BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Laura eu astazi am avut in program prospectarea pietii pt.cele necesare renovarii camerei piticilor, vreau sa ii mut in camera mare. M-am uitat si dupa perdele, draperii, covor. Complicat fiindca imi trebuie o tema comuna fetita-baitel, inclin spre animalute, plus armonizarea culorilor intre ce vreau sa cumpar si ce am deja. Convinsaa fiind ca nu o sa mai putem avea al doilea bebe am amenjat camera fetitei cu tematica printeselor si mobila roz, of course. Acum, cel putin vreo 3 ani pana o sa aiba fiecare camera lui treb.sa regandesc totul. Cand ma gandesc ca treb.sa sortez jucarii, sa rearanjez totul imi vine sa fug, de capitolul cheltuieli nu mai vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Ma prezint un pic la raport, sa nu ma dati disparuta.

Sunt la birou pe baricade, am o noua strategie acum: incep cat mai de dimineata cu treburile cele mai grele, ca nu se stie cat mai rezist. De ex. azi nu ma simt prea fresh, am niste dureri de incheieturi la ambele maini ca abia pot tasta (din fericire mai putin la dreapta ca la stanga) si o stare de oboseala + ameteala. Aici a plouat cu tunete toata noaptea si acum e o atmosfera din aia incarcata, care nu imi prieste deloc.

Maria, te inteleg perfect, si mie imi vine sa fug, cand vad camera bb-ului, cu de toate in ea dar claie peste gramada, zici ca le-a adus apa pe toate. La decoratiuni nici nu m-am gandit inca, oricum camera e micuta si el cat va fi mititel sper ca se va multumi cu mutunachii din caruselul de patut si luminitele si melodiile lui.

Puiul meu tot asa nu mai e foarte activ si nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu, pana maine dimineata cand merg iar la TNS. Si deseara tot la spital voi fi, merg la "hospital tour" sa vad (sper) salile de nasteri si ce-o mai fi pe acolo.

Va pup, mai bag nasul pe aici.

35 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Laura initial am zis ca vreau rezerva dar apoi am aflat ca sunt si camere de 2 pers. In principiu vreau rezerva ca poate sta si mama cu mine, dar oricum parca nu vreau sa stau singura, sau macar cu inca o fata. Asta o sa discut mai in apropierea nasterii. O sa nasc undeva pe la sf lui iulie.

30+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

buna burtici...raportez si eu pt lista: nasc la Polizu si sunt pacienta dr Esanu Sorin.Legat de bagajul pt maternitate pt bebelusi,ei nu au nevoie de hainute in spital,ci doar cand ii scoatem?Stiu,ca daca stau la incubator au nevoie doar de pampers,dar daca se nasc cu o greutate buna,nu au nevoie de hainutele noastre?Eu oricum am luat hainute pt ei,pt inceput....au ramas cremele pt ei,pt imbaiere,pampers.....si de asemenea pt mine cele legate de igiena.Oare,pt noi burticile cu gemeni care o fi termenul cat de cat optim pt nastere?Eu am zis ca daca ajung la 37 sapt sunt boiera,oricum mi-e din ce in ce mai greu,abia ma misc,ma simt fff grea,obosesc rapid.Pupici

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Buna frumoaselor! apar si eu dupa un uichend lung, la noi a fost sarbatoare ieri. ne-am plimbarit iara si acum la munca
vestea mare e ca am ajuns la termen, nu-mi vine sa cred... deci de acum poate sa vina si bebe. sper sa mai stea un pic, insa. am avut si ceva contractii dureroase aseara, incepusem sa le cronometrez, dar s-au potolit dupa vreo ora.
si despre nesting, am spalat si aranjat si eu in sfirsit lucrusoarele lui . ce mici mi se par

ma bucur sa citesc ca Nectarelul nostru e bine, baiat mare deja Si mamica lui e o puternica, eu nu stiu daca eram in stare de ceva in perioada asta, nici cit sa ma dau jos din pat, daramite munca

Fleur si al meu se misca mult mai putin, nu prea mai are loc, e normal.

Maria si ai mei sunt impreuna in camera si le-am decorat la fiecare cite un perete - al ei cu printese si castele si al lui cu trenuletze si masinutze. deci ii impacam cumva.

Michellina mi-ai facut o pofta cu ciorba aia si bors nu am...

cintar - eu nu am avut la nici unul si chiar nu il recomand, cred ca e tentatia prea mare si te ajungi sa te stresezi inutil ca proaspata mamica. daca uda 4-5 pampersi pe zi inseamna ca papa suficient.

Diana tu cum esti??? sper ca nu ai nascut si noi nu stim. ca eu am prezis in iunie

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Biri cooooll. Cate sapt ai acum? Esti urmatoarea pe lista piersicutelor??? Yeey

Intreba cindva, nu mai stiu cine, ce carucioare sunt cele cu cristale sw. Sunt Cam.

Astazi a fost mama la mine sa ma ajute cu ce mai aveam de facut la capitolul curatenie. A sters dulapiorul si patutul lui bebe, spalat geamuri, niste dulapuri proaspat montate. Maine e gata si perdeluta. Abia astept sa o vad la geam. Urmeaza sa pun si hainutele la spalat si apoi calcat si gata. Dar parca as mai astepta vreo sapt.

Multumesc pentru raspunsul cu cantarul. Eu s-ar putea sa-l primesc cadou, deci e binevenit.

Nu-mi vine nici mie sa cred ca ma apropii cu pasi repezi de finish. Poimaine implinim 35 sapt si mai raman 3... Mi se zbarleste pielea

34 sapt + Patrick Andrei
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

miruna, 36 sapt e un termen acceptabil pt gemeni, 37 e deja de vis .
tu ai avut o sarcina fara mari peripetii, asa ca nu cred ca e cazul sa te gandesti ca vei naste mai devreme de 36-37 sapt. nu ma gandesc nici macar eu, care de la 17 sapt numai prognosticuri "bune" am avut despre durata sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

balanta...imi doresc sa fie asa cum zici tu, sa ajungem caaaat mai departe....imi place optimismul tau...te felicit....Doamne ajuta sa reusim toate gravidutele sa nastem cat mai aproape de termen.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev
Sunt pe langa el grasunei de 4kg care nu pot respira si sunt fetelor asa de impanati....

Ada

Ada , dar sunt bebelusi nascuti prematur si la 4 kg ????

33+ Andrei
AMR 5 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

kimmy
cu cine nasti la Gynia?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput