BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multam fetele!

Laura,primul a fost de 3600g,dar la nastere spuneau ca sigur are 4000g.Nu cred ca e regula...depinde pe cine seamana,zic eu.

Fleur,scuze,pup fata,sa treaca.
Na uite ca te-am intrecut la 32 sapt cu 2400,asa sa nu-ti mai faci griji ca e bb mare.
Azi parca s-a uitat dr mai bine la el si l-a studiat ca i-am spus ca visez numai porcarii si ma tot gandesc sa fie sanatos.
Pozele tot neclare ies ca are o mana intre el si perete,iar cordonul sta tot in fata.

Am intrebat dr de testul de streptococ si a zis ca mi-l face daca vreau dar inainte de nastere ca acum nu-i relevant.
I-am povestit cazul Adei si a zis ca asa a fost sa fie...ca de fapt streptococul se trateaza inainte de nastere doar sa nu afecteze copilul nu mama.
In fine,iar e diferenta fata de Ro...asa ca m-am lasat la mana lui.

Cintar eu zic ca nu va trebuie,doar daca mai tarziu are bb probleme si nu ia in greutate.Deocamdata sa nu aruncati banii aiurea,parerea mea.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

31+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Felicitari fetelor cu bebei grasunei. Al meu s-a intors weekendul asta, simtisem eu ceva si ieri am avut conf dr. Nu o fi mult sa stea asa pana la nastere?
Ref la cantar si mie mi se pare ceva inutil, nevesar ar fi decat ca si exceptie cand trebuie urmarit copilul.
Fiti linistite, ganditi pozitiv si vom ajunge la capat. Trecem noi de 36 de saptamani cu ajutorul lui Dumnezeu.

30+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Hallo,ce-i cu linistea asta aici???
Sunteti toate in concediu sau ati picat in butoiul cu melancolie?

Eu am o groaza de calcat dupa ce ieri am spalat 3 masini...asa ca am chef de vorba,scris,va dati seama.

32+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Vin si eu cu o intrebare , nu prea buna cred .... daca la eco imi tot spune ca BB este intors cu capul in jos , atunci eu cum il simt miscand in ambele parti o data , chiar spre solduri ... desface picioarele se intinde ???? Eu nu mai inteleg nimic , cred ca de fapt nici nu trebuie sa inteleg

33+ Andrei
AMR 5 Weeks

Mergi la inceput

Laura,asa simt si eu,in toate partile,miscarile lui bb.Si al meu a fost mereu cu capul in jos.
Cu siguranta se intinde.

Iar fetele care simtiti mai rar miscarile lui bb,e normal.Are mai putin loc si se misca mai incet,deci nu va faceti probleme.

32+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

fetele, multumesc de sfaturi. au functionat! bine, le-am adaptat ca sa zic asa... eu cafea nu beau, ciocolata nu am voie, dar... am servit o inghetata (doar cu invelis de ciocolata), rece, si m-am asezat pe stanga. a inceput bebelinul meu sa miste si mi-a tras niste "pacioale" de mai avea putin si iesea prin burtica!
m-am linistit... pai, aud atatea, incat nu am cum sa fiu calma si relaxata... acum e bine .

33 + Gabriel AMR 5 SAPTAMANI

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Hello fetele,

Am venit si eu de la clinica, la birou (penultima saptamana de lucru, ufff, tare greu mai trec)
La testul de non-stres, toate bune, bb dormea ca de obicei , l-au buzz-uit si a inceput sa topaie... Macar n-am mai stat o ora, ci doar juma'.
Voiam sa va spun ca, pe final de sarcina, au si testele astea rostul lor, in fatza mea a fost trimisa direct o fata la sala de nasteri, la cezariana, ca s-a constatat in urma TNS o decelerare constanta a inimii bblusului. Bine, avea 41 de saptamani deja, dar nu se astepta totusi sa nasca azi. Imi inchipui ca si in cazuri ca al meu, care oricum nu voi fi lasata sa ajung la termen, pot fi luate astfel de decizii...brrr...sper sa nu se intample. Asa ca aici nu prea merge cu cezariana programata, se monitorizeaza des si se decide "pe loc". O fi bine, o fi rau, habar n-am.
Am avut tensiunea cam mare, 13/8, 13/8, 14/8 scriu asa ca mi-au luat-o de 3 ori sezand si odata pe pat la TNS (15/10 dar n-au luat-o in calcul pe aia). Mi-au luat si sange pt testul de preeclampsie, trebuie sa sun dupa amiaza pt rezultate.
In fine, sper sa nu fie nimic serios care sa impuna vreo declansare sau cezariana mai devreme...ca mi-e lene sa nasc acum ,vorba lui Daconst. Doamne ajuta, eu vreau sa stea pana dupa 21-22 iunie, dupa aia, sa vina oricand vrea el sau dr.

