BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata si multumesc de cafea.
Ma cam speriati cand va vad vorbind de bagaj de spital. Eu inca traiesc cu impresia ca am muuuult timp inca la dispozitie.
Daca prin scutece refoslosibile va referiti la cele care le foloseau mamicile noastre la noi.....recunosc ca nu mi-a trecut prin minte aceasta posibilitate. O fi curentul eco-bio la moda, dar parca nici chiar asa. Eu personal nu sunt in stare sa le spal, sa le sterilizez, etc. In schimb, sunt considerabil mai ieftine decat celelalte (per total). Huggies alea suna bine....
Neuronul gravid a uitat...despre ce carucior cu cristale vorbeati? Mai imi zice si mie cineve o data, va rog?
Eu desi sunt acasa si nu fac mai nimic ma simt, ciudat, tot obosita.
Va pup.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata burtici ,

Ali multumim de cafea cu vremea asta imi trebuiesc vre-o doua cafele .
Ce bine suna ca ne pregatim bagajul , eu deja astept sa scap de burtica si sa-l vad pe BB , mai grav este ca s-a anuntat soacra-mea ca o sa stea la noi 2 sapt asta nu ma mai bucura deloc ... sigur de aici incepe "circul"
De azi sunt in prenatal suna foarte bine cam ca de final asa nici nu imi vine sa cred ce putin mai este si sunt fete pe aici care chiar mai au foarteeee putin .
Ce planuri aveti pentru ziua de azi ? gatiti , va plimbati , leneviti ????
Ned tu o sa-ti iei rezerva la polizu ? si in ce perioada o sa nasti ?

33+ Andrei
AMR 5 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, va salut. Noi suntem ok.Aseara a venit doctorita si a spus vai e atat de delicat.....si eu ma uit la el cat e de lung si cat e de slab. Sunt pe langa el grasunei de 4kg care nu pot respira si sunt fetelor asa de impanati....In rest, nu stim cand va trece pericolul, ca nimeni nu-ti spune nimic si mi se pare si mie firesc sa fie asa. Eu sunt la birou, muncesc ca uit de situatie. De aici fug la spital, pe urma cu Tudor acasa. In rest operatia este foarte ok. Nu trebuie sa va fie frica. La Polizu, eu fiind la urgenta nu am avut nimic. Pe urma am vazut ca fetele care nasc acolo intra cu o sticla de apa si atat.si insotitorii le duc apoi bajele in camera.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

buna fetelor

ada, ma bucur pt vestile bune! multa sanatate in continuare!

si noi am facut ceva cumparaturi la targ, i-am luat carucior lui bebe de la inglesina otutto pram cu bleu si maro si i-am comandat si camera (patut, comoda de infasat si sifonier) de la pali petit azzurro; plus cateva lucrusoare de la Z

am fost si mi-am facut si niste analize sambata; la testul de toleranta la glucoza am avut urm. valori:

81 mg/dl a jeune
156 mg/dl la 1h
136 mg/dl la 2h

astept raspuns de la doctor sa vad daca sunt ok

la secretii inca nu am primit rezultatul; asistenta nu mi-a recoltat din col, doar din vagin; a zis ca nu risca sa patesc ceva
cred ca voi face analizele din col la morfofetala, il voi ruga pe doctor sa mi le recolteze

ma intorc la treaba, intru mai tarziu

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu am facut cumparaturile si piata, de acum trebuie sa ma apuc de treaba: ordine, bucatareala.

Maria - ma intrebai cum am timp: pai Bianca e la gradi de la 9 la 16 asa ca am timp numai pt mine (nu lucrez, sunt in concediu de crestere copil). Cand e acasa mandra, fac mancare dimineata pe la 8-9 pana se trezeste ea sau dupa ce adoarme la pranz.

