FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 20

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...am revenit si eu printre voi ...mi-a fost tare dor...am fost la munte weekendul asta unde nu am avut acces la tel si internet...a fost super relaxant...mai ales ca am avut cu sotul meu un an de la casatorie..si ne-am distrat copios!
mi-a zis rapis vineri...fa bagaj mergem la munte...zis si facut...a zis sa ne incarcam bateriile pentru saptamana ce urmeaza...

bichi, ce-i cu gandurile astea?da-le la o parte...esti gravi si nu poti sa fii trista...face rau la gemenasi...sau esti in faza de depresie in timpul sarcinii??sa nu aud asa ceva...asa cum zice si amaliaro, bucura-te de miracolul graviditatii...si lasa trecutul sa ramana trecut!

sper tu cum esti cu pregatirile?

vreau sa va spun si voua ca...dupa ce am constientizat ca singura mea sansa de a fi mamica intr-o zi e cu ovo donate...m-am interesat, am analizat, si mai ales am calculat bugetul ce il avem...si am ajuns la concluzica ca 90% ma duc sa ma gravidesc in Grecia...i-a ghiciti cu cine?....da, cu matusa amaliaro!
am ajuns la concluzia asta, nu ca nu respect clinicile din Cehia, Doamne fereste...visam si eu sa fac fiv acolo, cand am vazut cate si-au impliniti visul acolo, ce echipa sunt si ce rate de succes au...insa deocamdata pentru noi visul asta nu se poatea indeplinii acolo!..am avut o presimtire, si vorba aia asculta ce zice inima...si sper ca nu m-a inselat....nu o cunosteam pe amaliaro...si nu ea m-a influentat...am simtit ca acolo trebuie sa merg...la noi din pacate ca la multi altii e problema banilor...sunt tanara...si doamne fereste daca nu reusesc, am timp sa ma refac financiar si sa reiau totul de la capat!....dar eu sper si cred ca voi reusii ca suntem oameni buni, si ne dorim doar un copil~!

am lungit-o...scuzele mele...

Mergi la inceput

Sandy20707, eu mi-am facut acum 3 ani analizele de tiroida si eu iesit bune atunci...acum nu stiu ce sa zic...m-am oprit din stimulare la indicatiile medicului...si am avut incredere in el..ca imi chletui aiurea banii in loc sa-i pun bine la pusculita pentru fiv cu donate!
acum sunt decisa sa merg la greci, si ma pregatesc perioada asta cu analizele ce imi trebuie in primul rand imi fac cu sotul rh-ul si grupa sanguina din nou...sa fim siguri de o treaba...imi fac trombofiile sa nu am nici un risc...si imi fac si tsh-ul...sa vedem cu stau acum..
eu dupa ce am intrerupt tratamentul pentru stimulare, nu am luat nici un medicament...ca sa-mi vina ciclu...medicu mi-a zis ca ar trebui sa -mi vina prin 8-10 iunie...insa nu e sigur...dar nu stiu ce sa fac....sa imi i-au anticonceptionalele ce le luam inainte sa-mi vina ciclu...sau sa stau asa?...nu stiu ce sa fac....ca daca nu i-au nimic, nu imi vine ciclu...si parca vad ce analize imi iasa...

v-am pupacit pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dubinaus spune:

Fetelor, bine v-am gasit. Mi-a fost dor de voi. Va urmaream pina acum si nu ma implicam pentru ca nu aveam vesti pentru voi. Felicitari pentru mamicile cu burtici. Dumnezeu sa va pazeasca.

Dragele mele.. ieri am dat analizele pentru FHS, LH si PRL in a 3-a zi a ciclului menstrual.

Deci, iata rezultatele mele:

FSH - 4,46 mUI/ml
LH - 3,33 mUI/ml
PRL - 62 ng/ml

Din cite ma duce pe mine capul... FSH-ul si LH-ul au iesit bine... dar este cu mult peste norma PRL, adica prolactina... Asa sa inteleg?

Oare chiar nu sunt la menopauza precoce? Sau e prea devreme sa ma bucur...

