BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
Daconst spune:
Roxypuy,abia asteptam pozele cu graviduta manechin!
La mine a mers cu lapte rece la arsuri si schimbatul pozitiei,ca si asta conta la mine.
Poate ma invrednicesc si eu sa pun fo doua poze noi...de le-am facut in concediu.
Andreea,Casa de piatra!
ca uitasem.
Fleur respect ca mai esti inca pe baricade.Eu sunt terminata numai de la desfacut bagaje,calcat spalat.
Alilumi,te-ai linistit macar.
Al meu recationa la apa minerala.Sa vezi ce tumbe baga cind ii fac dush,haha.
Ali,pe unde mai esti???
Tot petreci cu baiatul?
Referitor la nume,mai nou ne-a rams in minte Nicolas si Simon.Ca pina acum eram in pana de inspiratie rau de tot.
Sa vedem ca eu am zis ca daca iese leu va fi Leon numele lui.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
32+ sapt
Fleurdelise spune:
Da, mai sunt un pic pe baricade (AMR 7 zile de lucru...)dar acasa cand ajung sunt efectiv terminata si nu pot sta tot timpul
"cu roatele in sus". Asa ca...spal vase stand pe scaun, curat cartofii pe canapea, sortez hainutze tolanita pe pat, si tot simt ca ma lasa puterile. Al meu barbat ma ajuta, dar la treburi pe care eu oricum nu le fac: instalat aerul, racordat masina de spalat, pus rafturi pe unde mai trebuie, mutat mobila prin camera lui bb. Mai pregateste si cina, cateodata cand vin de la servici, dar, daca nu e nimic de incalzit, face ceva gen pizza rece si arsa pe margini... Cred ca, dupa ce vine bebe, vom cam suferi de foame..ceea ce, la tonajele noastre, nu e deloc rau.
35 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
maria0408 spune:
Alilumi, votat. Asoc Sos Infertilitatea e una din initiatoarele legii privind sustinerea de catre stat a chelt.legate de fiv.
Cat despre binevoitorii de langa tine, atitudinea lor e generata cred de ignoranta, de faptul ca nu nstiu ce efort moral si financiar implica lupta cu infertilitatea.
Diana, biri mult a fost...putin a ramas...
Ada curaj, fiecare caz e unic, incearca sa vezi partea plina a paharului.
Roxy tratamente naturiste ai incercat pt.arsuri?
Fleur ..ai grija cu oboseala, ai primit rezultatele de la analiza, sa ne tii la curent sa nu ne dai emotii!!
alilumi spune:
maria,
daconst, am notat si apa minerala... desi sper sa nu mai fie nevoie de asa emotii!
roxypuy, la mine fuctioneaza iaurtul la arsuri. doar de vreo doua ori am avut niste crize urate cu reflux, cand am fost nevoita sa iau si dicarbocalm 2 buc. culmea, dar laptele pe mine nu prea m-a ajutat...
33 + Gabriel AMR 5 SAPTAMANI
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
carmina_s spune:
Buna fetelor,
Iertare, iertare, de 3 ori iertare ca nu am mai scris!citesc in fiecare seara
Inainte de culcare, dar nu reusesc sa raspund.
Noi suntem bine, avem 34 sapt, mirunica e taaaaaaare activa (se pregateste
Pt o cariera nocturna si NU de birou) se fataie de pe dreapta pe stanga
(sa nu intelegeti ca ma plang ca daca nu da din toate cele 2 ore intru in panica).
Azi nu m-am simtit foarte bine, recunosc si ca am dormit putin azi noapte si
Dimineata a trebuit sa ma trezesc devreme, dar am avut arsuri si greturi toata ziulica
Laura, daca nu ploua maine, te scot in parc vreo ora?
Pup pe toate fetele!!!!!!!!!
32+ Ana Miruna
freedelia spune:
Neatza fetelor, m-am trezit cu noaptea-cap, sper sa prind un pui de somn la amiaza ca altfel o sa fiu zombie...
Pentru arsuri de ce nu luati dicarbocalm/rennie?? Continutul de claciu este foarte mic, nu are cum sa declanseze contractii asa o cantitate mica. Arsurile vor deveni din ce in ce mai puternice spre finalul sarcinii, pot da si sureri de cap, de ce sa va chinuiti? Am cautat pe internet si am gasit pe diberse forumuri ca doctorii le-au spus mamicilor ca nici Ranitidina nu este contraindicata. Stiu ca ideal ar trebui sa fie totul natural in sarcina, dar cred ca moderatia este cea mai indicata. Decat sa te chinui, eu cred ca o pastila de dicarbocalm nu este un capat de tara.