Placinta cu legume mexicane: fac un aluat ca de pizza la masina de paine(poti sari peste etapa asta si pui direct compozitia in tava de chec, sa arate ca un drob). Legumele mexicane (fac special sa culeaga mandra boabele de porumb, mazare, pastaile) le fierb 10 minute la oala sub presiune. Apoi le scurg si le amestec cu smantana, ou, cascaval/telemea si le pun in tava peste aluat, apoi in cuptor 30' la 180-200 grade.
La final arata ca o pizza (de fapt poti pune ce legume vrei, eu am facut si cu brocoli, ardei etc, si carne daca vrei)

Ciorba radauteana (cum o fac eu) - Se fierbe pieptul de pui (la oala sub presiune 40'-1h daca e de tara, 15' daca e de supermarket), se scoate, se strecoara zeama ramasa si se pun la fiert 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, o felie de telina, toate intregi, 1 ardei taiat cubulete, astea se fierb 10' la oala sub presiune, apoi se scot si se dau pe razatoare sau se taie cubulete (la reteta originala nu se mai pun inapoi). Apoi se bat 2-6 galbenusuri de oua (depinde de cata apa ai pus, cam 2 oua la 2l zeama, sau depinde cat de "gustoasa" o vrei) cu cateva linguri de smantana, peste care se pun cateva polonice de zeama fierbinte si se omogenizeaza. Amestecul asta il pui in oala amestecand incet si se mai lasa 1 clocot. Se mai pune otet si usturoi dupa gust fie in oala fie in farfurie. Eu pun in oala 1-3 catei de usturoi pisati, bors acru de casa (Biancai nu ii dau otet si nici noi nu putem manca pt ca se baga si in farfuriile noastre la masa), legatura patrunjel, sare, piper la final. Eu mai pun si ulei de masline in ciorba la final, dupa ce inchid focul.
Pofta buna!

andrrreea - Casa de piatra, multa fericire, noroc si intelegere! Ai fost superba, iar burtica e mi-nu-na-ta!

Bagajul de maternitate - la Bianca am avut o geanta mare si nu m-a lasat cu el, am pastrat 20% din el, asa ca depinde de maternitate.
Fetele din Iasi, unde nasteti? Prima data am nascut la Cuza, si voiam si acum tot asa, dar am auzit povesti de groaza, ca e in renovare si se sta in aripa veche

Scutece - noi suntem fan Libero (si am incercat multe), de la 6 luni.
Daca folositi scutece refolosibile, atentie, trebuie haine cu 1-2 marimi mai mari ca sunt voluminoase si nu incap pe sub haine.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Cantar pentru bebelusi - noi am imprumutat unul de la cabinetul dr. de familie si l-am returnat cand a implinit 1 an. O cantaream lunar si f rar de curiozitate sa vad cat suge de la tzitzi, sa stiu cam care e portia ei

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pt listuta, eu la Filantropia, dr Zugravu

ref al cantar eu nu am luat si nici nu am de gand sa iau;pe primul l-am cantarit lunar la cabinetul pediatrei cand mergeam la control

in rest mottoul dupa care ma ghidam era:
dc suge, uda scutece si e activ e ok (ca in rest dai in paranoia, ba ca faca kk nu stiu cum, ba ca nu ajunge laptele ba ca aia ba ca ailalta... avem o amica facea proba suptului.. pana la urma presiunea fam si chestia aia cu proba suptului si-a pus amprenta si a pierdut complet laptele la 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Scuze ca dau buzna la voi fetelor,

Am pus si eu un anunt aici http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=42832&n=Urgent-vand-Carucior-Sport-reversibilLandouPort-bebeGeant si va arat si voua...poate place cuiva!
Sunt dispusa sa il dau si mai ieftin...
Pretul nou este de peste 2200 ron eu cer 750 negociabil!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Michelle multumesc frumos, cred ca pe seara fac si eu o placinta.

Roxi sa stapaneasca sanatos puiul lucrurile.

Ada il pupam pe Nectarel, Doamne ajuta de vesti bune in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Salutare fetelor!

FLEUR-
MARIA-Baietelul merge la gradinita Ingerasul meu,e in zona Baba Novac.
CARMEN-eu la Tudor am folosit cantarul pt proba suptului.L-am alimentat mixt si m-a ajutat sau cel putin asa credeam atunci.Acum,nu as mai da banii pe cantar(l-am dat intre timp) pt ca vreau sa alptez la cerere.
LAURA-enjoy prenatalu'!Programul de azi:lenevit cat e flacaul la gradi si apoi distractie cu el + halit cat mai multe fructe de sezon impreuna,deci,no cooking!

29+

Mergi la inceput