Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

bulinuta asa si a mea de azi a inceput iar circul de vineri pana ieri a papat ff frumos si chiar a depasit 700ml dar azi .

mamica de Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

La multi ani ALTESA!!!
La multi ani Chri!

Georgia, daca ai timp trimite-mi si mie, te rog, PM cu tratam. homeopat pt reflux

Eu "ma lupt" cu Sara, k nu vreqa sa ia nici un medicament, nici macar nu vrea sa ii pun termometrul la subrat. E asa incapatanata..nu a vrut sa manance nimic..Acum mi-a "comandat" un pilaf cu carne, pe care sper sa il pape..
Filip e si el fornait, desi nu scot mai nimic din nasucul lui. Stiti ce i-am facut aseara?? Am incurcat cutiile de cereale si i-am pus in laptic cerealele Sarei.. Dar era doar 1 lingurita

Cred ca m-a prins si pe mine viroza, k am toate simptomele..

Sanatate tuturor!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

La multi ani Altesa!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de puiutul tau si sa ai parte de cele '2 liniute' cat de curand iti doresti!

Off Amelia, multa sanatate lui Cristi! Sa va intoarceti repede acasa!

Bulinuta, multa sanatate lui Rares, sa scada febra repede! Un si lui Filip sa se dea pe brazda sa pape mai bine si sa nu o mai necajeasca pe mami.

Luiza, si noi papam bine, dormim bine, gangurim si suntem f activi...si totusi luam putin in greutate...cred ca 600g a luat luna asta, mi-e si frica sa-l cantaresc maine Cred ca ii voi face proba suptului sa vad dc papa suficient...dar tare nu m-as stresa din nou cu asta

O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Altesa 24 de ani.... Ce frumos. Mai vreau si eu la 24 cu mintea de acum . Foarte visatoare esti
Nu mai scriu ca nu ma lasa pruncul: deja are o saptamana de cand nu doarme ziua aproape deloc. Ieri s-a trezit la 8.30 a motait la tzitzi la 11 si pe la 14. Apoi l-am pus in masina si a adormit de la 4 la 7, dar nu face asta mereu. Vineri a dormit 1 ora jumate adunat. Azi inca nu a dormit deloc cu toate ca intr-una casca. Sper ca e doar o faza si isi revine ca nu mi se pare normal sa doarma asa putin.
Amalia off. Ma rog sa ii treaca cat mai repejor.

Georgia io mananc de toate si acum si pana acum acum imi face mama varza calita cu costita ca a venit in vizita lunara
Anca aproximativ 2 kg pe luna am dat jos de cand am venit acasa fara sport si fara sa am grija la ce mananc.

Am vazut si pupacit ieri frumusetea de Flaviuta si pe Mishulica fara frica. Poze a facut Iaura si le asteptam.
Nu stiu daca m-a mai intrebat careva ceva ca--s chiauna si scriu de pe telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

La multi ani Altesa! Sa fiti fericiti si sanatosi toti trei si de ce nu, in curand 4 .

Georgia, eu nu am trecut direct la salate, le-am luat pe rand sa vad daca face mofturi piticul sau nu, pana acum am bagat ceapa verde, salata verde si acum am ajuns la rosii, desi stiu ca ei sunt mai sensibili la rosii. Eu am gustat si cateva capsuni vad ca nu are nimic, lui ii ies bubite cand mananc ou si medicul pediatru a zis sa mananc albus mai putin.

Ana Maria, ai mai facut ceva cu ora de culcare? Incearca sa decalezi totul din timpul zilei cu jumate de ora cateva zile si apoi iara mai scazi jumate de ora si tot asa, inclusiv programul tau.

Cred ca ne incadram si noi la categoria musca, nu avem inca 6kg, desi piticul mananca foarte bine, doarme bine, probabil asta este ritumul lui de crestere, sper ca la 4 luni sa ajungem la 6 kg.

Bulinuta, multa sanatate lui Rares.

Mami de soricel Vlad, 01.02.2012
MTHFR C677T Homozigot

La multi ani sarbatoritilor , si Altesa la multi ani sa fii sanatoasa!!!

