Delfinasi jucausi de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 8
palomina spune:
Hola, fetelor!
Si eu sunt new entry si nici eu nu ma simt cu musca pe caciula :)))) pot doar spune ca-mi pare rau cand citesc tot felul de mesaje care dau cu bata-n balta ..... Sincer, cred ca cine face asta are prea mult timp la dispozitie si o doza mare de rautate. Eu va citesc inca din decembrie 2009, nu am vrut sa scriu din cauza unei nesigurante in ceea ce priveste sarcina, imi era o groaza teribila sa nu-mi pierd puiul. Cand am nascut imi ziceam ca e prea tarziu sa ma mai bag in seama pe aici pana cand m-am hotarat totusi sa va vorbesc si sa va cer sfaturi.
Imi pare rau ca nu pot sa scriu mai mult, din pacate mereu va citesc si scriu de pe telefon si nu e prea confortabil totusi . DAR sfaturile si povestile voastre m-au ajutat enorm tot timpul indiferent daca apartin mamicilor cu state vechi sau new entry. Nu stiu ce as fi facut fara voi!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
palomina spune:
Si abia astept sa incep serviciul sa pot scrie mai mult pe aici :))) ati ghicit-sunt bugetara :))))))
PS asta ar fi unicul avantaj al reluarii jobului !
puiutz_mic spune:
Fete dragi, nu vreau sa supar pe nimeni, dar dupa ce le-am urat bun venit mamicilor "new-entry", nu e oare cam ciudat sa afirmam acum ca ele au contribuit la destramarea grupului? Oare nu ar trebui sa cautam mai adanc in propriile suflete? Poate ca totusi problema este si la noi
Zic si eu...acum nu dati cu rosii!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Baby ma regasesc complet in ceea ce ai spus despre grupul nostru! Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Elena poate reusim si noi sa ne vedem..sa se cunoasca baietii.........Mai ales ca la mine e o fetita pe drum......si tu ai un baiat frumos ...Noroc ca vin fetele la Constanta si ne mobilizam si noi cumva...O sa o sun si pe Rubia poate vine si ea
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
lalala13 spune:
Eu mi-am zis parerea din perspectiva in care in timpul odiseei nu au fost certuri, never. Si observ ca la multe odisei exista. Chiar daca unele mamici au venit mai tarziu, nu inseamna ca nu sunt binevenite.Dar conteaza si care este atitudinea lor ulterioara si sa nu minta. Insa eu o vad ca si cand exista un echilibru, o balanta. Iar acest echilibru s-a rupt undeva. Au exisat niste certuri, culmea unele care nici macar nu ne priveau pe noi,dar ne-au inclus si nu a fost corect sa ne includa cand pe noi nu ne privea. Asta a condus la impartirea noastra in pro si contra. Asta inseamna ca posibil legatura nu era atat de stransa si pana la urma tot vina noastra e. Nu vreau sa jignesc pe nimeni si ideea e ca daca nu va simtiti cu musca pe caciula e bine(va pup palomina, alice). E vorba despre persoane care au venit, au scris, au iscat certuri si au plecat(unele doar de pe dc). Gata, ma opresc. Nu mai vreau polemici. Dar vroiam sa va zic ca eu va urmaresc, vad evolutia delfinasilor si a burticilor si a fratilor de delfinasi( imi faceti si mie pofta :) )
Poate pararea mea este si subiectiva avand in vedere experienta proprie si motivul pentru ca am renuntat sa ma scriu.
Dar de dor tot mi-e dor de voi. Si mi-e dor si de beluistef, de sheri...
ciristina_serban spune:
Abia acu reusesc sa mai intru…
Puiutz, multumim de gandurile bune… Ce chin si pe voi. Ai incercat sa-I dai Baby Jaro??? Si noi suntem pe scaune moi de ceva vreme, si medicul ne-a recomandat Baby Jaro. Sper sa dea rezultate.
