Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
ALTESA spune:
bulinutza nu stiu daca ai citit toate mesajele mele dar eu ti-am spus la un moment dat ca e posibil sa aiva reflux sillentios(adica fara sa verse,vomite)
bulinuta27 spune:
da altesa...acum mi-am adus aminte...ca tu i-ai dat si tratament...sper sa scapam fara...stii cum sunt acum? a mancat iar un bibe de 160 ml...imi vine sa urlu de bucurie dar imi e frica sa ma bucur...sincer iti spun
ma duc la mama caci rares nu scade sub 39...am chemat si salvarea
aerlilian spune:
Letitia, multumesc de raspuns, sa dea Dumnezeu sa-si revina de maine! Abia mananca 120 la o masa. Cu chinuri, cu intreruperi, cu zvarcoliri.In schimb doarme ziua la greu. Cu noptile suntem la fel...
Leti, si sotul meu iese des din tara, o sa-i zic si lui sa se uite.
ALTESA spune:
bulinutza noi am avut reflux dar cu varsaturi la voi s-ar putea sa fie reflux silentios si asta intradevar se depisteaza mai greu ca nu varsa si nu atii ce are de nu mananca.
Ileana al meu cand manca agitat ne suiam in masina si ne plimba tati pana ,manca copilu,incercati si voi!
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA bulinutza noi am avut reflux dar cu varsaturi la voi s-ar putea sa fie reflux silentios si asta intradevar se depisteaza mai greu ca nu varsa si nu atii ce are de nu mananca. Ileana al meu cand manca agitat ne suiam in masina si ne plimba tati pana ,manca copilu,incercati si voi! implinita de Rafael-Ioan |
Si Filip al meu are reflux, dar fara simptome..
Noi am avut o perioda cu Sara (de la 1 an 2 lun pana pe la 2 ani) in care o adormeam la pranz DOAR in masina, plimbata
Si noi o avem pe Sara cu febra, mucisori, tuse, voma..Dehh, asta e perioada "frumoasa" de imunizare. Filip e cam agitat, nu prea papa, dar doarme mult, ca de obicei..
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
alina_anto spune:
citat din mesajul lui Alexa_G Buna dimineata... La multe lunite frumoase si sanatate! Radu Stefan, bulgaras de Alice Elena Flavia, bulgaras de iaura21 Ilinca Stefania, bulgaras de tonirro Stefan Ioan, bulgaras de Alinush19_85 Ica imi pare rau. Multa putere sa iti dea Dumnezeu! Alexa, mami de bulgaras - piscotel Alexandru 22.02.2012 |
LA MULTI ANI BULGARASI SCUMPI!!!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
Nicole1980 spune:
Bulinutza - sanatate multa ...Of, ati chemat si salvarea .... SI ce v-a facut ?
Ica - curaj, putere mamico...ai un pui frumos care are mare nevoie de tine fericita
Alina - sanatate Sarei... si pupici lui Filip
David - este mucios si tuseste, ANtonia este si ea cu mucisori... Deocamdata tratez doar cu ser...
georgia_c spune:
inca un bulgaras cu reflux;bulinutza stiu ca si eu ziceam la un mom.dat de reflux la filipache ..vezi ca noi tot homeopat am tratat
adc...68kg la 1.80 ,pei surioara mea ,io am inaltimea ta (aproape) pe post de kilisoare si greutatea ta (ma rog cu 1m in fata ) la inaltime..deci pe mine mai repede ma sari decat ma ocolesti
anto,nicole,un pt pitici cu mucisori,sa le treaca
fost la targ ,sincer mi s-a parut ca si alte dati,nici mai multe standuri nici mai putine;luat centru de activitati la maimutz si arcada pentru carut(umple casa cu jucarele)
pt cele interesate ,care merg cu puiutii la mare (piscinute)
http://www.crazydeal.ro/active/national/copii?utm_source=meniu&utm_medium=copii&utm_campaign=intern
My_Lady0091 spune:
multumim penru urari, fete dragi!
Ica, nu cred ca cineva care gandeste logic-ii poate intelege fapta!dar gandeste-te ca mintea umana e cea mai fragila din tot corpul uman si uneori e nevoie doar de o secunda sa provoci o tragedie, e nevoie doar de un stimul sa nu mai functionezi "cum trebuie".Crede-ma cand prietena ta a facut regretabilul gest, nu mai era ea...era doar o umbra la ceea ce a fost odata...regretele mele eterne.Condoleante draga mea!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
georgia_c spune:
ma tot tin sa va intreb ..si uit
mamicile care inca alapteaza ,mai aveti vreo restrictie alimentara?;ma rog nu ma refer aici la macarons(chiar carina ai fost tare "tacuta" zilele astea) ;eu as vrea sa ma trec pe salate si piept de curcan ,desi cred ca o sa piui in curand de la cat curcan am mancat..se poate sa deranjez maimutzul la stomacel?