BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
maria0408 spune:
Buna dimineta, buna cafeaua.
Noi ne-am hotarat sa profitam de ultimile zile de vacanta si am plecat la munte, asa ca aseara am ajuns la Tusnad. E un aer fabulos, parca si ploaia se simte altfel. Azi dimi.am luat micul dejun pe terasa pensiunii ce bine a fost, bebe s-a trezit si el. Acum a dat soarele asa ca plecam la drumetie.
O zi buna sa aveti.
adarev spune:
Fetele, va urez o zi buna si bineinteles sa aveti grija de voi. Noi, speram sa crestem, mai repede.Pana acum totul e ok. Credem ca si de acum inainte.Nu vreau sa ma mai gandesc la nimic rau. Ce vrea Dumnezeu si gata.Daca mai stau zombie prin spital cu urechile ciulite la tot ce se intampla in jur, innebunesc.Asa ca, mi-am impus sa nu mai ascult nimic rau de ce e [pe acolo. imi vine sa si rad, eu ma incurajez singura. AA, vreau sa va spun ca Nectarica are acum incubator nou, venite ieri dintr-o sponsorizare si caciulita cu cozoroc.
Ada
histamina spune:
pupa mama Nectarel Dragonel!
era si normal sa ii dea incubator nou,doar e sef acolo!
putina ordine va rog!
abia astept sa ne vedem live.
Laura32 spune:
Ce ma bucur ca s-a innoit Nectarel , da asa este el este seful , eu ii doresc sa plece la el acasa cat mai repede si sa faca si acolo pe seful
Ce liniste pe aici fetelor , se vede ca vremea este cam urata ... eu m-am saturat de ploaieeeeeee .
Maria iti doresc concediu placut , am trait la maxim descrierea de la Tusnad , offf ce bine o fi pe terasa dupa ploaie
33+ Andrei
AMR 5 Weeks
Carmen_80 spune:
Ada, ce bucurie Nectarelul!
Roxy, au fost preturi ok...pacat ca nu am avut timp sa ma uit si eu.
Maria, este superb la tusnad...vreau si euuu :((
Freedelia ti s-au linistit contractiile?
Eu tocmai m-am intors de la intalnirea saptamanala cu dr-ul. Consultatie pe masa + ecografie + analizele de trim 3 cu streptococ cu tot. Colul e inca relativ ok, nu de ingrijorat, moale, lichidul mai putin dar ok. Mai mergem si sapt viitoare, iar daca totusi lichidul ramane in cantitate ok, poate il mai tinem pe bebe 2-3 zile in plus. A constatat si dr ca e cu capul in sus :) si nu prea credem ca se mai intoarce. Azi am implinit 35 sapt.
34 sapt + Patrick Andrei
AMR 4 saptamani
carmina_s spune:
fetele si va doresc o zi minunata
Ada, pup mult Nectarelul
Carmen felicitari pt rezultat si a totul este bine
Laura, ce faci, draguta?
Fleur, astept zenul pt ziua de azi
34+ Miruna
r_ocsy spune:
Salut !
Turbez !!! Sunt asa de suparata ca nu mai pot !
Am avut o sarcina extraordinar de usoara, fara dureri prea mari sau contractii dese, cu multa energie si fara picioare umflate ... dar am avut probleme in schimb cu infectiile urinare .... voi lua a treia tura de antibiotice in sarcina asta ca mi-a iesit la cultura de col 2 bacterii iar urocultura inca o astept, probabil va fi asemanatoare ! Imi vine sa mor, urasc antibioticele . Am impresia ca de fiecare data cand mi-am tratat infectia urinara , s-a exacerbat o alta bacterie ( acum am Saccharomyces cerevisiae, Enterococcus spp ) , data trecuta am avut klebsiella si prima data un streptococ de clasa D . Va las ca sunt la momentul "injuraturi" si nu vreti sa stiti cate imi pot trece prin minte !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 35+ Maria Natalia ( AMR 27 de zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
freedelia spune:
Rocsy -- poate nu e cel mai indicat tratament?? Poate nu sunt sensibile la respectivul antibiotic? Mi se pare cam mult de 3 ori in cateva luni. Nu stiu cum e mai bine, sa tratezi inainte sau dupa natere, poate ne spun Diana sau Biribu. Lasa, nu mai fi suparata, fii si tu zen, ca Fleur haha.
PROPUNERE -- m-am uitat pe lista si sunt o gramada de mamici are nu au mai scris de cand s-au inscris sau au scris doar de cateva ori. La cealalta odisee, le-am trecut la subsolul listei, ca sa fie lista curata, doar cu cele care participa macar cand si cand. Nu credeti ca ar fi bine sa facem asa? Mai ales ca se apropie nasterile, sa vedem si noi clar cui facem galerie, etc...
Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
r_ocsy spune:
Delia : de tratat tot trebuie sa le tratez ca voi naste prin cezariana . In priviinta celorlalte tratamente, toate au fost luate dupa rezultatul antibiogramei, e drept am scapat de bacteriile respective dar uite ca s-au exacerbat altele. Poate sunt eu mai sensibila in sarcina asta. Dar ce ma scoate pe mine din minti, e faptul ca am luat deja de 2 ori antibiotice, si degeaba am primit eu din categoria "safe" pentru bebe dupa studii .... eu tot am emotii cand le iau , pana la urma poate garanta cineva ca asa este ? Ma trec ganduri negre , numai de asta nu am nevoie acum ca incerc sa fiu si eu cat mai zen, dupa modelul lui Fleur !!!
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 35+ Maria Natalia ( AMR 27 de zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia Rocsy -- poate nu e cel mai indicat tratament?? Poate nu sunt sensibile la respectivul antibiotic? Mi se pare cam mult de 3 ori in cateva luni. Nu stiu cum e mai bine, sa tratezi inainte sau dupa natere, poate ne spun Diana sau Biribu. Lasa, nu mai fi suparata, fii si tu zen, ca Fleur haha. PROPUNERE -- m-am uitat pe lista si sunt o gramada de mamici are nu au mai scris de cand s-au inscris sau au scris doar de cateva ori. La cealalta odisee, le-am trecut la subsolul listei, ca sa fie lista curata, doar cu cele care participa macar cand si cand. Nu credeti ca ar fi bine sa facem asa? Mai ales ca se apropie nasterile, sa vedem si noi clar cui facem galerie, etc... Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
de acord