FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 20
Raspunsuri - Pagina 14
amaliaro spune:
IRILACmamico sa dai un pup la nepotel de la matusicaAmaliama bucur tare mult ca sunteti bine si activi
Asiabine ai venit si sedere cit mai scurta nici eu nu stiu ce si cum cu embrioni donate eu ma regatesc de ovo donate dar rabdare sunt fete care stiu
amalia tsakoniati(matusa)
amaliaro spune:
Irilacnu eram in vreo zi a ciclului am 2 luni decind nu a venit astept acum cu Cyclacur sa vina pe 11 iunie credc citeo data ca e putin nebun medicul asta ma chiama asa degeaba la clinica ca nu cred ca avea vre un rost eu l am sunat sa il intreb in ce zi a ciclului sa vin la eco si daca vrea vre o analiza in z 3 a cm si el ma chiemat la clinica si cind ajung ma intreaba in ce zi a ciclului esti?si ii zic eu pai nu sunt ....ok ok hai la eco si uite asa dadui degeaba 60 euro la eco plus 10 euri taxi doar sa imi vada si el dodoadca avea la cupluri stiti ziceau toti ca este ciudat ca om dar ca medic este SUPER doctor de gemeni si tripletideci ii mai trec cu vederea unele prostioare
Bichi spune:
Buna fetelor!
Irilac iubita, mi-a fost dor de mesajele tale! Dupa cum este de vioi bebeul tau cred ca va fi biciclist si deja a inceput antrenamentele!
Amalia deja simt o adiere de gemenasi pe langa tine, mai ales cu acest medic spesializat in gemeni si tripleti.
Asia bine ai venit printre noi! La Clinica Unica Brno, donatia de embrioni costa 1.500 euro.
Fac transfer de 2 blastocisti (embrioni dezvoltati pana la a 5 zi) cu assisted hatching (este o tehnica de "taiere" a membranei embrionului cu laser, care ajuta f. mult la implantarea in uter)
Daca iti este frica de o sarcina gemelara, trebuie sa vorbesti la clinica si sa te decizi de a transfera doar o blasto.
acestea sunt decizii personale, clinicile in general recomanda transfer de 2 blasto.
toate fetele!
ella43 spune:
IRILAC ma bucur ca sunteti bine ca bebeul creste si e activ daca e sa fie baiat ai dupa cine alerga daca e deja activ la tine in burtica
ASIA cum tia zis si BICHI la unica e 1500 euroi la reprofit e 1680 euroi de alte clinici nu stiu preturi, doar la acestea pt ca la acestea am fost interesata eu. Succes in alegerea ta.
BICHI tu cum te mai simti? ai ceva simtome de graviduta?
Eu maine termin pastilutele albe de divina si miercuri incep cu cele albastre. Vineri ma duc sa masor endometru , sunt curioasa sa vad cum ma prezint
restul fetelor va pup si asteptam vesti bune de la voi
si o saptamana cat mai buna va doresc.
Sandy2707 spune:
Buna fetelor, Sa ave#539;i o s#259;pt#259;māna minunata! Sunte#539;i asa de active ca nu pot tine ritmul cu voi... Ella cred ca o sa fim la Brno in aceea#537;i perioada. Noi avem punctia donatoarei pe 11 Iulie si probabil transfer pe 15 sau 16 Iulie. Dorin#539;a e#537;ti prima pe lista foarte aproape de a-#539;i īmplini visul. Ī#539;i tinem pumnii. Ai g#259;sit medic in Bucuresti? Daca nu ī#539;i recomand cu mult drag pe dr a mea. Este o super profesionista si te va monitoriza cu mult#259; grija. Amalia ī#539;i tinem si tie pumnii sa fii bine sub tratament si in curānd sa fii si tu ca fetele cu gemenasi in burtica. Miracol tu #539;i-ai f#259;cut testele pt tiroida? Poate din cauza tir idei nu ai raspuns la stimulare. Oricum dozele de stimulare au fost destul de micute...Dar daca e#537;ti hot#259;rāta sa mergi pe donate ī#539;i doresc sa ī#539;i ias#259; si sa ingrosi lista gravidutelor. Mie parca mi-e frica dar parca nici nu mai am r#259;bdare. De ciclul urm#259;tor īncep si eu tratamentul pentru preg#259;tirea uterului. Mi-au trimis schema. Pup toate mamicile si ledoresc sedere scurta noilor venite Looana Alina, Apalina, Bichi,Brigit, Irilac, Teli pentru voi si bebei
ella43 spune:
SANDY eu trebuie sa fiu la brno in 9 iulie asta daca nu se intampla sa-mi intarzie ciclu si sa respecte data daca nu se va schimba data cine stie..... vom trai si vom vedea.
BICHI tu in perioada tratamentului pt prepararea endometrului ai mai facut o ecografie pt masurarea endometrului sau e valabila doa asta de acum... cum ai procedat? poti sami dai niste date ceva? asta daca mai tii minte si nu e mare deranjul
fetele
ella43 spune:
AMALIARO noi ce mai suntem pe aici ca restul fetelor se plimba sau cine stie sunt la munci...
amaliaro spune:
Ella noi suntem de servici fata draga suntem in asteptari pe mine ma doare burta si sini de morrrrrrrrrrrrr si nu am chief de nimik