Delfinasi jucausi de iulie-august (74)
Raspunsuri - Pagina 4
mousel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 mousel te rog sa verifici mailul si sa imi spui daca ai primit ,,,, Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 27+ |
am primit
multumesc
racusor2010 spune:
Ochidut si pe mine m-a luat plansul cand ai scris...Doamne fereste!!!
o pe Larisa cea frumoasa si desteapta! si iubareata!!
Michelle poate totusi se face vreme buna, oricum si aerosolii conteaza! si sa aveti costum de neopren pentru Bianca, pentru noi a fost de mare ajutor anul trecut, cand am prins vreme rea, in zilele insorite a putut sa stea aproape de apa si desi era ud pe costumas, inauntru era caldut si bine
eu sunt cam nervoasa pe o chestie de la birou, nervoasa e putin spus!
si suparata si trista pentru ce am citit pe mail....nu vreau sa comentez nimic, decat ca imi pare rau ca din mana de mamici care eram la inceput, cand era armonie si vorbeam de toate, s-a ajuns la situatii din astea! dar respect decizia luata !
ma duc la ale mele, ca azi sunt cam intoarsa pe dos
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mousel
am primit multumesc fetita cu fundita IULIA (19.08.2010) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=250230075003197&set=a.250228758336662.80604.100000486203393&type=1&theater |
Cu placere
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
27+
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saddie La noi a venit ziua ce mare. De maine mergem la cresa! |
va pup si va tin pumnii stransi sa aveti un inceput bun!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
anca_vlad spune:
sa ii faci poza dimineata la plecare imbracat de cresa cu ghiozdanelul langa!
asa am facut cu Vlad in prima zi de cresa si in prima zi scoala clasa I!
ciristina_serban spune:
Va salut fete dragi… Va mai amintiti de noi?
Eu nu prea mai reusesc sa intru pe DC de ceva vreme. Riana are o manie sa nu ma lase daca ma vede ca deschid laptopul. De multe ori il apuc sa-l deschid dar de regula ramane asa deschis ca are grija mandra mea sa nu ma apropii de el.
Suntem bine in general, doar ca mi-e tare greu singura cu picii acasa. Nu mai am timp deloc de mine si is un pic cu moralul la pamant. .. In tot timpul asta am reusit si am mai facut ceva analize si s-a confirmat alergia la lapte a Rianei, si suntem pe excludere pentru cel putin 3 luni. Imi strofoc creierii zi de zi cautand idei de papica pt ea.
Saddie, felicitari pentru prima zi de cresa. Sa dea domnu sa fie un inceput bun, si sa se acomodeze usor.
M-am bagat in ceata citind cateva din ultimele mesaje. Banuiesc ca am intrat asa dupa un val de furtuna pe aici. Nu am idée despre ce e vorba, dar sper sa fie ceva trecator si sa fim grupul frumos de pe vremea cand eram insarcinate. Va pup cu drag!
incerc sa mai revin... s=a trezit riana...
crispro spune:
Am ajuns si noi acasa, dar sunt si eu trista... si nu din cauza ca s-a terminat vacanta...
Puiutz, te pup! Si iti multumesc mult de tot pentru cuvintele frumoase de incurajare! Cumva o sa fie si pt noi cand incep munca, ca nu sunt nici prima nici ultima. Macar in lipsa mea stiu ca va fi pe maini bune.
Saddie, tinem pumnii sa fie bine maine, sa se acomodeze foarte bine Medeea. SA ne zici si noua cum merge treaba. Dar cum faci? stai cu ea sau o lasi pana la amiaza?
Ochidut, asa e, cate un necaz din asta ne trezeste un pic la realitate, si vedem ce avem de fapt in viata noastra: copii sanatosi si voiosi, soti iubitori si rabdatori. E o scumpa Larisa, imi place cum povestesti de ea, iar tu esti o mama minunata!
Sa-l ajutam pe Alex
crissteo spune:
Pup cu dragi mamicile triste! Si eu sunt trista, putin surprina si trista, dar asta trece repede, eu stiu ca cine vrea sa mentina legatura o mentine. Pacat ca simt asa o nevoie de autoncezurare a ceea ce spun. De asta imi pare cel mai rau, ca nu mai simt nevoia sa ma exprim liber.
Saddie, sa aveti un inceput usor si sa-i placa la cresa! Si tie sa-ti fie cat de usor se poate!
Crispro, bine ai revenit!
Ochidut, da, cel mai greu lucru din lume, cele mai incercate suflete cred ca-s ale parintilor care au copilasi la Doamne-Doamne! Nu stiu ce sa zic.
Imi place cum povestesti de bucurica ta.
Racusor. tinem pumnii sa se detensioneze atmosfera la lucru si sa rezolve totul cu bine!
Puiutz am citit ceva scris din suflet si tare frumos! Foarte frumos ai zis!
saddie spune:
michelle, racusor, oana, ciristina_serban, crispro, crissteo
michelle, crispro vreau sa incep cu cateva ore, apoi pana dupa pranz si tot asa dar pe repede inainte ca pana pe 11 trebuie deja sa fie obisnuita cu program lung. Nu stau cu ea, ca ea daca nu ma vede uita de mine dar altfel nu vrea sa se desprinda.
anca buna idee! asa o sa fac maine dimineata.