BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ada, fii tare, e de bine, nu? ce inseamna post-terapie? Iese de la terapie intensiva?
Sa dea Dumnezeu sa evolueze din bine spre mai bine.
De-abia asteptam sa vedem pozele.

Ali, Iuli, ce mai faceti fetelor, mai dati si voi un semn. Tamys cu gemenii?

35 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fetelor am trimis poza tot pe adresa de e-mail comuna , poate sa o puna cineva pe picasa ?

33+ Andrei
AMR 5 Weeks

Mergi la inceput

Ohoooo , bebe Nectarel este mai impanat , arata foarte bine si face progrese mititelul . Ii transmit multi pupici
Carmina , fac bine ... azi am avut o prietena pe la mine in vizita , dar cu siguranta o sa ne si intalnim . si multumesc ca vrei sa ma scoti la o inghetata
Ilenutza succes , te admir ca ai atata rabdare , eu am stat o sapt cand eram insarcinata in 7 sapt si deja de plictiseala , parca eram rupta de realitate .
Ioana super veste , pana la final bebelina o sa o ia si inainte , asa trebuie sa fii optimista .
Fleur si pt tine multi , nici nu se putea altfel .

33+ Andrei
AMR 5 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare! Ada ma bucur nespus, Doamne ajuta sa fie bine totul si de acum inainte! Abia astept sa vad poza.

De acord cu ce zice freedelia

Imi astept fetita de la gradinita, ce bine-i cu barbat acasa

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Fetelor a aparut Nectarel pe picasa , multumesc cui a pus pozele

33+ Andrei
AMR 5 Weeks

Mergi la inceput

Am pus poza lui Nectarel pe picasa, se cunoaste bine ca s-a mai dezvoltat. La multe sunculite in continuare!

Vad ca s-au mai schimbat setarile pe acolo, nu mai sunt web albums, acum e ceva cu google+, dar te loghezi la fel. Se pot incarca poze acum direct in albumul propriu, dublu click pe el si add photos (sau asa era si pana acuma si nu stiam eu?)
Spor la pus poze burtici, vreau sa vad si burti mai mari si mai avansate ca a mea!

35 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Daconst, faine poze din concediu.Ti-a crescut burtica bine, esti foarte misto, ca sa zic asa. Si fratele mai mare al lui bb e o scumpete de mic neamtz.

Fetelor, eu am niste arsuri ingrozitoare ca nu pot sa ma concentrez sa fac nimic. Deobicei tineam tums la mine, dar acum nu mai am. Dau o fuga pana acasa in pauza de pranz, sa imi iau, si pana atunci am mancat un mar si am baut apa rece, poate ma linistesc un pic.

35 + Eric Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Buna fetelor!

Ada: ma bucur enorm ca bebe Nectarie evolueaza asa bine! Dumnezeu sa il vegheze mereu, iar tie sa iti dea putere! Cum merge alaptatul? cred ca laptele tau il ajuta sa iasa din incubator mai repede :)

Am fost azi la eco, bebe are 31 sapt si 3 zile, insa a ramas putin in urma ca si greutate, cu 3 zile mai putin conform masuratorilor ecografice, are 1670 gr acum. Arata bine, era super activa in timp ce o masura doctorita, n-a stat deloc locului. Stiu ca sunt nebuna dar tot m-am bosumflat putin ca a pierdut avansul ecografic, oare de ce s-o fi incetinit cresterea? Placenta cica arata bine, deloc imbatranita. Alte explicatii mai sunt oare?

Dupa eco am mai dat o tura de shopping, am fost la Ikea si am luat diverse lenjerii, paturici, pilota, si apoi la H&M in Baneasa de unde am luat hainute super dragute si ft bine la pret, va recomand!
In schimb va avertizez ca la Kidex este o maaaaare porcarie, nu merita sa treceti pe acolo, sunt 80% standuri cu haine de adulti si obiecte de artizanat, pentru copii nu sunt nici 10% din ce a fost la Babyexpo. Eu in 10 min am iesit de acolo si am plecat spre Baneasa.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ilenutza,de 8 saptamani in spital si cu 2 copilasi acasa;gata nu mai am voie sa ma plang de nimic odata....pe bune...Doamne da sa ajungi cu bine la termen cu burtica!!!

Ada e mai implinit Nectarel
Mie de vreo saptamana...mi-e foame intr-una....dar intr-una;manac pe saturate,nu pot manca mult odata...si in jumate de ora mi-e foame din nou...asta e...nu pot sa flamandesc,efectiv...ma ia cu lesin daca sunt busy si nu pot manca ....asa ca imi iau ca harciogul rezerve de papa cu mine,sandviciuri si cereal bars...in geanta....si tot molfai.Mai are cineva asemenea experiente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrrreea spune:

Multumesc mult pentru urari fetelor. Toate cele bune si voua! Ada, superr vesti, o sa vezi ca va fi din ce in ce mai bine.
Referitor la arsuri, eu iau Rennie si imi face tare bine ca si pe mine ma chinuiau rau orice as fi mancat.
Tare harnice sunteti fetelor, eu n-am cumparat nimic, n-am pregatit nimic nici pentru spital, nici pt cand va veni bb acasa. Ma gandesc mereu ca mai am timp...adevarul e ca dupa dpn mai sunt 2 luni si cum sunt in concediu...ar mai fi vreme pentru toate.
Pupici multi la toate burticile, mamicile si mi multi lui Nectarel:)

31+ Rares / Darius Andrei

Mergi la inceput