M-am saturat de Romani!!!
Raspunsuri - Pagina 8
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Vecinii petrecareti nu cred ca erau atat de afumati, periculosi si fara educatie.Daca erau cum a fost descrisi la topicul asta, stateau sa petreaca pan`la ziua cu muzica tare si acompaniament pe masura. Au avut bunul simt si au dat sonorul incet la ora 22.00 Pe mine una, nu ma deranjeaza ca vecinul, usa in usa cu mine, isi lasa sacul de gunoi pe palier si il duce cand pleaca. Atata timp cat nu emana mirosuri pestilentiale, de ce as comenta? Nu cred ca exista meloman sa nu fi ascultat muzica data la volum tare( mai ales daca vrea sa traiasca melodia si sa cante)La o adica, pt ce sant statiile si boxele de apartament cu posibilitatea de a asculta tare? Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 http://www.dropshots.com/maraki6 mami cu Angelo ( 29 Dec. 2005 ) |
- Poate nu au dat sonorul incet pentru ca aveau bun simt, ci pentru ca le-a fost frica de consecinte.
- De regula gunoiul miroase, altfel de ce il scoate pe scara. Sa-l tina in hol pana-l duce la container.
- Cine vrea sa asculte muzica tare poate sa-si ia casti, nu sa oblige si pe cei din jur sa asculte muzica lui preferata si la volumul pe care-l regleaza el. Boxele saunt pentru spatii mari sau deschise nu sunt pentru blocuri.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui coracora Pentru cine e nesanatoasa precautia de care pomenesti mai sus? Pentru mine in orice caz, nu e. Da, suna (poate) egoist, insa e mai bine sa previi decat sa tratezi. |
Pentru toata lumea, pentru societate. Si pentru tine e, ca daca toata lumea isi vede de drum cand tu esti intr-o mare nevoie nu vei fi bucuroasa.
Da, suna egoist si lipsa de atitudine nu duce la nimic bun. E ca si cum ai baga capul in nisip.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Deceneus Eu si altii nu credem in efectul vorbelor bune asupra persoanelor fara educatie cand sunt si "afumate". |
Ok,nu credeti nu credeti.
Ma intreb, chiar asa experiente nasoale ati avut cu oamenii cu care ati incercat sa vorbiti?
nafi spune:
Aniela - am citit mesajul tau dar fiind pe fuga nu am avut timp sa citesc si mesajele postate ulterior asa ca poate voi repeta ceea ce altii au scris.
Din cate inteleg esti tanara si bineinteles ..nelinistita. te aprinzi repede si inca nu ai invatat sa gandesti bine inainte de a vorbi. Chestia asta..se invata cu timpul. si eu la varsta ta faceam la fel deci nu te judec.
Ceea ce ar fi trebuit sa scrii insa in titlu fara sa insulti poporul din care faci parte ar fost " M-am saturat de persoanele needucate" sau ceva de genul asta.
Din titlul postarii tale rezulta ca totii romani sunt precum vecinii tai si vorbesti despre romani ca si cum tu ai fi de alta natie ceea ce nu-ti face cinste. Nu cred ca parintilor tai le-ar pica tocmai bine sa auda ca ii renegi ptr ca sunt romani! complexele nu fac bine nimanui draga Aniela si sunt sigura ca tu vei face tot posibilul ca atunci cand cineva va vorbi despre tine sa spuna : uite ca sunt si romani educati, scoliti etc...
Mult succes la examene si in a-ti rezolva problema cu vecinii zgomotosi.
Rufus spune:
citat din mesajul lui Deceneus Nu a cerut un sfat explicit dar faptul ca a posta pe forum era evident ca are nevoie de o sugestie, despre strategia pe care sa o adopte, si in loc sa primeasca sfaturi a primit apostrofari ca ar fi ofesat romanii. |
Da, Dece, nici baba aia nu voia sa treaca strada, dar a ajutat-o Bula, ca sa faca o fapta buna
aniela vrea un raspuns (nu o sugestie) la intrebarea: "ca natie, noi chiar avem o problema??"
In fine, ma duc sa beau o bere, cum s-a sugerat mai devreme. Si un mic. Manele n-am, nici postul Taraf nu l-am bagat in grila...dar hei (maraki, fii atenta), am un CD cu Azur! In anii '80 eram stagiar la Calarasi si imi placeau...si uite (ce greseala!) copiii mei nu-s manelisti. Mare greseala...
Rufus, Tora si iadele
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Deceneus - Poate nu au dat sonorul incet pentru ca aveau bun simt, ci pentru ca le-a fost frica de consecinte. |
Esti ceva....
No bun, deci niste needucati carora le e frica de consecinte. Cu alte cuvinte, perfecti pentru un dialog.
Ca daca se tem de consecinte se vor teme sa faca scandal si sa scuipe, vine bau bau consecinta negativa(politie, amenzi,poate avocati, etc) si ei nu si-o doresc. Este?
Vezi ce aiurea e sa tot facem scenarii epste scenarii? Nu era mai simplu ca Aniela sa le spuna ca deranjeaza sau sa se planga la politie? Nu era, asadar, mai bine sa ia atitudine inainte sa se planga de o problema care are cel putin 2 rezolvari imediate?
maraki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
- Poate nu au dat sonorul incet pentru ca aveau bun simt, ci pentru ca le-a fost frica de consecinte. - De regula gunoiul miroase, altfel de ce il scoate pe scara. Sa-l tina in hol pana-l duce la container. - Cine vrea sa asculte muzica tare poate sa-si ia casti, nu sa oblige si pe cei din jur sa asculte muzica lui preferata si la volumul pe care-l regleaza el. Boxele saunt pentru spatii mari sau deschise nu sunt pentru blocuri. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Sa ridice mana cine nu are boxe in casa! Deceneus cand vei avea copii, sa le spui ca boxele sant pt spatii deschise iar muzica se asculta la casti
Deceneus spune:
citat din mesajul lui maraki Sa ridice mana cine nu are boxe in casa! Deceneus cand vei avea copii, sa le spui ca boxele sant pt spatii deschise iar muzica se asculta la casti Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 http://www.dropshots.com/maraki6 mami cu Angelo ( 29 Dec. 2005 ) |
Sa sti ca am si copil si boxe, nu foarte putenice, si am facut-o si pe asta cu castile.
Copii trebuie educati sa nu devina maturi badarani.
coracora spune:
citat din mesajul lui maraki La o adica, pt ce sant statiile si boxele de apartament cu posibilitatea de a asculta tare ? |
Si masina mea poate goni cu 230 km pe ora......
alinuk spune:
indiferent ce s-ar spune...
eu cred in puterea oamenilor de intelegere
trebuie insa sa li se vorbeasca pe limba pe care o pricep, cea care scoate la lumina parte buna ..caci nu sunt oameni lipsiti complet de asa ceva
(admit ca pot fi lucruri greu de tinut in frau acolo unde exista probleme neuroloogice de sanatate...dar si aici sunt "leacuri")
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
sarbatorim de ziua tuturor copiilor...
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................