Delfinasi jucausi de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 9
crissy77 spune:
Sa dam nitel cu tamaie , sa-si traga coada din balta noastra.
Eu zic ca-i de la vreme.
lalala, ti-am lasat mesaj pe fb acum vreo 2-3 zile si deja tind sa cred ca te-am suparat si eu cu ceva candva.
adriana, ce sperietura! Am patit-o si eu cu Elise, doar ca ea vomase. vezi ce faci cu sanatatea, nu amana
baby, super vesti despre bebelina.
s-a trezit
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc puiut, eu nu sunt disperata dupa alatare, adica nu as alapta cu orice pret daca asta ar afecta sanatatea mea si mai ales a copilului. Din pacate dupa vaccinul de 2 luni nu stiu ce s-a intamplat dar Natalia nu a mai luat in greutate decat vreo 500g (in primele 2 luni a luat cate 900g si in mod normal ar fi trebuit sa pastreze trendul inca o luna). I-am facut analizele de kk si pish si au iesit negative. DIn pacate trendul descrescator a continuat si saptamana trecuta am constatat ca nu a luat nici macar un gram, iar in saptamanile anterioare a luat cate 80-100g. Pediatra a sus sa vedem cum iese azi la cantarire si decidem dupa, dar cel mai probabil ori laptele nu mai e suficient de gras ori nu papa ea suficient cat sa creasca.Michelle, pe perioada alaptarii nu e permis nici un fel de tratament pentru ca se duc in lapte, si daca pe mine ma ajuta pe Natalia s-ar putea sa o dezechilibreze, deci exclus. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
Of Adriana...tare greu e cu alaptatul....La ce ora mergeti la pediatru? Cea mai buna decizie este pentru binele Nataliei...Eu i-am dat LP completare seara sau de cate ori simteam ca nu am suficient laptic si copilului ii e foame. Nu am fost de principiul alaptat exclusiv...si copilul sa urle de foame. La noi...la un moment dat din cauza ca nu se satura a facut kk verzui...M-am speriat ...m-am documentat si am inteles ca nu am suficient lapte oricat m-as stradui cu ceaiuri, galafor..pompa....asa ca am completat cu LP o masa seara si uneori dimineata in functie de necesitati.
si asteptam vesti bune
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
baby78 spune:
citat din mesajul lui crissy77 Sa dam nitel cu tamaie , sa-si traga coada din balta noastra. Eu zic ca-i de la vreme. baby, super vesti despre bebelina. s-a trezit Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Crissy ...ma bag si eu la o tura de tamaie
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
ramonavlas spune:
Buna seara!
Am avut un concediu foarte frumos, vreme buna, copil cuminte ( Raisa, ca Riana mi-a dat ceva emotii), mancare multa si buna.
Noi am fost pentru a patra oara in Antalya si urmatoarele concedii tot acolo le vom petrece.
Hotelul super, il recomand cu caldura. Un minus insa pt net ( era contra cost) si carucioarele la fel, se inchiriau cu 7€/zi. In rest, totul a fost perfect.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
31+
Victo spune:
ha ha ha..asa, al cu coarne e de vina..
azi am avut o zi...plina plina..la serviciu..zi de marti, grea..pe la 3 si ceva fug sa mananc..la propriu, mi-a cam ramas in gat mancarea..apoi fuga acasa, la 5..sa imi schimb tocurile si fusta..( nu m-as fi grabit, dar i-am promis lui S ca vin si eu dupa ei azi).
fuga la gradinita pe la 5 jumate, luam puii..hai prin oras, ca poate nimerim ceva concerte. n-am nimerit nimic decat niste nesfarsite acorduri de instrumente.( era si cam devreme ce-i drept). am mancat una-alta...ne-am carat copchii in spate pana la masina- ca erau lesinati de oboseala. lor le-a placut :):)
la 7,40 am ajuns acasa..da-le rapid sa manance..
S..de-abia vorbind..mamai, mi-e asa de somn, ca nici nu pot sa ma duc pana la pat :)
si ca sa vin si eu cu vesti urate..ne-au furat bicicleta din boxa de la nivelul garajelor..acuma, banii dati pe ea..asta e..noi sa fim sanatosi, desi a costat ceva..
dar ma enerveaza sentimentul de insecuritate..cine, cum, cand? aveam lacat la boxa, blocul e cu interfon..
nasol.
adriana, vad ca ai sters intre timp, ma bucur pt tine ca s-a terminat ziua de ieri.
crispro spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Buna seara! Am avut un concediu foarte frumos, vreme buna, copil cuminte ( Raisa, ca Riana mi-a dat ceva emotii), mancare multa si buna. Noi am fost pentru a patra oara in Antalya si urmatoarele concedii tot acolo le vom petrece. Hotelul super, il recomand cu caldura. Un minus insa pt net ( era contra cost) si carucioarele la fel, se inchiriau cu 7€/zi. In rest, totul a fost perfect. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 31+ |
Si pozele?
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
aaa..am si eu un regret ca n-am vazut masterchef. oare pe net nu-l pot vedea?terminand ziua grea la serviciu, am o energie in mine...
fug sa ma demachiez..da da, m-am dus machiata, ca sa infrunt ziua mai cu curaj :)
crissteo spune:
Crissy, ca bine zici! Ceva o fi in aer.
Si eu ma simt new entry, chiar daca ma simt atat de aproape de fiecare dintre voi si sfaturile voastre au fost prompte si nepretuite pentru mine.
Eu nu stiu despre ce e vorba, cine s-a suparat si de ce, dar nu cred ca are legatura cu momentul intrarii in grup.
Sper sa ne linistim si sa gasim aici un loc drag in care sa ne laudam cu delfinasii si sa gasim aceleasi mamici calde si saritoare.
crispro spune:
Pe Adriana vreau sa o pup tare si sa o felicit pt prezenta de spirit.si imi pare rau de cheltuielile cu masina :(
Anca , ma bucur ca au iesit bine analizele (asa stiu ca ai avut ceva probleme in trecut , daca bine imi amintesc)
Tina, esti grozava, mai mami!!! BRavo pt lasatul de fumat, pt optimismul tau si puterea ta! Essti grozava!
Lala, asa ma bucur ca ai revenit! Hai mai des, scrie-ne mai des, sa vezi ce fain e!
Si la mine e primul si singurul forum. Asa imi sunteti de dragi toate, nu e zi sa nu ma gandesc la voi, sa nu va citesc. M-am atasat f mult de voi, de copilasii vostri, Mi-e drag de toti. La voi nu renunt! Nu stiu cum a fi cu munca, cu timpul liber. Renunt la a face curat/mancare, dar pe forum tot intru. Astazi n-am cuvintele la mine, dar tare mult imi doresc sa scriem toate cu aceeasi bucurie, sa ne impartasim experientele cu piticii nostri si sa ne simtim bine aici, la povesti.
Va pup, sa aveti o noapte frumoasa!
Sa-l ajutam pe Alex