Delfinasi jucausi de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 6
racusor2010 spune:
Adriana offff, ce sperietura!!! bine ca s-a terminat totul cu bine
alice, odette
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
ochidut spune:
Adriana, ce povestesti tu acolo..m-am speriat numai citind, felicitari pentru cat ai fost de stapana pe tine. Imi pare rau ca ai trecut prin asa sperietura. Dar sigur era de la degetul care si-l bagase in gura? De restul zilei ce sa mai zic....asa e se aduna toate tampeniile odata. Tin pumnii pt analize, sa ne anunti.
Crispo, bine ai revenit din concediu!!!! ma bucur ca v-ati simtit bine, meritai vacanta asta. o sa imi fie si mie tare tare dor de tine cand te reintorci la munca. sper din tot sufletul sa apuci sa mai intrii putin!!!! defapt nu ai cum altfel, ca esti un element cheie aici, ce ne facem fara tine?
Cristteo, dar de ce sa te cenzurezi, fii serioasa femeie.
Puiutz eu nu stiu cum mai rezisti, stai linistita ca nu te vaicaresti, vb lui Alice, eu in locul tau ma vaicaream de numai. Nici nu stiu ce sa iti mai zic, e nasol ca nu ai un diagnostic clar, e asa o incertitudine....
Eu sper din tot sufletul sa continuam sa scriem, sa povestim, chiar daca fiecare se ia cu alte treburi. Eu nu vreau sa vad mesaje din ani in paste si sa mai fim 10 care scriem. nici prietenii nu ii sun zilnic, dar odata la cateva zile mai sun cate unul. asa si cu conversatiile noastre, eu zic ca macar odata la cateva zile mai putem intra sa povestim. si macar pe fb si grup sa ramanem mai active, ca acolo se vad si mai rapid mesajele
de Larisa Ioana 24.06.2010
adrianaBuc spune:
alice, colposcopia am facut-o. A iesit ... nici bine dar nici rau. E o zona cu diplazie dar nu e severa, e mica si nu impune inca masuri, o sa repet toate analizele peste cateva luni si vedem cum se prezinta. Mai rau e ca se impune tratament de imunostimulare ca sa prevenim extinderea leziunii mai ales ca genomizarea a localizat infectie cu hpv. Deci ar cam trebui sa imi iau inima in dinti si sa renunt la alaptare cat mai curand ca sa pot incepe tratamentul. Oricum ar trebui sa ii introduc Nataliei mcar o masa de Lp pentru ca nu a luat deloc in greutate in ultima perioada, dar parca am o strangere de inima.
Mycya, din pacate toate incercarile mele de a-i da zuzi au esuat. De la inceput nu prea a agreat suzeta, dar am tot insistat. Acum nici nu se uita la ea, am 10 suzete in casa, toate formele posibile, de latex si silicon; nici una nu o agreaza.
ochidut, eu nu particip la grupul de pe FB (am eu piticii mei cu Facebookul asta), dar de aici nu plec nicaieri. Scriu mai rar pentru ca in general nu am mare lucru de zis, dar citesc zilnic.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
ochidut spune:
Pufescu, deci asa cu bunicii; cred si eu ca te-au enervat
Eladeea, ce mai faceti? Scrie-ne un raport, unde vrei tu. cum merge cu capritele si cum merge cu hainutele? Mai faci fata, mai papa F tatzi, ce mai face casa voastra, v-ati mutat din apartm? Vezi ce de intrebari am. Trebuie neaparat sa intrii!!!
Michelle, a trecut conjunctivita? Nu am mai urmarit pe fb.....
ooana spune:
Anca, ma bucur ca te-ai linistit si rezultatele sunt bune!
Adriana cred ca in momente din astea dai dovada de stapinire de sine si actionezi exact cum trebuie tocmai din cazua socului...ma bucur ca nu s-a intamplat nimic grav, eu una am citit mesajul tau cu sufletul la gura!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
michelle1981 spune:
Adriana, ce patanie, bine ca nu te-ai pierdut cu firea. Imi pare rau si de masina ca e o cheluiala in plus..
Nu poti face un tratament care merge si in alaptare?
Histamina - multumim de sfaturi. Merge si cu apa rece?
Puiutz - oare daca mai ceri inca o parere la al 3-lea dr?
Ochidut - Biancai i-am facut tratament 3 zile, dar in a 5-a zi i-a reaparut si am continuat. Azi nu mai avea dar i-am pus totusi in continuare (e a 5-a zi). Am dus-o de ieri la gradi (la 48 ore de la administrarea antibioticului poate intra in colectivitate)
Eu nu mi-am pus antibiotic, doar ser fiziologic si sters cu servetele umede Iridium si parca a mai trecut.
Acus e 1 iunie, am realizat ieri cand mi-a zis educatoarea ca vineri au petrecere cu clovni la gradi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">30+ cu
AMR 9+
ooana spune:
vin si eu sa confirm oarecum ce spunea si Victo
acesta este singurul forum pe care am activat, am intrat prima data in 2005 cand am inceput sa organizam nunta
am fost la subiectul respectiv peste 100, astazi pastrez legatura cu 4 fete pe FB, la subiect intru/scriem foarte foarte rar
eu sincer cred ca prieteniile dureaza daca asta doresc ambele parti
insa, cred ca aici la subiectul nostru, am sa pastrez legatura cu mult mai multe mamici dragi
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
lalala13 spune:
Salutare
Remember me?
Imi pare rau ca nu am mai trecut pragul, dar din fire sunt o persoana corecta si orgolioasa. Motivul pentru care nu am mai intrat l-am zis si il stiti cele care activeaza pe grup.
Nu vreau sa fiu rea, nu vreau sa exclud pe nimeni dar am si eu o teorie apropos de ce se discuta si se intampla. Legatura dintre noi, cele care am activat de la inceputul odiseei sau dintr-un anumit moment al odiseei este foarte puternica, stiti foarte bine ca nu au existat certuri niciodata, doar divergente de opinie dar niciodata nu s-a ajuns la certuri. Acest lucru s-a intamplat dupa o perioada de la nasterea delfinasilor, si nu vreau sa fiu rea, dar s-a intamplat in momentele in care am primit in randul nostru si alte mamici. Nu zic ca ele sunt de vina, da probabil noi ne inchegasem ca grup, ne stiam personalitatea una alteia( pe cat era posibil), ne stim greutatile prin care am trecut pana sa nastem si dupa aceea. Mie imi este drag de voi, si pe fb am ramas prietena cu majoritatea, imi place sa vad delfinasii, pe fratii lor, pe mamicile dragi mie.
Dar nu mai pot posta ca inainte...din pacate..mi-e dor..si mi-e dor de niste sfaturi caci avem si noi ceva probleme...
Va imbratisez cu drag si La multi ani ca in curand e ziua delfinasului sef(scumpul de el)!!!!
Eu astazi(cred) fac 2 ani de cand m-am internat in spital cu emotii si teama...poate nu degeaba astazi s-a nimerit sa citesc si sa postez!
baby78 spune:
Adriana ce spaima ai tras!!! Nici nu vreau sa ma gandesc ce ai avut in suflet in momentele alea!!!!!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
ochidut spune:
Lalala, imi e dor de tine. Am observat ca asa a ramas cum ai zis si nu ai mai scris....
Dar pe grup sau pe fb ne poti zice ce mai faceti.