Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

La multi ani Altesa! Sa fiti fericiti si sanatosi toti trei si de ce nu, in curand 4 .

Georgia, eu nu am trecut direct la salate, le-am luat pe rand sa vad daca face mofturi piticul sau nu, pana acum am bagat ceapa verde, salata verde si acum am ajuns la rosii, desi stiu ca ei sunt mai sensibili la rosii. Eu am gustat si cateva capsuni vad ca nu are nimic, lui ii ies bubite cand mananc ou si medicul pediatru a zis sa mananc albus mai putin.

Ana Maria, ai mai facut ceva cu ora de culcare? Incearca sa decalezi totul din timpul zilei cu jumate de ora cateva zile si apoi iara mai scazi jumate de ora si tot asa, inclusiv programul tau.

Cred ca ne incadram si noi la categoria musca, nu avem inca 6kg, desi piticul mananca foarte bine, doarme bine, probabil asta este ritumul lui de crestere, sper ca la 4 luni sa ajungem la 6 kg.

Bulinuta, multa sanatate lui Rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

la multi ani altesa,sa fii sanatoasa si voioasa
adc, naspa treaba,sanatate la pitic
lilisor,stii ca tudorica recupereaza nu?..sa vezi tu cum ia el iar caruta de gramute intr-o saptamana
leti cam putintel intr-adevar;cand om scapa de refluxul asta ,dau de beut ..sunt satula pana peste cap de el;si cand citesc ca la diversificare e si mai si ma ia ameteala
io fost cu fata la homeopat,io zic ca pe noi ne-a ajutat (acum sunt curioasa cum ii va merge micutului filip al bulinutzei ca si ea a fost);daca te interes da-mi pm ;de ce medic pediatru incantata de la medicover,caci am abonament la ei,si m-ar avantaja
suzieq,tu parca ziceai de cartea smart start?ai gasit-o in format electronic?ca m-ar interesa si pe mine

pur si simplu m-am saturat de ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Pentru fetele care mai vor colacei de baie:

http://www.fundeal.ro/bucharest/colac-de-gat-pentru-copii-la-doar-24-ron-invata-l-sa-se-balaceasca.html?a_aid=nl&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=714thDeal++NATIONAL+CMS+-+Luni+fara+Yahoo&utm_content=lispas%40gmail.com&emst=zuDstnwcJM_46089_153822_5969

Georgia, eu start inteligent cautam, nu am gasit-o in format electronic, am luat-o de la o prietena si am facut copie, m-a costat 8 lei, numai ca nu prea am timp sa o citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

suziq bine spus

Gabriela acum am vaz ca esti di Ploiesti la ce peduatru mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

la multi ani altesa,sa fii sanatoasa si voioasa
adc, naspa treaba,sanatate la pitic
lilisor,stii ca tudorica recupereaza nu?..sa vezi tu cum ia el iar caruta de gramute intr-o saptamana
leti cam putintel intr-adevar;cand om scapa de refluxul asta ,dau de beut ..sunt satula pana peste cap de el;si cand citesc ca la diversificare e si mai si ma ia ameteala
io fost cu fata la homeopat,io zic ca pe noi ne-a ajutat (acum sunt curioasa cum ii va merge micutului filip al bulinutzei ca si ea a fost);daca te interes da-mi pm ;de ce medic pediatru incantata de la medicover,caci am abonament la ei,si m-ar avantaja
suzieq,tu parca ziceai de cartea smart start?ai gasit-o in format electronic?ca m-ar interesa si pe mine

pur si simplu m-am saturat de ploaie

Mamica fericita de fetita cu fundita

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Georgia, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

altesa si georgia aveti pm.

mamica de Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

La multi ani altesa!!!!
sa fii sanatoasa si sa fericita! multi pupici!

altesa la voi a trecut de tot?

alina ma gandesc ca poate ar trebuii sa vb si voi cu pediatra si sa incercati laptele asta special antireflux

nicole...mai nimic pentru ca nu stiu ce are...si azi e la fel febra mare si atat care scade foarte greu la antitermice, de fpat scade doar la algocalmin

georgia o sa sun homeopatul sa ii spun de diagnostic

offf adc...saracul pui mic...va doresc din suflet sa va faceti bine repede!

letitia noi suntem tot in luna 3 spre 4 si nu a luat un gram...deci stati bine...cat o tine refluxul asta?

suzieq multumim

georgia noi mergem la lucia baranga si mi se pare super ok...merg la ea cu rares de 3 ani cred daca nu si mai mult iar la orl la dr ionescu diana

deci filip papa iar 100 ml...imi vine sa o iau pe campiii...v-am zis ca imi e frica sa ma bucur, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

eu:
La multi ani si numai bucurii!

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

Maine este ziua mea si eu nu apar in lista mie cine o sa-mi zica LMA?

implinita de Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

bulinutza te referi la reflux? da am scapat de el nu mai face deloc scandal la tzaty si papa f,bune 160,180, 200 uneori depaseste si 200.

gabriela eu nu am pm

azi am implinit 24 de ani ,mi se pare ca sunt asa mare ,m-am obisnuit sa fiu "aia mica" insa acum Rafael se bucura de statutul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Altesa am uitat sa dau send acum ai pm.
La multi ani sa fi sanatoasa si iubita.

mamica de Maria Elisa

Mergi la inceput