Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
danezza spune:
Da, sa ne fie.
Dar arata asa frumos!
Citat: | ||
citat din mesajul lui ALTESA
ai de la noi! sa ne fie rusine danezza ,alexa a muncit si noi dam copy-paste implinita de Rafael-Ioan |
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_cls La multe lunite frumoase Radu Stefan, Flavia, Ilinca Stefania si Stefan Ioan!!! Mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012) |
Si de la noi!!
danezza spune:
singura, nici a mea nu se intoarce.
o mai imping eu pe o parte, aproape pe burta si ea se cinuie si se intoarce inapoi. e si asta un pas, nu?
mai nou, acum ridica(,) capul si da sa se ridice in funduletz, ma topesc
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nicole1980
Nu-mi vine sa cred Cristina, chiar asa de mari au crescut puiutii nostri ???? Antonia nici macar nu se intoarce....dar o sa mai exersam... Mami de David (16.06.2008) si Gargarita Antonia (31.01.2012) David Adrian Garagarita Antonia |
lalitzuza spune:
Aerlilian-din pacate pe net nu am gasit ca se poate comanda, prietenei mele i l-a adus sotul din Austria, eu i-am dat tema de lucru sotului sa caute la Paris.. oricum mai avem ceva timp pana la diversificare (zic eu )ideea este ca imi place tare mult .. trebuie sa gasim noi o solutie sa il luam de pe undeva...tinem legatura
ane-maria spune:
Ica mi-e si greu sa ma pun in locul tau pt ca nu pot concepe asemenea gest ... nu judec , fiecare face ce vrea cu viata lui dar trebuia totusi sa se gandeasca macar la copil , oricum a fost alegerea ei si tu nu ai nicio vina.
Au dreptate fetele, bebele tau are nevoie de tine , asa ca uita-te la el si gandeste-te ce multa bucurie iti aduce in suflet si uita de celelalte lucruri urate.
ALTESA spune:
Rafael se intoarce de pe spate pe burta de pe burta pe spate siiiiii mai nou se apuca cu mainile de degetele de la picioare si le duce la gura pe am2 in acelasi timp si mai are putin si le suge
bulinuta27 spune:
neata pe la pranz!
La multe lunite, Matei Emanuel, Natalia Emanuela, Azra, Alexa si Andreas Fabian!
La multe lunite, Radu Stefan, Flavia, Ilinca Stefania si Stefan Ioan!
noi...rares e cu febra mare de ieri de la pranz...in cabinet la pediatra a inceput sa faca frisoane si da-i cu febra, noi a trebuit sa mergem cateva ore la un botez ieri...un vis
iar cu Filip...avem alt diagnostic acum...de fapt avem un prim diagnostic: are reflux...si ne-a schimbat iar laptele humana AR...acum ce sa zic de ieri de cand am schimbat laptele a papat 2 bibe de 110 si 2 de 160 ml...o fi asta nu o fi? Dumnezeu stie...
lalilutza incearca si cu weleda crema de galbenele ptr sprancene...e nemaipomenita crema asta...o folosim toata familia noi
ica esti draguta dar am 8 zeci si de kg
acum am citit pana la capat ce ai scris...daca simti ca nu poti face fata singura sau cu ajutorul sotului da-mi un pm...stiu o doamna psiholog la care merge o cunostiinta de a mea si e foarte multumita, am vrut si eu sa merg la ea la un mom dat dar a aparut iar ceva cu rares atunci si nu am mai apucat
danezza esti durere ...asteptam poza cu piscotica
altesa eu o sa iti zic
revin
ica7 spune:
Multumesc mult pt suport. Am invatat multe din mesajele voastre. O sa ma inconjor o perioada de persoane care ma iubesc mult si care imi vor da putere. Sper sa reusesc.
Despre ea..sunt multe de povestit, dar nu aici..
bulinuta27 spune:
ica
mai este vreun bebelus care papa humana AR sau alt lapte antiregurgitare?...multumesc