FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 20

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Sandynu am inteles nimik din ce ai scris bre de ce?

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=QWWI6o_-ay0 pentru toate mamicile cu benici in burtici si pentru viitoare mamici si fete cu sperante

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=YimngJj_TR8&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Amalia fata plina de speranta iti multumeste pt flori. Azi nu am gradinarit pt ca a fost sarbatoare, am fost cu mama la cimitir apoi ne-am plimbat prin parc. Am facut greseala si am plecat cu o pereche de sandale noi, acum am pernute ca pisica

Mergi la inceput

Sandy2707 incearca sa nu mai scrii nu diacritice, de aceea apar mesajele asa.

Amalia unde e bucalata? Cui ai dat-o

Mergi la inceput

SPERnebunico rid si al meu ma intreaba daca sunt binena ca ti am adus bucalata inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna dimineata fetelor!
Sandy vei vedea cum zboara timpul!!! deja esti pe ultima suta de metri! multa bafta!
Ella43 eu am facut doar ecografia in clinica (noi am fost de doua ori inainte de transfer, la prima vizita cu spermiograma dezastruoasa, nu era nimic bun, si atunci am decis impreuna cu Dr. Frgalą sa faca tratamentul cu Profertyl si sa ne intoarcem cand trebuia sa fac eu ecografia si a facut o alta spermio care era mult mai buna si am si congelat lichidul seminal pt. ca noi nu puteam sa mergem cand avea punctia donatoarea, puteam sa fim numai la transfer)
Ecografia facuta la clinica sub tratamentul cu Divina nu a fost multumitoare, deoarece grosimea endometrului era doar de 6 mm si doctorului i-a cazut fata, mie si mai si....
Asa a decis sa-mi dea pt prepararea endometrului 4 pastile de proginova, care au dus la rezultatul dorit!
Oricum va fi raspusul la eco, sa nu fii ingrijorata caci ei au solutii la toate
Amalia multumesc pt. dedicatii, pot sa-ti spun ca am plans la a doua, unde toti dansau sirtaki (nu stiu daca am scris bine!!) cum toata lumea se distreaza si eu mi-am ingropat 5 ani din viata cu 10 stimulari, sute de analize, eram asa ca cei care dansau pe strada, o explozie de viata, lumina si culoare, inainte de a incepe calvarul vietii mele, care si-a pus o amprenta de vesnica tristete pe chipul meu... m-au ucis lent...
Imi doresc din inima sa vad Grecia si sper cand copii vor avea 2-3 anisori sa facem o frumoasa vacanta acolo!
Te pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

BICHI mamico stergeti tristetea de pe fata, acum e timp de bucurie esti graviduta si dupa atata chin si durere DD sa indurat de tine si ti-a dat 2 asta ca sa recuperezi, stiu ceea ce vrei sa spui si eu ma chinui de 4 ani si stiu ce unseamna luna de luna cand erau sperante si simtome cand sosea cm i-mi venea sa mor simteam cum un pic cate un pic o parte din inima moare, iar cand ramaneam insarcinata plingeam de fericire si apoi de durere cand pierdeam sarcina sau nu era activitate cardiaca, cred ca toate am suferit enorm de mult de aceea ne si aflam aici, dar tu gata fii fericita stiu ca inca ai temeri dar eu zic sa crezi in aceasta fericire caci totul va fi bine ai sa vezi si am sa vin la tine in vizita sa-ti vad gemenasii.
Hai ca am scris cam mult si te-am plictisit deja.
Dar nu mai vreau tridstete in viata ta acume timp de BUCURIEEEEEEEEE, PUP FATA.

Va pup si pe voi restul fetelor si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Buna dimmi fete dragi!
Bichi nu te mai gindi iubita la ce a fost ca iti amarasti sufletul degeaba ca oricum ani care au trecut nu ii mai putem recupera traieste cu intensitate miracolul graviditati si da iti recomand sa vi aici vei petrece clipe magice si da de stire cind vi am un amic care are o pensiune super in insula Tinos o insula indicata pt famili cu copii si linistita si frumoasa si acolo vei gasi si mult renumita biserica a FECIAOAREI facatoare de minuni merita sa faci un concediu acolo noi in fiecare an mergem acolo imi place asa mult incit nu as schimba destinatia dar sotulachie mai vrea si in alta parte anul asta nu cred ca mergem in concediu deh criza si fiv ul cu ovo donate care costa bani

va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Amalia merci pt bucalata, ma binedispune.
Bichi nu mai fi tristuta

Mergi la inceput