Fleur -- mersi ca ai scris de NTS, eu chiar ma gandeam ca e un test fara importanta si ma gandeam sa nu il fac, dar acum m-am razgandit, am sa il fac la urmatorul control, peste 3 saptamani si probabil si la ultimul, cel din saptamana cu cezariana.
Citind aici la voi despre greutatea bebelusilor vostri, ma gamdesc ca al meu e cam mic... 1900g la 33 de saptamani? Toti copiii mei au fost mari, primii doi 3.8 kg cu 5 zile inainte de due date, Jane 3.5 kg cu o saptamana inainte de due date. Asa ca ma intreb de ce bebe asta e mai mic... Na, ca nu aveam de ce sa ma ingrijorez...
Va pup, Jodie are astazi excursie la un muzeu pt copii si tre sa ajunga la timp, ca in general ajunge tarziu in fiecare dimineata, asa ca azi tre sa fiu rapida...
O zi buna!
Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Delia21 spune:
Fleur,vacanta mare o iau pe 6 iulie....pana atunci sigur nasti;tare m bucuri ca peste o saptaman intri in concediu
Biribu,mi-am dorit s fiu singura sincer...dar acum...o astept pe mama...ca pe dumnezeu...plus ca mi-e un dor de ea...prea dor;oare cand nu o mai fi ce ma fac...O sun aproape zilnic si numaram zilele ramase pana ne vedem...Balantaohoho....sunteti mari mai dragilor pa 30,doamne ajuta si sa stea bebelusi bine pana la termen!Eu tot imi spun ca intre 23 iulie si 7 august ar fi de dorit sa vina scumpele mele;asta le spun de cateva ori pe zi...sper sa ma asculteAli,si eu am facut imprudenta....sa spun unuia ca una din bebelase are probleme...si omul desi are 42 de ani,medic oncologist...imi raspunse gelos"lasa ca ai 2 sanatosi,mie nu imi pare fair sa aibe unii mai multi copii si alti ca mine niciunul"...ma bucur ca am avut taria sa plec de langa el fara sa-l fac albie de porci caci tare ma manca limba sa-i spun cateva...Fetelor adevarul e ca....nu toti oamenii sunt empatici cum nu toti oamenii se pot bucura sincer de reusitele si implinirile semenilor...si da,a avea un copil e o mare....daca nu chiar cea mai mare dintre impliniri.Nu puneti la inima rautateaa nimanui
Laura32 spune:
Buna dimineata burtici si o mamica
Va las o cum o vreti voi si cu ce , sper ca noaptea care tocmai a trecut a fost mai usoara pentru toate fetele .
Sper sa vedem soarele si azi .... sa aveti o zi frumoasa
33+ Andrei
AMR 5 Weeks
ZIZOU spune:
Merci de cafea, Laura!
A fost o noapte linistita, se pare ca broscoii mei si-au gasit pereche si s-au retras pe la casele lor.
27+
muraturica spune:
Buna dimineata.
V-am citit abia acum de ieri dimineata de cand am scris. Impresionant ce a povestit Ada din spital si Balanta.
Fleur, chiar ca lasi impresia ca ai zen pentru toata odiseea. Oricum, presupun ca iti e si tie destul de greu, asa ca fi tare ca nu mai e mult.
Cand citesc la voi de hainute de bebe, ma cam impacientez ca eu nu am nimic. Ieri am fost sa ne uitam la niste carucioare. Am mai spus, oferta in Sibiu e mica. Mie mi-a placut mult unul, dar parca e ataaaat de mare. Vom vedea. La patut inca nu sunt hotarata daca vreau de lemn sau tip tarc. Prin ala tip tarc parca vad mai bine bebele ca nu trebuie aparatori si, din aceleasi considerente, sunt si lenjeriile mai ieftine.
Eu azi bantui pe acasa si maine merg la lucru. Incep furtunos de vinerea. Bine ca mai merg cateva zile doar si apoi gata.
Va pup si sper sa aveti o zi minunata. La noi a iesit putin soarele si parca mi-a schimbat moralul. Va trimit cate o raza daca la voi ploua.
25+