Delfinasi jucausi de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Saddie mult succes Medeei la cresa, tinem pumnii sa-i placa si sa fie usoara acomodarea! Mult noroc si tie la job, felicitari si te asteptam sa ne povestesti si de Medeea si de tine cum te-ai acomodat si tu la job

Crispro bine ati revenit acasa! Ma bucur ca ati ajuns cu bine si-mi pare rau ca esti trista! Totusi amintirea acestei vacante o sa-ti mangaie sufletul! Mami tau mai sta cu voi, nu?

Krys bine ai revenit la noi! cum sa te uitam? tinem pumnii sa fie ceva trecator alergia Rianei! E greu intr-adevar sa excluzi toate lactatele 3 luni, dar, ca sa te incurajez, noi am exclus timp de aproape 6 luni tot in afara de morcovi, telina, orez, carne pui, oua, banana, mar copt. Bea LP fara lactoza si de curand am mai introdus cateva legume ardei, ceapa si verdeata, peste, carne vita. Si inca nu am ajuns la un rezultat satisfacator, adica tot cu kk moale suntem. Pupici multi Rianei!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

crissteo

racusor lasa ca se linistesc apele si la birou si o sa fie din nou bine!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Crispro bine ati revenit din concediu! Despre poze au spus fetele totul Sunteti niste frumos si se vede ca v-ati simtit bine

Saddie multa bafta cu cresa!Acomodare rapida Medeei!
Pe mine ma apuca de multe ori o stare de neliniste si dor cand ma gandesc cum voi sta eu atatea ore despartita de Maria, e lipicioasa tare.Cu Matei a fost mai usor cand l-am dus la gradi pentru ca asta s-a intamplat la 3 ani jumate si constientizeaza si ei altfel la varsta asta,la 2 ani e grea despartirea de mami

Eu nu stiu ce s-a discutat pe mailul comun ca nu mai am nici parola nici id-ul, va vad triste

M-am saturat de atata ploaie, oare mai vedem si noi soarele curand?Acum incepem serviciul si nici macar nu apucam sa ne bucuram de cateva zile de vara

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

si andreea poate sa confirme, de la odisee de la S am ramas vreo 10 care mai postam pe FB si atat.
asta e cu virtualul.

in alta ordine de idei, M a inceput cea de a 4a saptamana de mers la cresa fara plans.iuhuuu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

pufescu, nu fi asa inversunata. Nu cred ca un snitel poate sa ii faca atat de mult rau.

ochidut, mi-au dat lacrimile. Eu cred ca plangeam in hohote daca eram acolo.

saddie, incepe numaratoarea inversa. Acomodare rapida la munca.

ultimele mele 24 ore au fost fantastice; pur si simplu nu imi revin. Peste noapte, pe la 1, Natalia a reusit cumva sa isi bage degetul pe gat (doarme cu degetul in gura spre disperarea mea) si s-a inecat atat de rau ca am crezut ca moare. Efectiv un minut am incercat toate manevrele pe care le stiam ca sa o fac sa respire. Incerca mititica sa planga si nu reusea; devenise flasca si avea spume la gura. Oribil, ce sa zic. Am zis ca o pierd. Dupa care azi am fost la medic sa fac colposcopia si la plecare m-a lasat masina in drum - la propriu, s-a busit nu-stiu-ce la motor. Asa ca dai cu telefoane, platforma venea intr-o ora (eram in plin centru in mijlocul drumului), Natalia nealaptata acasa, Rebeca trebuia sa se trezeasca din somnul de pranz... ce sa mai! o minunatie! Asa ca mi-am sunat una bucata barbat care lucreaza in Victoriei (mare noroc), i-am plasat actele si cheia masinii si dai si fugi dupa taxi, sa ajung acasa. Fireste ca nu am gasit nici unul! Pana la urma am renuntat sa mai caut ca pierdeam timpul si am venit cu RATBul. Ajung intr-un final acasa uda ca un caine, bona se descurcase, ii scosese Nataliei de la congelator laptic, Rebeca rodea cuminte la un mar. Pana la urma a dus barbatu' masina la service dar ne-am usurat de 3000 lei reparatia. Yupiii! Ce fericire!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

adriana, si colposcopia? ai apucat sa o faci? of, e tare nasol cu cheltuielile astea neprevazute.. le urasc! pupam fetele
odeta, muuulta bafta maine. sa ne arati si noua poza. sa nu uiti sa faci. (o idee super a avut anca, sper sa tin minte pana ne vine randul)
racusor, calm
elena, eu in locul tau renuntam de mult la regim. si cred ca ma plangeam non stop in legatura cu asta
pufescu, te inteleg. nici mie nu imi convine cand se trece peste cuvantul meu, intentionat si cu zambetul pe buze.

in alta ordine de idei, azi a venit mami. mi-a adus o bratara pt radu (i-a cumparat bunicamea). e frumoasa.
ah, si am facut pt prima data, gem de capsune. a iesit buuuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Vaaaiii, Adriana, mititica de ea! Cred ca te-ai speriat groaznic. Bine ca nu te-ai pierdut. Si a mea suge degetul dar nu a patit asa niciodata....ufff,bine ca e ok acum. Eu la chestii din astea ma panichez tare, cand avea Matei vreo 10 luni a ros la un dvd care era in ambalaj si s-a inecat cu o bucatica,am zis ca mor,am fugit cu el la vecinii de langa
De masina ce sa zic? si noi am patit-o in weekend,ne-a lasat in drum,a trebuit sa vina tata sa ne culeaga,era 10 seara.
Capul sus,trec si necazurile astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata!

dau

ce matinala is azi .... nu mai am somn si doar nu am dormit asa splendid ca sa zic ca is prea odihnita.

offf ...Adriana am trait momentul cand am citit, ce spaima!!! dar nu vrea sa tina suzeta in locul degetelului?

eu am uitat ca acusica tre' sa fac U7 ( controlul de 2 ani) Andrei si m-am cam trezit pe ultima suta de metri....sper sa il pot face cand ma intorc din tara ca nu stiu de mai gasesc programare saptamana asta ori cealalta mama ametita

fug sa fac prin casa cate una alta pana nu mi se trezeste gaza si sa mananc si eu in liniste.

sa aveti o zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata, vin cu cafeaua!

Am repetat analizezele , papanicolau, micoplasa, ureaplasma, etc si tot ce tine de acasta sfera si au iesit FFFFFFFFFF BUNE! Mi-am luat o grija Mare de pe suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

scriu,ca poate va ajuta!adriana, ai procedat corect.bravo,bine ca ai ramas stapana pe tine.
in situatii de astea strumful trebuie scos imediat la aer,dupa eliberarea cailor respiratorii.

aseara vb la telefon,atat am vb 1 min si 22 de sec,sotul a raspuns la alt telefon.
m-am intors cu spatele 1 minut si 22 de secunde!
cand m-am intors,strumf era albastru tot la gurita.initial nu am realizat ce inghitise.limba albastru inchis.
prima manevra
inclinat copilul spre fata cu 15 grade
a doua manevra
am bagat aratatorul meu in gurita lui si i-am provocat voma,atingandu-i "omuletul".
a vomitat tot, albastru inchis.mancase creta albastra.
a treia manevra
clatit gurita, dat laptic mult si rece(ca vomase si caldut l-ar fi vomitat imediat).

Mergi la inceput