajuta financiar, macar asa

Miere tine-te bine . La noi nu prea s-au potrivit cu somnul. Plus ca Razvi nu adoarme daca nu stai langa el. Si de cand mandra s-a ridicat in picioare nu mai adoarme singura in patut ca are treaba sa se uite pe tavan la Mickey (avem o lampa cu Mickey si e foarte indragostita de ea )

Mergi la inceput