Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
ALTESA spune:
deci ma roade invidia,cei cu intalnelile astea?
voi vreti sa vin la cluj peste voi? carina ai vreo canapea libera la tine in laborator?sa sti ca nu sunt pretentioasa nu-mi trebe decat apa si macarons.
eeee ia sa fac eu strigarea si la Ploiesti ca nu se mai poate:Gabriela,simonel cand na gasim si noi?
carina spune:
Gata 30 de minute e suficient.
Altesa 3 canapele am libere Cu restul rezolvam. Cand vii ?
Hope si Sergiu bine ati venit!
suzieq spune:
Adc, poate ca e mai bine acasa si pentru tine si pentru Cristian. Auzisem si eu ca la Bega sunt un pic mai umani ca si la Turcanu, oricum e bine de stiut unde sa apelam.
Ana, fetele cu copilasi mai mari, de ce nu le dati la cei mici vitamina C pentru imunitate. Cand a fost vremea mai rece Vladut fornaia de numa si am inceput sa-i dau vit C picaturi si vad ca e ok se trezeste dimineata cu nasucul curat.
Georgia, am rasfoit un pic cartea, e ok, dar nu stiu daca merita cei 40 roni (pana la pag 30 am citit), daca gasesti second sau varianta electronica merita.
Dari, un pupic pentru Vladut.
Lali, am inteles ca vine si Sophia la intalnire, asa-i Sophia?
Si eu sunt impotriva antibioticelor, dar decat sa chinui copilul zile in sir cu tusea am preferat sa-i dau medicamente, in cateva zile a fost ok si nici nu a mai reaparut.
alina_anto spune:
La multi ani Miruna si Vlad!
Bine ai venit Hope_blue! De fapt, bine "te-ai aratat"
Gabriela, bulinutza, i-am dat si eu dimineata Humana AR si nu a vrut decat 70 ml. Si la pranz deloc. I-am dat tot aptamil pana la urma.. Mai vedem, mai incercam
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
Alexa_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carina Gata 30 de minute e suficient. Altesa 3 canapele am libere Cu restul rezolvam. Cand vii ? Hope si Sergiu bine ati venit! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma http://andaoana.com/ http://www.flickr.com/photos/andaoana/ |
Si Alexandru nu doarme mai mult de 30 - 45 min intre mesele de peste zi; rar, foarte rar ajunge sau depaseste o ora.
Alice_Elena spune:
Ziua buna si de la noi!
La multe luni Miruna si Vlad!
Hope, bine ati venit! Spune-ne de voi
aerlilian spune:
Hope, bine ai venit si sa te bucuri de puiul tau. Frumos nume...imi place...Sergiu...Oare de ce v-a trebuit atata timp sa va alaturati noua? Si tie, si Letitiei...
bulinuta27 spune:
rares nu e bine deloc...iar 39.5...a fost cu el la spital, i-au luat analize au iesit in pom...infectie mare in organism dar nu se stie unde e localizata si cu ce ...i-a dat cedax iar ...am pierdut sirul antibioticelor pe anul asta
hope blu bine ai venit! si bine ai venit sergiu!
cristina multumim! si voua multa sanatate!
carina filip doarme ziua tot asa cate 30 minute daca stam in casa...daca il scot afara doarme si 3 ore legate...incearca
off alina speram sa mearga si la voi ...l-ai pus pe perna asa la unghi de cel putin 45 de grade? ca e important si asta...aptamil a papat?
suzieq si eu ii dau vit c cand are nasul asa plin dar nu vad sa il ajute prea tare ..cate picaturi ii dai?
suzieq spune:
bulinuta eu ii dau cam 4 picaturi/zi, se dau 1 picatura/kg corp/zi.Of..bietul Rares, oare nu a mancat ceva aiurea pe la gradi? Intreb ca sotul meu cand face toxinfectie alimentarav face febra si atat.