Crispro, supe pozicile din vacant, iar Vladut e de vis cu zulufii lui frumosi ce se ivesc de sub sapcuta. Cand incepi munca???
Off Adriana ce sperietura. M-am cutremurat cand am citit. Bravo mami pentru prezenta de spirit!
Anca, ma bucur ca ai primit analizele bune. Sigur ca e o mare usurare!
Baby, ce frumos ai scris. Ma regasesc in multe cuvinte de-ale tale. Nici eu nu m-am bagat vreodata in vreo disputa, tocmai pentru ca nu cred ca aici e locul potrivit. E locul nostru de mangaiere, de refugiu de popas in toata fuga asta de peste zi, in care ne impartim in mii de locuri si dedicam tot sufletul nostru in ceea ce facem.
Uff, eu sunt complet in ceata…nu inteleg ce s-a intamplat si ce v-a suparat, dar sper ca veti reusi sa ramaneti pe aici la fel de bune, blande si saritoare cum va stiu…
palomina spune:
De fapt, eu intrasem sa ma laud ca ieri am fost am fost la concert Vama, a cantat si Luis cu colegii in deschidere! A iesit totul bine, nu s-au vazut emotiile prea mult din sala :)))) al meu barbat a mai cantat in fata unui public asa numeros dar ceilalti nu. Oricum, a iesit bine totul! Publicul a aplaudat, sper sa le poarte noroc !
Dupa concert ne-am facut de cap cu pizza si vin in doi si cand am ajuns acasa imi spalase mama vasele, ceea ce m-a bucurat enorm.... Antonito deja n-are nicio treaba cand plec de-acasa! Era super ok! Nah ca m-am laudat si eu!!!
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 Dar de dor tot mi-e dor de voi. Si mi-e dor si de beluistef, de sheri... ---------------------------------------------- my somebody.... www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
Si mie tare dor imi este de Sheri...Acum doua luni am inceput sa citesc la odisee si mi-am reamintit postarile ei care mereu ma faceau sa rad...Imi amintesc ca in fiecare zi speram sa scrie ceva ca stiam ca imi va insenina ziua......
28+
baby78 spune:
Na...ca am uitat sa ma laud.....Am fost la eco...Bebelina este bine are 1,120 kg este perfecta (normal ca doar e a mea )...Am intrebat de nastere naturala si doctorita mea a spus ca in cariera ei a avut 2 cazuri dar....riscurile sunt foarte mari si daca sunt doar 2 ani intre nasteri...probabilitatea este mica, mica...Asa ca eu i-am spus ca nu ma risc cu nimic si voi face cezariana fara nici un regret ca vreau sa fiu sanatoasa sa ma bucur de copii mei
Urmatorul control il am pe 3 iulie....Nu imi vine sa cred cat de relaxata sunt la sarcina asta...Acum le inteleg pe mamicile de 2 copii care spuneau ca la al doilea e mult mai usor
28+
adrianaBuc spune:
anca, ma bucur ca ti-au iesit bine analizele.
puiut, eu nu sunt disperata dupa alatare, adica nu as alapta cu orice pret daca asta ar afecta sanatatea mea si mai ales a copilului. Din pacate dupa vaccinul de 2 luni nu stiu ce s-a intamplat dar Natalia nu a mai luat in greutate decat vreo 500g (in primele 2 luni a luat cate 900g si in mod normal ar fi trebuit sa pastreze trendul inca o luna). I-am facut analizele de kk si pish si au iesit negative. DIn pacate trendul descrescator a continuat si saptamana trecuta am constatat ca nu a luat nici macar un gram, iar in saptamanile anterioare a luat cate 80-100g. Pediatra a sus sa vedem cum iese azi la cantarire si decidem dupa, dar cel mai probabil ori laptele nu mai e suficient de gras ori nu papa ea suficient cat sa creasca.Michelle, pe perioada alaptarii nu e permis nici un fel de tratament pentru ca se duc in lapte, si daca pe mine ma ajuta pe Natalia s-ar putea sa o dezechilibreze, deci exclus.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012