FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 20

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Bichiburtica care se vede
si eu iau ceva precum este divina asta
sunt 11 pastilute albe si 10 cafe eu le luam si sa imi vina ciclu aici de dau la fiv pt endometru numai cele albe acum iau cite 2 albe si 2 cafee azi am ajuns la cafee ma dor sini nu am mai patit o pina acum sa ma doara cind luam pastilele poate din cauza dozei duble cind zici ziua 14 te referi la ziua 14 a ciclului sau de cind ai inceput pastilele

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

irilac multumesc din suflet, doamna deosebita
lara chiar ca-mi iau doza de optimism de pe topicul acestor fete; sunt ca un pansament pentru corasonul nostru zdrobit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Bichi multumesc, m-am lamurit. Pastilele de Divina sunt ca si pastilele de Femoston de la noi.

In legatuta cu listuta, eu ajut la actualizarea ei dar voi trebuie sa scrieti aici cu rosu ce tb sa trec. Dc va aduceti aminte si de alte fete scrieti aici.
Format: Nume varsta , AMH, clinica unde are/a avut programare pt ovodonatie/adoptie embrioni, data ET, dc a reusit, mic istoric pana la ET Voi da Copy/Paste in lista.

Stiu ca unele gravidute sunt superstitioase si nu vor sa fie trecute in lista, vor fi trecute cu negru iar atunci cand vor decide ca vor sa fie trecute ca sau li se va pune semnul respectiv si vor apare scrise cu rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui irilac31
...................
Tu cum esti cu moralul?

Multumesc pt intrebare. Deocamdata stau binisor. Faptul ca exista si varianta embrionilor donati psihicul meu sta pe linia de plutire. Este o sansa la care acum 1 an nici nu visam ca se poate realiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Hello fetelor,

Subscriu si eu pt. modificarea primei pagini, ar fi important mai ales pt. cine e la inceput de drum sa afle detaliile corecte despre clinici, timpul de asteptare etc.

Amaliaro cind incepi FIV-ul cu donate? Abia te astept sa iti vad fetita ta la avatar...

Fetelor eu ma simt ”tinerica” aici, la 33 de ani...
Doar cu rabdarea stau mai greu...nu mai vreau sa astept prea mult...ceasul meu ticaie de citiva ani buni, si mi-e frica sa nu se strice dupa o vreme... si asa schioapata din toate incheieturile...
Reusitele voastre imi dau sperante... m-au scos de la 200 de metri sub pamint unde eram anul trecut pe vremea asta si m-au facut sa ma indrept spre aceasta cale, care cred ca poate fi urmata indiferent de virsta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Sper multumim...cind voi stii mai multe detalii despre tratamentul meu, voi scrie aici pt. a putea fi actualizata lista noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimmi!
flory-ana eu in septembrie ma duc sa imi iau "copilasi"acasa
SPER UITE DATELE SI DE LA CLINICA MEA :CLINICA SE NUMESTE NEOGENESIS ESTE IN ATENA PRETURI FIV CU OVO DONATE 3300 EURO
FIV EGG COLECTION +ICS 1200 EURO
NU SUNT LISTE DE ASTEPTARE
FIV 2000 EURO
SITE:WWW.NEOGENESIS.GR
EMAIL:ivf@neogenesis.gr
tel:00302106828150-2
fax:00302106836090

SA MA TRECI SI PE MINE PE LISTUTA

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

buna, fete harnicute!
bun venit fetelor noi si bafta tuturor la tratamentele incepute.

bichi am implinit 12s si eu imi scot burtica mindra in fata (e mica dar eu o vad maaare). Dar tu ai 2 bebei, cred ca iesi mai mult in evidenta.

irilac eu sunt bine, s-au mai rarit greturile, am inceput sa maninc mai bine. Mai stau citeva zile acasa in CO dar o sa te intreb cum este cu reducerea prog. de lucru la 6 ore fara micsorarea sal. Poate intru sa vad in baza carei legi.
Eu am avut programare mult asteptata la dr. pentru DT si morfologia fetala, dar pt. ca medicul nu mi-a spus sa fac programarea de 40 minute nu avea timpul necesar si am reprogramat-o. Macar l-am vazut putin pe bebe, este activ si "bine crescut"
Tu ai facut morfo. si DT? Nu voi minca dimineata cind merg la recoltare?

ella, amalia si miracol va tin pumnii strinsi, strinsi. Sa va indepliniti dorintele.

Sunt multe fete noi pe care la imbratisez cu drag si le urez succes. Aici se implinesc dorintele.

Sper esti o dulce daca faci tu prima pagina, pe alina si mami le asteptam doar cu vesti bune, ca am ramas doar cu dorul.
Daca poti sa refaci link-urile catre fiecare clinica din prima pg. Si pentru info. personale, revin cu textul complet.

ari si lara dragostea este in dublusens. Si noi venim la "club" sa ne incarcam ( si cu bune si cu de toate) ca doar ne leaga aceeasi dorinta.
tannoo si taticii sunt alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Coco, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

coco

Mergi la inceput