Am reusit cat de cat , aseara i-am facut baita cu o jumatate de ora mai tarziu si a adormit mai devreme , pe la 23,00 ceea ce ma declara multumita sper sa o tinem tot asa.
La multe sute de grame sau kg in plus lui Vladut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Pentru fetele care mai vor colacei de baie:

http://www.fundeal.ro/bucharest/colac-de-gat-pentru-copii-la-doar-24-ron-invata-l-sa-se-balaceasca.html?a_aid=nl&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=714thDeal++NATIONAL+CMS+-+Luni+fara+Yahoo&utm_content=lispas%40gmail.com&emst=zuDstnwcJM_46089_153822_5969

Georgia, eu start inteligent cautam, nu am gasit-o in format electronic, am luat-o de la o prietena si am facut copie, m-a costat 8 lei, numai ca nu prea am timp sa o citesc.

Mami de soricel Vlad, 01.02.2012
MTHFR C677T Homozigot

A mai pus cineva un site aici cu colac de baie de la Crazy Deal.ro si am comandata , am primit mail si am fost sa ridic colacelul in ziua urmatoare si surpriza !!! nu mai avea niciunul, desi si comanda o facusem cu o zi in urma iar termenul de ridicare era de 3 zile deci am luat teapa.
cred ca am sa apelez la Mirela care scrisese si aici pe forum , dau mai multi bani dra macar stiu ca nu iau teapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Buna fetelor,

Bulinuta asta e...oricum o sa ii scriu un mail dnei de la Chicco ca trebuie sa imi trimita traducerea si o sa ii bat obrazul...naspa e ca asta fac astia mari de aiai mici ce sa mai zic.
Cu dintisoarul eu asa cred...sa vadem daca confirma doctora miercuri.
Ar baga mititica tot in gura...nasol e ca nu prea stie sa tina jucariile de dentitie si degetul meu sau pumnul e e cel mai bun

Cristina goji...nici mie nu imi vine sa cred...dar asa e pozitionat....poate nu o fi dinte si s-o fi ranit in asa fel...habar nu am ca sunt in ceata..am incercat sa fac poza dar cu blitul asta nu pot face in gurita deloc.

Georgia care e oteaba cu alaptatul si sportul ca eu am liber, ca nu reusesc sa ma motivez e alta...da nu ca nu am voie...ceva detalii. plsss

Adc stiu si vad ca in toata gurita are puncte albe si structura e mai dura...dar ce zic eu este chiar in locul unui canin este pe suprafata laterala fara imperfectiuni si se vede clar un punct cu un altul in mijloc ca si cum ar fi dinte...zici ca nu mai am alt copil si nu am mai vazut cum dau dintii.

Ana Maria intr-adevar site-ul cu colacul acela a fost vandut f mult si au ramas fara stoc cateva ore si poate atunci ai nimerit tu dar nu ai luat teapa...lasa mail cu adresa si ti-l trimit ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Altesa, la multi ani!! Esti mai mica decat mine, daca te face sa te simti mai bine :))
La multi ani Chri! (sper ca sunteti bine)
Va multumesc de urari pt ieri. La multe luni Ilinca, Flavia si Stefan!

Altesa, nu l-am cantarit, il cantaresc azi daca nu uit. Daca nu ai tu grija sa ma anunti mai din timp :) oricum a luat in jur de 500-600 gr, iti zic sigur mai pe seara. Luna trecuta a luat tot 600. Rafael cat a luat in ultima luna?
Anda, toma? Andrei de ligia?
De fapt toti :) sunt curioasa cat au luat in greutate de la 2 la 3 luni si de la 3 la 4 ( cine a ajuns acolo)
Ileana, nu cred sa fi fost de la rotarix ca la prima doza nu s-a manifestat in nici un fel. Si acum trecusera ceva zile de la vaccin (4-5). Oricum vreo 2 zile, poate 3 a tinut supararea. Acum ne-am reimprietenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Alice
0-1 600 g fata de greutatea de la nastere
1-2 2060 g
2-3 1440 g
3-4 inca nu stiu - miercuri saptamana trecuta era la + 700 g si avea 8200 g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Adc- sanatate multa, sa va refaceti si sa stati cat mai putin in spital. Offf prin ce treceti si voi....

Si eu sunt racita, imi curge nasul si ma doare gatul...sper sa imi treaca ca nu am deloc timp de bolit... Azi am inot cu David, maine cursuri extra gradi, tot cu David, miercuri inot, joi vreau sa fac un tort pentru Antonia, offf...

Mergi la inceput