Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Va las un filmulet cu Nadia mancand broccoli. Domnisoara refuza total piureurile, drept urmare facem BLW

Revin dupa ce citesc din urma si culc ostrogotii:))

Mergi la inceput

Si Aidan citindu-ne Maisy:))

Mergi la inceput

Tot eu, vad ca vorbesc singura pe aici dar cine stie cand mai am timp sa intru:))

Lisa, mor dupa copilasii tai, tare dragalasi mai sunt. de torturi nu mai zic nimic pt ca vreau sa intru la dieta, dar nu ma lasati tu si Paula!

Crisspy, am vazut-o pe Andra in costum de baie pe fb, e mortala:)) ce scumpa si dragalasa este, cum mai stati cu greutatea?

Porumbita, unde simti durerea? Cred ca e normal, si eu am avut dureri din astea cand a crescut uterul. Mie mi s-au rupt si niste aderente de la cezariana anterioara si am auzit poc la un moment dat si am simtit o durere ascutita de am intrat in panica crezand ca am ruptura uterina. Era dupa o patanie cand sarise Aidan pe burta mea si mi s-a deslipit placenta intr-un coltisor plus un hematom pe linia fostei cezariene (in interior). M-au tinut in spital atunci sub observatie.
Daca esti nelinistita, fa o eco ca sa evalueze cicatricea.

Azi il inscriu pe Aidan la karate si cursuri de gatit:))), combinatia e cam ciudata haha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Miere Nadia e mortala , imi place de ea de mor. Si am asa impresia ca o sa fie tare sugubeata . Iar Aidan e un scump.

Noi stam mai bine cu greutatea...am depasit in sfarsit si noi pragul critic de 7kg .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
am vazut domnisoaremsuper dragute deci musai sa intru sa le laud.
Porumbita, poate e totusi cazul de insulina?
pe mine nu m-a durut nimic la Eva, era destul de batrana prima operatie
o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am mai fost sa cer o parere si nu e de insulina dupa protocoalele din RO; asa ca merg inaite cu regimul si cumva tr sa imi misc fundu sa fac am multa miscare (da e greuuuu ca ma dor oasele, mai ales ala pelvian,plus ca abia imi car burta dupa mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la inot ai incercat? nu e solicitant daca stii deja si e si mai comod, nu mai cari greutatea burtii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu am incercat... sunt cam paranoica cu piscinele, recunoasc, imi e sa nu ma trezesc cu ceva de pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Noi o tot tinem in ghinioane...dar pot sa-i multumesc lui Dumnezeu ca nu e mai rau! Sambata a cazut Vladut de pe o scara de fier la tara (va pun poze si o sa o vedeti acolo), am crezut ca lesin cand l-am vazut plin de sange, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a ales doar cu multe julituri, de sambata pana azi imi cade in fiecare si cu genunchii de ciment incat haraie loviturile, are genunchii praf facuti
Aseara am fost cu Vladut la urgenta pt ca l-au ciupit niste insecte si a facut o reactie urata, i se umflase mana f rau. Acolo i-au facut o injectie si i-au dat tratament. Super super super personalul de acolo, au vorbit asa frumos cu el de nici nu stie Vladut ca i s-a facut injectie Ce sa mai zic ca i-a zis doamnei doctore "Doamna doctora, si pe tine de iubesc!"(in prealabil imi zise mie ca ma iubeste )

Cu Eva ba se iubeste, ba cand intra prea mult in sufletul ei incepe sa o cicale ca sa-l lase in pace. Aseara ii zicea "Eva, nu mai pune mana pe mine ca am microbi si te musca!"

Eva creste si e o lipicioasa, de luni a inceput sa zica "ma-ma" clar si cristalin, ma topesc dupa ea

Va las si poze cu picii https://picasaweb.google.com/103416078086658174782/11Iunie2012?authkey=Gv1sRgCNe65v2Gq7a4KQ#5752727097215198322

Uitasem sa va spun din seria de necazuri ca duminica a intrat in noi cu masina o babuta, ne-a zgariat un pic si o mica indoitura in spate, insa dacia ei se ondulase bine pe partea cu care ne-a lovit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anna imi pare rau de Vladut, s-au strans toate pe capul lui acum .

Felicitari pentru "mama" , Andruska s-a lasat de sportul asta de ceva vreme. Eu ii zic "mama" si ea zice "tata", dar tot la mine vrea. Cu tati sta numai daca ii face masaj la talpi...o fitoasa

Mergi la inceput