Delfinasi jucausi de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 7
baby78 spune:
Lalala nu avem cum sa te uitam ca doar am trecut prin multe impreuna Macar din cand in cand sa ne mai scrii sa ne spui ca sunteti bine
Eu de felul meu nu m-am bagat in discutii si nici nu mi-am dat cu parerea si nici nu am criticat vre-odata faptele cuiva pentru ca suntem oameni si toti mai gresim. Eu am luat tot ce e mai frumos de aici si vreau sa va spun ca de aici am invatat atatea lucruri cat nu as fi invatat niciodata citind prin carti sau pe internet...Noi aici ne povestim experientele de viata ...cele reale cu solutii si cu bune si cu rele...Fiecare dintre noi discerne si ia ce i se pare ca i se potriveste.
Eu de obicei daca e o postare care nu imi place o citesc dar....o sar din minte imediat si nu ma incarc cu ea...Toate avem zile bune si zile proaste dra eu consider ca suntem un grup frumos si unit care mereu a sarit cu un sfat sau cu o vorba buna cand am avut nevoie. Trebuie sa ne gandim ca fiecare avem propria personalitate si gandire si nu avem dreptul sa incercam sa modelam pe cei din jur dupa gandirea noastra. Eu nu m-am atacat niciodata daca ceva nu a fost pe gustul meu si nici nu m-am apucat sa comentez sau sa critic Fiecare are dreptul sa aleaga ce citeste si ce nu. plus ca eu nu inteleg cum se poate ajunge la cearta sau suparare intre niste persoane care se cunosc virtual
Hai sa ramanem asa cum am fost pana acum ...un grup de delfinasi si mamici de delfinasi ..unit si plin de prietenie
Eu nu ma las de forumeala cu voi Este singurul loc in care am activat,scriu si citesc constant si nici nu cred ca as putea sa stau o zi sa nu vad ce mai faceti si ce mai spuneti
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
puiutz_mic spune:
Buna fete dragi!
Adriana, of mami ai fost la inaltime! Bravo! Mititica Natalia! Ce sperietura!!! Imi pare rau si de necazul cu masina... 3000 lei e o suma considerabila . Ma bucur ca vestile de la colpo sunt relativ bune, desi prezenta hpv-ului te obliga la imunostimulare. De cand nu a luat Natalia in greutate? Sau nu a luat corespunzator? Pediatrul ce zice? Chiar trebuie sa ii suplimentezi cu LP? Mai poti amana inca 2 luni imunostimularea? Poate reuseai sa o alaptezi exclusiv pana la 6 luni, dar daca inceperea tratamentului tau e urgenta, eu zic sa nu stai pe ganduri si incet-incet sa o treci pe LP. Sunt o multime de bebelusi care cresc cu LP. Fetele tale au nevoie de tine sanatoasa si in viata!
Michelle ai dreptate, nu ma gandisem ca vei fi in 32 saptamani la inceputul lui iunie . Cat despre o a 3-a parere cu Raducu - urmeaza sa venim la Iasi la inceputul lui iunie, la un pediatru gastroenterolog cica bun. Sper sa nu batem drumul degeaba. Mergem la Iasi si nu la Bucuresti pentru ca tot in perioada aceea venim la Barlad.
Alice, Ochidut ! Pai nici daca ma plang in continuu nu realizez nimic... m-am mai si obisnuit cu situatia, care de altfel s-a mai imbunatatit usor, adica are 1 singur scaun moale pe zi/la 2 zile, sau partial moale. Singura mare problema este ca nu poate manca orice, fapt care ma gandesc ca ii afecteaza cresterea si dezvoltarea normala. In greutate a luat binisor, dar nu a crescut in lungime de vreo 2-3 luni . Cine nu-l cunoaste zice ca are 1 an jumate, ba unii m-au intrebat daca a implinit 1 an . Cred ca mai mult de 81 cm nu are. Si eu am avut de nenumarate ori impulsul de a renunta la regim, dar ma gandeam ca o sa ii afecteze grav flora intestinala si tot ce "am realizat" pana acum se va duce pe apa sambetei...asta e, ne chinuim, ne enervam, mananca mai putin cand nu-i place, mai si sarim cate o masa uneori... incerc sa compensez in zilele urmatoare... oricum nu ma opresc, daca nu obtin nici la Iasi un diagnostic clar, o sa mergem si la Bucuresti.
Anca felicitari pentru analizele bune! Bucuria ta e si bucuria noastra!
Histamina multumim pentru sfaturi! Poate totusi revii aici!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Baby ma regasesc complet in ceea ce ai spus despre grupul nostru!
12.08.2010
puiutz_mic spune:
Lalala ne e dor de tine! Ce probleme aveti? Daca te putem ajuta macar cu o parere sau un sfat spune-ne!
12.08.2010
ooana spune:
Lalala mai hai pe la noi...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
tina_80 spune:
Salutare fete dragi!
Mi am facut timp si am spus sa mi scriu si eu parerea mea despre acest forum, ca pana acum m am abtinut din diverse motive
Lala, mare dreptate ai!!!
Am vrut ieri sa mi spun parea dar am amanat si de data asta, ......eu tare mult tin la mamicile pe care le am cunoscut de pe vremea odiseeiei, ma simt atasata de ele, am incredere in ele, in sfaturile lor, indiferent de ce natura este, cu cateva m am intalnit si mi a facut o placere deosebita, am trecut prin clipe grele iar ele m au sustinut enorm de mult. Daca nu erau ele si Catalin in viata mea nu ajungeam pana aici, ....daca clacam?
Va multumesc fetelor! Va iubesc, Un pup pt fiecare!
Eu, una n as putea pune in practica vreun sfat venit de la o mamica " new entry"....imi pare rau!
Imi pare rau de ce se intampla, mi ar fi placut sa fim unite si sa nu lasam pe nimeni sa ne sparga gasca....oare n a fost destul de solida?
Pup, o zi minunata!
Eu nu va parasesc!
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Eu nu va parasesc! Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
Foarte bine faci. Auzi, cum merge cu tutunul? Vezi nu care cumva sa nu ma dezamagesti!!!!!
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Tina, vezi ca ti-am bagat 2 de nu acolo, dar ai inteles tu, da? si sa imi dai raspunsul care trebuie cu fumatul
de Larisa Ioana 24.06.2010
Alice_Elena spune:
Lala tu esti?? Am crezut ca e sailor moon
Ma fetelor, eu ma simt new entry :) dar nu ma simt cu musca pe caciula in legatura cu certurile.
tina_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
Foarte bine faci. Auzi, cum merge cu tutunul? Vezi nu care cumva sa nu ma dezamagesti!!!!! Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Stau f bine!!!! ma simt excelent, am 8 zile de cand n am mai tras un fum
Nu credeam ca e atat de usor sa te lasi de fumat