Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
iaura21 spune:
of bulinuta, una calda ,una rece...sa va ajute DD sa-i dati de cap febrei si sa se faca bine rares.
ica ,tu cantaresti mancarica in castronele sau cum ? am mai intrebat pe aici dar ...poate nu ma duce capul acum dar i-am dat la 10 pireu de fructe din borcanas(asta e acum...si eu as vrea cat mai mult proaspat dar nu se nimereste de fiecare data) ,juma de borcan ,deci vreo 60 gr cu 1 l-ta cereale si 30 ml de lapte iar apoi nu a mai vrut nimik vreo 2 ore,deci fara lapte dupa .
hope-blue, bine ai 'indraznit' sa si scrii
Bella_sib spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ane-maria
Am spus asa pt ca am intalnit cateva cazuri de copi de 1-2 ani hraniti cu cereale la borcan sau cutie sau in ce-o fi ele... si care arata de 3-4 ani ,sincer cred ca mai degraba as opta pt niste biscuiti de calitate f buna si mere romanesti.Sa nu aruncati cu pietre in mine ca spun asta ... doar ca eu nu ma incred ce este in acele borcane.Dar cum am mai zis e doar parerea mea. ANE-MARIA mamica fericita de Bianca ( 08.02.2012) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2292582467172.124140.1027338712&type=3 |
ANE-MARIA, sa sti ca ai dreptate din punctul meu de vedere, si eu o sa incerc sa ii dau biscuiti facuti in casa (de mine, daca vreti va dau reteta se fac foarte usor), mere, morcovi romanesti, iaurt facut in casa si cat mai multe lucruri naturale (pe cat se poate). Eu am un caz in familie (nepotelul), care e imens din comoditatea mamei, mai repede fierbe niste cremvusti decat sa ii faca un snitel, si nu vreau ca si fetita mea sa ajunga asa. Dar fiecare isi creste copilul cum vrea si nu poti zice nimic, e alegerea lor pana la urma. Asta e parerea mea.
aerlilian spune:
Ane, la unul dintre targurile de bebei am primit un borcanel de piure de nu-stiu-ce. Am fost curioasa, am gustat, era oribil. Nici eu nu-mi imaginez cum de le place...
Hope, te inteleg tare bine cu dormitul nas in nas, si eu fac la fel...Oricum, se pare ca Dumnezeu te-a iubit foarte tare. Daca la stimularea pt FIV ai obtinut un singur ovocit iar ulterior ai ramas natural...chiar s-a produs o minune...Banuiesc ca nu ai 20 de ani si probabil au existat si ceva probleme de ai recurs la FIV. Oricum, suntem suficiente FIV-oase fericite pe aici!
Bulinuta, nu-mi place deloc ce spui de Rares... Si cand se va depista unde are localizata infectia?
Matzule...rusinica!
ane-maria spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Bella_sib
ANE-MARIA, sa sti ca ai dreptate din punctul meu de vedere, si eu o sa incerc sa ii dau biscuiti facuti in casa (de mine, daca vreti va dau reteta se fac foarte usor), mere, morcovi romanesti, iaurt facut in casa si cat mai multe lucruri naturale (pe cat se poate). Eu am un caz in familie (nepotelul), care e imens din comoditatea mamei, mai repede fierbe niste cremvusti decat sa ii faca un snitel, si nu vreau ca si fetita mea sa ajunga asa. Dar fiecare isi creste copilul cum vrea si nu poti zice nimic, e alegerea lor pana la urma. Asta e parerea mea. Mamica fericita de bubulina Alexandra (05.01.2012) |
Eu vreau reteta de biscuiti
Alexa_G spune:
Ane eu faceam referire strict la cereale.
Mancarea la borcanele nu ma pasioneaza. Am gustat si eu si stiu ca sunt foarte naspa, prefer legumele, fructele proaspete.
Noi suntem o famile de gurmanzi, gatesc foarte mult si de asemenea merg la tara la parinti / socri de unde imi fac proviziile de legume.
ica7 spune:
iaura eu am niste cutiute de la avent pe care le-am luat inainte sa nasc pt ca credeam ca o sa am la lapte de o sa trebuiasca sa il pun la congelator ...pe astea le folosesc pt ca sunt gradate.
eu nu i-am dat decat 1 singura data de la borcan cumparat si intr-adevar avea un gust naspa. eu n-as fi mancat dar lui i-a placut si a mancat jumatate, iar cand ii fac eu abia daca se atinge...
aerlilian spune:
Matzule, pentru ca ne-ai abandonat si ne-ai privat de scrierile tale spumoase. Imi amintesc cu drag de vremea arsurilor si a picioarelor umflate...
biancabia spune:
Fetele mele, nu pot sa tin pasul cu voi
A venit si vremea buna si iesim de 2 ori pe zi afara, plus ca nu mai termin treaba, pe care o fac printre picaturi pt ca ziua Iris doarme f putin.
Nu am reusit sa citesc ultimele 2 capitole. Asta e
Am vazut ca vb despre diversificare si despre mancarea la borcan. Alexis manca f rau ceea ce ii preparam eu si f bine mancarica la borcan, dar numai 2 feluri (le-am incercat pe majoritatea). Personal am incredere in ele, le vad complete si cred ca trec niste controale riguroase, aceste mancaruri. De asemenea e f bine ca micutii sa fie obisnuiti, daca le accepta, si cu ele, deoarece e f practic cand pleci de acasa sa iei un borcanel si sa il deschizi cand i se face foame. se poate incalzi in orice cuptor cu microunde si gata masa.
Am vazut pe FB ca unele dintre fete nu sunteti incantate de inceperea diversificarii. Eu abia astept sa o incep
La multi ani Miruna si Vlad si tuturor bulgarasilor sarbatoriti zilele trecute cand nu am reusit sa intru