FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 20

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

fete dragi
Miracolasa e iubita ai dreptate totul va fi foarte bine si sper da fieas sti o treaba
Smaickfata draga si DD sa fie alatruri de tine
Ellaiubita astept sa imi vina CM pe 11 il sun pe medic sa vedem in ce zi a ciclului ne vedem sa imi spuna cum stau cu endo dupa CM in august voi face curatenie prin utersi in septembrie o sa mergem sa luam copilasi acasa cam asta ar fi planul de bataie daca nu imi vine vreo idee sa ma duc mai devremedar in principiu as vrea sa respect programul pe care mi l am facut
FETELE O NOUA ZI FARA TIGARE

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Sper esti la mici si bere cu fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Sper esti la mici si bere cu fetele?

Intalnirea a fost la pranz dar cu pitza si bere. Berea fara alcool pt ca snt pe antibiotice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

fetelor, un dr (neurolog) la clinica de neurologie pediatrica "al obregia" imi puteti recomanda?

tannoo se pare ca la noi nu gasesti o informatie despre medici pediatri. doar daca intrebam pe la cunoscuti, alfel noi nu am trecut prin clipele grele pe care le aveti voi.
sanatate multa si succes.

Mergi la inceput

Buna dimmi

Sa aveti o saptamina placuta si linistita!
Pup burticile jucause!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

Buna fetelor,
Va urmaresc demult si ma bucur sa vad ca sint tot mai multe gravidute.
Poate cineva sa-mi spuna cit costa donul de embrioni si citi embrioni se transfera?
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dragele mele tare dor mi-a fost de voi...atat de bine ma simt aici cu voi, parca ne-am cunoaste de ani de zile
Ieri m-am gandit toata ziua la mami vreau a noastra, a petrecut la botezul minunii sale...ce frumos trebuie sa fi fost si cate emotii...incercam sa ma vizualizez si eu in momentele astea, cred ca voi plange tot botezul ....de emotii bineinteles. Joi seara am fost la eco, dragelor am ramas muta de uimire, fara cuvinte amandoi....asa dadea bebele din picioruse ziceai ca e o morisca, atata energie avea , apoi cand sa-l masoare dr statea la poze parca era o broasca si dr a zis...ia uite ce cuminte e si cum sta el la masurat sa fi vazut cum isi ridica ba o manuta ba alta...de parca vroia sa ne arate ca are tot ce trebe . Atatea poze a facut dr cu el ca la un mom dat uitase sa-l mai masoare . Dupa bataile inimii si dupa ce se zice din popor tin sa cd ca e baietel , dar oricum chiar nu conteaza ce e. Cam astea sunt vestile de la mine...astept si de la "valul 2 " de donate tot asa niste vesti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cocolino2010

[quote]citat din mesajul lui tannoo25

fetelor, un dr (neurolog) la clinica de neurologie pediatrica "al obregia" imi puteti recomanda?

Tannoo....la noi sunt f putine fete care sunt din Bucuresti, nu prea stim de dr din acea zona, dupa cum vezi noi ne-am adunat din diferite colturi ale lumii ( Germania, Tunisia, Dubai, Italia,Grecia, Franta) chiar si cele care suntem din Ro suntem din colturi diferite ale tarii. Sper ca ati rezolvat totusi cu un dr.....cu toate ca ma sperii putin ca te uiti dupa un neurolog. Sper ca minunea vostra sa fie mai bine si sa se incheie episoadele astea urate. Domane ajuta si multa sanatate lui Bogdanel

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asia

Buna fetelor,
Va urmaresc demult si ma bucur sa vad ca sint tot mai multe gravidute.
Poate cineva sa-mi spuna cit costa donul de embrioni si citi embrioni se transfera?
Va multumesc

Asia...ce pot sa spun ca bine ai venit printre noi nu suna chiar bine in situatia noastra dar...bine ca se poate si asa. Eu am facut cu ovocite donate nu stiu cat costa cu donare de embrioni dar daca te uiti pe site la reprofit sau la alte clinici sigur trebuie sa dea lista de preturi. Stiu ca in general se face transfer cu 2 embrio de cea mai buna calitate

12+

Mergi la inceput

Amalia, e bun endo...in a cata zi erai?
Miracol intereseaza-te cum se cheama clinica cu care colaboreaza dr tau si vezi ce rata de succes are....nu e musai sa mergi acolo doar pt simplu fapt ca el cunoaste clinica, stii cum sunt ai nostrii....interesele proprii pe primul plan. Daca tot e sa mergi undeva mergi unde simti tu ca ai avea cele mai mari sanse, nu alege clinica dupa criteriile dr tau
Coco tu cum te simti, ai facut DT cum a iesit?
Smaick, tu cand dai startul...Doamne ajuta de data asta....sper ca stii ca vei fi in rugaciunile mele . De alina-alba mai stiti ceva? Sper sa se simta mai bine draguta de ea .
Nici apalina nu a mai intrat de multisor, sper ca e bine si ea si bebele si o asteptam cu vesti pe aici
Looana, te pup ....f riguros dr asta al ta, ar putea sa-ti spuna putin mai repede ce ascunzi macar de dragul nostru ca murim noi de curiozitate

Fetelor, mi se termina bateria....va pup pe toate nu va mai nominalizez ca sa nu uit pe cineva. Sa aveti o saptamana frumoasa

12+

Mergi la inceput