Maine ma programez la medicul endocrinolog si ginecolog... sa vad ce fac.

Va cuprind si va voi fi recunoscatoare daca aruncati o privire peste rezultatele mele.

Cu drag,

Dubinaus, Dubianus, Danubius :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Dubinaus,fata draga unde umbli pai asa se face sa ne parasesti de tot analizele vad ca ti au iesit super cum asa?FSH este bestial ai facut vre un tratament ceva?ia da mataluta ceva detali

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Matusica Amalia,

Eu am facut analizele in noiembrie anul trecut. Atunci mi-au iesit cam asa: FSH 60, LH - 38, PRL - 45...

Stiti toata povestea, menopauza precoce, insuficienta ovariana, etc, etc

Medicul endocrinolog mi-a dat sa iau Dupshaston (care este un progesteron) din ziua a 16 pina in 25 a ciclului menstrual. Asta am luat timp de cinci luni de zile. Apoi mi-a spus sa refac analizele.

Pentru ca eram speriata de FSH si LH nu prea am atras atentia Prolactinei. Pentru PRL luam Brocriptini un sfert de pastila inainte de culcare. Recunosc, in ultima luna nu am luat-o de loc... deci rezultatul se revede in analize.

Sincer, nu cred ca Duphastonul a facut minuni cu ovarele mele.

Banuiesc ca 1 - au gresit medicii la analize prima data (le-am facut la o clinica de stat)
2 - au gresit medicii acum (am facut analizele la o clinica privata).

Om fiind, sper si inclin sa cred analizele de acum. Mie imi intarzia ciclul si nu reusesc sa ramin insarcinata, or din cite am citit, PRL marita iti inhiba ovulatia si iti da batai de cap cu ciclul menstrual.

Oricum, am sa merg zilele acestea la medic si va spun ce si cum...

Cu drag,

D.

Mergi la inceput

Dubianus...ce ma bucur ca ai dat un semn de viata...si mai ales ai venit cu vesti bune!...eu sincer nu stiu ce sa zic ca nu sunt medic, insa analizele tale sunt f bune...parerea mea in ce priveste PRL depinde de valorile de referinta...sunt valori care zic ca nu au voie sa creasca mai mare de 20 si alte valori sunt cuprinse intre 200-400...dar eu cred ca aici gresim...masura de masurare, aici e diferenta...
oricum eu ma bucur pt tine...si tind sa cred ca in curand vei venii cu vestea ca ai o sarcina obtinuta natural!
te pup si te asteptam pe aici cu opinii...nu numai sa ne citesti!

Mergi la inceput

Miracol, sa stii ca mi-a fost dor de tine :)) Pentru ca avem aceeasi virsta si pentru ca am dat analizele in perioade similare, m-am atasat de tine :)) Mai ales ca primele analize au iesit similare :)

Hai poate reusim sa ne graviduim impreuna

Te cuprind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Miracol ma bucur pentru decizia pe care ai luat-o de a face o "plimbare" la clinica din Grecia, asa matusica Amalia devine si "cumatra", caci de acum trebuie sa ne facem neamuri intre noi!
Dubinaus FSH nu se masoara NICIODATA fara Estradiol, impreuna sunt ca "bratele" unei balante, cand unul scade, celalalt creste.
Exemplu:
Cand ai avut FSH 60, E2 putea fi 20. Acum ai FSH 3 si E2 este 300, care arata o insuficienta ovariana grava.
Prolactina poate reglementata imediat cu pastilute, nu e o problema! In analizele mele am valori de riferinta la PRL:3,34-26 ng/ml.
Cel mai sigur ca sa vezi rezerva ovarica, trebiue sa faci o analiza speciala: hormonul antimullerian (AMH).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetele v am spus ca va iubesc?
am fost la farmacie sa iau YGIELLE pr gogosica

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Amalia iubita ce este acest Ygielle, un sapun intim, o crema sau un parfumel pt. pasarica?!?
Am cautat pe net si nu am gasit nimic, sunt curioasa

Mergi la inceput