Ieri am sortat hainele lui bb, am saci, pana pe la vreun an nu cred ca ii mai cumpar haine cu exceptia a ceva, asa, de fitze. Deseara ma apuc sa le spal la noua mea masinuta de spalat, pe care o ador deja.
Mai am de pus si chestii la bagaj, nu am pt mine haine de spital deloc: tricou amplu, halat, camasa de noapte, bluza si sutien de alaptat.
A, si am ratat aseara "hospital tour" ca a fost furtuna si amenintare de tornada aici, mi-a fost frica sa conduc. Dar, vb. lui barbata-miu, lasa ca nimeresti tu la urgente (sala de nasteri) daca e cazul, si de acolo stiu aia ce sa faca, cu tine.

35 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Biribu, si tu mai ai foarte putin, nu? Ce nume va avea cetateanul? Parca tu spuneai ca nu v-ati hotarat inca, sau ca ni-l spui dupa nastere (sau era Diana?) scuze nu mai stiu. Las pt orice eventualitate niste sugestii aici, care mie imi plac mult dar din motive de sonoritate cu numele de fam. nu se potriveau la al meu: Vincent, Thomas, Adam, Aidan, Jonathan...

Daconst, te iert, da' nu mai faci, da? Vezi ca este cineva din fetele noi, Ancader parca (scuze daca fac vreo confuzie) care tot pe la 32 sapt. avea bb campion la greutate. Sanatosi sa fie toti!
Eu am alt notiv de ingrijorare acum: la ultima eco s-a vazut abdomenul un pic cam mare (percentil mai mare de 95%), chiar si eu , care de obicei ma uit precum curca'n lemne, mi-am dat seama din imagini. Cica din cauza diabetului si mi-a zis dr. endocrinolog sa nu mai mananc seara fructe dulci (pepene etc)in loc de cina (si fara sa iau insulina ianinte, considerand ca e gustare, nu masa), cum am mai nou prostul obicei.

Laura, si al meu ma izbeste cateodata lateral, alternativ, in ambele parti, desi e cu capul in jos, mi-l inchipui facand miscari de inot cu piciorusele. Imi da o senzatie ciudata, parca nu mai e corpul meu si am un alien prin matze...

Delia21, iertare ca nu te-am sunat, dar efectiv nu am avut cum. Oricum te voi tine la curent cu "noutatile" si de cand voi fi in concediu (10 iunie) poate se schimba situatia si putem vorbi. Tu cand intri in vacanta "mare"?

Freedelia, si tu mai ai putintel, nu stiu zau cum apuci sa iti mai tragi sufletul cu copiii langa tine, sa-i duci la activitati etc.

Ned, felicitari ca s-a intors bb, eu cred ca poate sta asa pana la final, de ce nu?

Voi cum mai dormiti? Eu tot prost, mai nou trezit din ora in ora la pipi, adormit f greu la loc. Ziua las aerul climatizat in dormitoare si seara la culcare il opresc (ca face si mult zgomot), dar peste noapte simt ba ca ma sufoc, ba ma ia cu transpiratii reci. Rezultatul? Peste zi sunt zombi.

Ma opresc ca m-am intins deja cat pt. 10 mesaje.

Seara placuta!

35 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fleur , tu nu ne plictisesti niciodata ... azi cred ca ai Zennn ca ai transmis un strop de optimism la toata lumea .

33+ Andrei
AMR 5 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burticoase i'm back ieri n-am mai intrat k m-am simtit tare rau ma termina cu nervii arsurile si refluxul gastric + durerea de coloana nu stiu ce sa mai fac...indiferent ce mananc sau beau arsurile sunt akolo, ma iau inca de dimi si e groaznic! nu stiu ce sa mai mananc, beau lapte la greu...ieri mai aveam outin si dadeam la boboci de la atata aciditate in stomac ar fi culmea acum in ultimele luni!
ada - pupicei si pls incearca sa te detasezi de tot ce vezi akolo! gandeste-te k tu esti un caz fericit fata de altii. pup un BB luptator
carmen - hainutze am luat de la Z (14 ron/body), de la kara baby (body 9 ron, paturik bumbac 25 ron, pantalonashi 10 ron, caciulitze 5 ron etc). au preturi f bune si sunt bbc 100%. ieri m-am uitat si in auchan la raionul de bebei si am vazut k au o gramada de lucrushoare dragutze si super ok k pret asa k o sa mai trag o tura de shopping si pe akolo
andrrea - casa de piatra si sa fiti fericiti
carmina - pe unde umbli? de-ne un semn
diana, biribu - nu-mi vine sa cred cat de putin mai aveti!
cantar nici eu nu vreau sa-mi iau k mi-e k devin obsedata de greutate. azi am fost sa-mi aleg tinutele pt prezentarea de sambata v-am zis k ma fac fotomodel cu burtik mi-am ales 2 rochitze suuuppeeerrr dragutze si am vazut o gramada de haine de gravi bestiale! imi pare rau k n-am descoperit mai dvrm magazinul :(

sa ma treceti si pe mine pe prima pagina cu nasterea - Medlife, dr. Albu Dragos, natural.

poop!

Roxy
31+ AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput