BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (39)
Raspunsuri - Pagina 17
Fleurdelise spune:
Buna fetele,
Intru sa dau zen la toata lumea...daca ziceti voi ca am !
Am spalat aseara cam 2/3 din lucrusoarele de bebe...ce senzatie minunata...m-a luat asa o energie ca nu ma mai durea nimic.
Ada, ma bucur tare de ce aud...forza Nectarel in continuare si felicitari pt. incubatorul nou...vreau sa aud cat mai curand ca il puteti lua in brate.
Sunt de acord cu lista "curatata", oricum fetele care nu au mai scris pot reveni oricand.
Delia, voi pana in iulie aveti scoala??? Aici sesiunea se termina in mai.
35 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
ZIZOU spune:
Rocsy lasa-le naibii de ganduri negre. Bebe e format si oricum doar o mica parte din medicament trece la el.
Freedelia, sunt de acord.
Fleur multam de Zen.
27+
ilenutza spune:
Ola si de la noi, tot in spital...
Bambina e bine , la morfo de 31+3 zile avea 2050 g, mai mare cu 9 zile la masuratori.
Se antreneaza la greu sa dea din coate, deh, o asteapta 2 baieti acasa..
Cantar, am avut balanta sibiu, dr pediatra vroia il cantarim lunar pe bb, inca o mai am.
Ref la infectii, in spital se trateaza cu ampicilina intravenos, isi face mult mai bine si rpd efectul, daca nu cedeaza se intra cu cefalexin.Din ce spun dr pe vena e muult mai eficient decat pastile, poate incerci si tu asa.Ai incercat si musetel, apa bicarbonatata, sau sa vezi care este sursa acestora.Poate de la tampoane, hartie, wc, zic si eu...poate le greseste laboratorul...
Noi nu am luat nimic, am cateva lucruri de la fratiori, am lista cu ce trebuie, cand o fi o executa sotul...
Eu am anchilozat de atata stat, saptamana asta am inceput sa ma resimt. ma dor toate cele...azi am 8 saptamani si 3 zile de cand sunt in spital cu 3 permisii acasa...
Mi-au crescut cotatiile la coagulare de la ultimele analize de acum 2 sapt si nu stiu de ce. Dr zice ca stau in pat si "balteste " sangele, sa mai fac miscare, masaj, etc...
pup y
Ile , mami de V si A ,
ilenutza spune:
tot eu...
am uitat sa va spun ca de cand sunt internata am slabit 3 kg, cum am reusit , nu stiu...cert e ca incerc sa ma vitaminizez cum pot, ba un patrunjel, un suc de legume, apa de tarate...
Pentru arsuri la mine cel mai bine se trateaza cu mancat seara dupa 6-7 doar un fruct.Cand ma apuca excesul de zel si mananc dupa orele astea mancare e jaleee...din fericire am avut doar de cateva ori pana acum.Iar daca am facut pocinogul, lapte rece si gata, la mine fct.
Imi spunea o mamica cum ca in italia mamicile sunt sfatuite sa nu consume produse cu drojdie si lactate in ultima luna de sarcina pt a nu avea copilul colici.Stiti ceva?
De asemenea sa spele fructele, legumele cu apa bicarbonatata.eu stiam ca si putin otet pt a scoate pesticidele din ele.
Ada , te inteleg perfect cu cazurile din spital, le aud si eu zi de zi...oricum, eu nu prea plec urechea, nu ma intereseaza sa le aud, asa ca ma ecranez de toate si imi spun ca fiecare cum vrea cel de sus.
Ile , mami de V si A ,
Delia21 spune:
Fleur,si eu am terminat in 11 mai sesiunea de primavara dar mi-am luat 2 cursuri pe sesiunea de vara caci in toamna mai mult de unu nu iau....si ala asa....ca sa nu pierd de tot legatura cu scoala.
Ada,pupam pe Nectarel!!! Cand ne mai arati o poza noua cu el?Va tinem pumnii sa cresteti mari si sanatosi si puternici si sa mergeti acasa cat ai repede!Deci teoretic mai aveti de stat 6 saptamani?Sau poate plecati acasa si mai repede,depinde cat creste in greutate puiul scump?Cred ca e greu cu trecutul la spital zilnicEsti o puternica!!!
alilumi spune:
Ada, pai trebuies a iti impui un fel de detasare fata de ce se petrece in jurul tau, ca altfel... innebunesti! Sa dea Domnul sa treaca timpul mai repede! Pupici lui Nectarel cel voinicel care s-a innoit cu incubator! Lasa, ca mergeti voi si acasa!!!
rocsy,
eu am patit-o foarte urat cu urocultura. de fiecare data mi-a iesit cate o "balarie": ba enterococ, ba streptococ... De trei ori le-am facut. A patra oara am schimbat laboratorul. Asta pentru ca a mea cumnata m-a sfatuit sa fac asta deoarece si ei i se intmplase la fel la laboratorul respectiv iar cand l-a schimbat... surpriza! Nici urma de "balarie". Ascultat si facut... Surpriza si la mine: urocultura negativa. Nu am mai putut de nervi in ziua respectiva, ca deh, de fiecare data fusesem pe antibiotice si... dupa ce ca iau un pumn de pastile si am ficatul in pioneze... imagineaza-ti!
poate e bine sa le repeti si la un alt laborator. nu spun ca aceasta trebuie sa fie neaparat cauza... dar in cazul meu a meritat sa incerc...
33 + Gabriel AMR 5 SAPTAMANI
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
ioana3110 spune:
Balanta, e strigator la cer ce spui tu de doctorul ala. Eu cred ca il batedam pana acum... Nu are voie sa te sperie in halul asta....Doamne, in ce lume traim!Oricum, daca e ceva si nasti prematur, iti recomand Sptalul judetean din Cluj pentru sectia de prematuri. Si in nici un caz Regina MAria. Eu am vb chiar cu directorul de program de la ei si mi-a zis ca in caz de sarcina cu probleme si prematuri, nu recomanda RM ci spital de stat cu sectie buna de neonato! SI mi-a zis ca in Bucuretsi nr 1 e Polizu iar in Cluj e SPJ1
Fetelor, eu raportez ca sunt fericita ca bebelina mea a recuperat in crestere. Avem doar vreo 5 zile in spate acum ceea ce e fantastic.
Ada - pup micutzul cu pupici cu sanatate si noroc!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ioana3110 spune:
Zizou, s-ar putea sa fim impreuna la polizu in aceeasi perioada ca si eu nasc tot acolo cu LUMINITA dima si am tot 27+ saptamani :-)
adarev spune:
Fetele, ne mutam azi la post terapie.Asa ne-a spus domnu doctor. Doamne, parca m-au luat toate emotiile. I-am trimis poze Laurei cu Nectarel.
Ada
ioana3110 spune:
ada, . bravo. Sa fie intr-un ceas bun!!!!!!!!!!!!1