Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

ma tot tin sa va intreb ..si uit
mamicile care inca alapteaza ,mai aveti vreo restrictie alimentara?;ma rog nu ma refer aici la macarons(chiar carina ai fost tare "tacuta" zilele astea) ;eu as vrea sa ma trec pe salate si piept de curcan ,desi cred ca o sa piui in curand de la cat curcan am mancat..se poate sa deranjez maimutzul la stomacel?

Mamica fericita de fetita cu fundita

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Sa stii ca eu pana sapt asta nu am prea indraznit la salate...dar am mancat zilele trecute, cateva zile la rand niste salate imense cu de toate si pitica nu a "zis" nimic. Chiar la varza nu m-am bagat, dar in rest nu prea mai am restrictii.
In schimb oricat de light am mancat pana acum nu reusesc sa slabesc DELOC...As vrea si eu sa stiu, cele care alaptati, reusiti sa slabiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

ma tot tin sa va intreb ..si uit
mamicile care inca alapteaza ,mai aveti vreo restrictie alimentara?;ma rog nu ma refer aici la macarons(chiar carina ai fost tare "tacuta" zilele astea) ;eu as vrea sa ma trec pe salate si piept de curcan ,desi cred ca o sa piui in curand de la cat curcan am mancat..se poate sa deranjez maimutzul la stomacel?

Mamica fericita de fetita cu fundita

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim

Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Sa stii ca eu pana sapt asta nu am prea indraznit la salate...dar am mancat zilele trecute, cateva zile la rand niste salate imense cu de toate si pitica nu a zis nimic. Chiar la varza nu m-am bagat, dar in rest nu prea mai am restrictii.
In schimb oricat de light am mancat pana acum nu reusesc sa slabesc DELOC...As vrea si eu sa stiu, cele care alaptati, reusiti sa slabiti ceva?

Mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)

Eu am inceput sa mananc cam de toate , in afara de varza , mazare , fasole si alte cele care baloneaza , am mancat si salate de fructe si i-a placut tare mult piticii mele , salata de legume , si ocazional sucuri acidulate dar in cantittati mici.
Ia-o si tu trepatat, azi o leguma maine un fruct , poimaine 2 si tot asa si vezi cum se comporta .
Curcan am mancat si eu si nu a avut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

multumim penru urari, fete dragi!

Ica, nu cred ca cineva care gandeste logic-ii poate intelege fapta!dar gandeste-te ca mintea umana e cea mai fragila din tot corpul uman si uneori e nevoie doar de o secunda sa provoci o tragedie, e nevoie doar de un stimul sa nu mai functionezi "cum trebuie".Crede-ma cand prietena ta a facut regretabilul gest, nu mai era ea...era doar o umbra la ceea ce a fost odata...regretele mele eterne.Condoleante draga mea!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Anca - eu alaptez si nu am dat jos nimic, dar eu nu mananc light...Eu am inceput sa bucataresc in ultimul timp prajiturele....Am mereu pofta de ceva dulce...macar o eugenie si tot pap intr-o zi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

Maine este ziua mea si eu nu apar in lista mie cine o sa-mi zica LMA?

implinita de Rafael-Ioan

Ti-am zis eu pe fb dis-de-dimineata! Si-ti mai zic si aici
La multi ani Altesa!!!

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

Maine este ziua mea si eu nu apar in lista mie cine o sa-mi zica LMA?

implinita de Rafael-Ioan

Ti-am zis eu pe fb dis-de-dimineata! Si-ti mai zic si aici
La multi ani Altesa!!!

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

ALTESA LMA si de la noi si pe FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Altesa, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de puiul tau si sa-l faci mare!!!
Alina, destul de repede a inceput cu bolile de colectivitate...ufff, asa patesc toti! Pupam fata!
Ma dispera copilu asta cat de prost mananca... Da din cap in stanga si in dreapta, se smuceste, dar nu ar renunta nici la biberon. Habar nu am ce e cu el.Cantitativ, am reusit sa-i dau putin mai mult... Tot asa face si noaptea, se frichine pe toate partile, desi in timpul acela pare sa doarma, e cu ochisorii inchisi.Ce sa fie oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna fetelor
Altesa te rog i-mi spui si mie la ce dr. homeopat ati fost?
vreau sa-i fac si eu eco abdominala dar nu stiu unde poate ma sfatuiti unde?
Bravo Bulinuta ca bebe a inceput sa pape mai bine.
Eu ii dau Humana de cateva zile vad ca la mancat bine pana ieri, cand iar a inceput sa pape in hopuri. ma dispera copilul asta nu mai stiu ce sa fac, ma enerveaza si al meu sot ca nu vrea sa mergem la un alt pediatru la particular sa mai am si o alta parere de la alt dr.

Nu stiu nici ce are ca e tare, tare agitata de nu stium ce sa-i facem, cred ca si a mea are reflux ca dupa ce papa la o ora doua mai regurgiteaza laptic acru.

Ileana sa sti ca noua de la rotarix nu-i se trage cu mancatul asa prost si cu agitatie care o are , inainte de a face vaccinul nu facea figuri la papa nu era agitata dar de atunci, adica de aproape 3 sapt. ne chinuim sa papam, sper sa-si revina bebe Tudor si sa pape iar bine.

mamica de Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani ALTESA, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Ileana asa face am mea de nu stiu ce are este rau agitata, am inceput sa o plimbam in casa cu caruciorul si vad ca sta mai cuminte in el.

mamica de Maria Elisa

Mergi la inceput