M-am saturat de Romani!!!
Raspunsuri - Pagina 9
maraki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
Sa sti ca am si copil si boxe, nu foarte putenice, si am facut-o si pe asta cu castile. Copii trebuie educati sa nu devina maturi badarani. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Cred ca nu exista adolescent care sa nu asculte muzica tare atunci cand parintii sant la serviciu. Eu asta faceam si nu am devenit badarana la maturitate. Gresesti din punctul meu de vedere.
maraki spune:
citat din mesajul lui coracora
Si masina mea poate goni cu 230 km pe ora...... |
Subliniez tare, nu la maxim! Dar ce rost are sa dau raspunsuri la comentarii de genul asta....
coracora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Pentru toata lumea, pentru societate. Si pentru tine e, ca daca toata lumea isi vede de drum cand tu esti intr-o mare nevoie nu vei fi bucuroasa. Da, suna egoist si lipsa de atitudine nu duce la nimic bun. E ca si cum ai baga capul in nisip. |
Persoanele necesitand ajutor (urgent) de ordin medical trebuie sa-l primeasca, eu sunt pregatita sa-l ofer oricand.
Intre cei care se bat pe strada eu nu intervin, ba chiar ma indepartez si sun politia.
Acum cateva saptamani am fost (pt 20 de secunde) martora la o altercatie pe strada, se incaierasera doua grupuri (cred) de vlajgani care te speriau numai cat te uitai la ei. Eu stiu ca in cartierul ala armele de foc sunt o adevarata problema, asa ca mi-am luat talpasita rapid; alti cetateni erau fascinati de scena si ii tot vedeam ca se apropie de cei care se incaierau.... Stupid. Politia fusese deja sunata, m-am intersectat cu ei pe drum.
Eu, cu puterea mea fizica, nu pot aplana un conflict. Cu vorba nici atat. Ceea ce pot "obtine" e vreun cap spart (al meu) sau, Doamne fereste, ceva si mai grav. Nu stiu daca asta e lipsa de atitudine, insa a sta la locul tau intr-o situatie pe care nu o poti influenta in mod favorabil, mi se pare o decizie buna.
coracora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Subliniez tare, nu la maxim! Dar ce rost are sa dau raspunsuri la comentarii de genul asta.... |
Ok, atunci nu 230 km / ora, dar 180 se poate....?
Opinia mea este ca sunt destule locuri / stabilimente in care amatorii de muzica ascultata la maximum isi pot satisface poftele: discotecile, unele baruri, cluburile, etc.
iarina spune:
Stiu ca o sa fiu nitelus off topic si o sa torn gaz pe foc, dar manelele nu se asculta de ieri de azi. Prin anii '80 faceau furori la sarbi, se numeau "turbofolk" si sute de casete piratate ajunsesera si in Romania. Evident se dadeau pe sub mana si erau cool. Cine vine de prin zona de Vest a tarii ar trebui sa stie despre ce vorbesc. E un fenomen balcanic fara doar si poate. Si un gen muzical cu ceva vechime, fie ca ne place sau nu
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui ladyJ
Mno, si tu ii cunosti pe vecinii Anielei? Adica eu ma insel cand vorbesc in modul general, dar tu sigur ai dreptate cand crezi ca experieta ta neplacuta cu vecinii tai, e lege universala? -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Am impresia ca de data asta nu mai vezi padurea de copaci... Nu ca ai fi singura... O fi continand ploaia ceva...
Din putin se face mult - ajutor umanitar!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
kariguld spune:
aniela, cred ca locuiesti de ceva ani in Londra. ar trebui sa stii ca astfel de probleme se rezolva cu reclamatie la politie.
sa stii ca nu-ti rezolvi problema prin deschiderea acestui subiect.
Deceneus spune:
Sa lasam vecinii anielei. Ei sunt un caz.
Sa discutam fenomenul.
Am deschis un subiect noi, si va invit la dezbateri.
Alizee spune:
Oare unde o fi Aniela ?
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Mik spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Am impresia ca de data asta nu mai vezi padurea de copaci... Nu ca ai fi singura... O fi continand ploaia ceva... |
Si tu esti sau padurea sau, poate chiar, buricul lumii.
[/quote]