Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Mady o pt tine....m-ai amuzat teribil...deja mi te imaginam cum numeri tu linguritele...ziua 14...14 lingurite si ma gandeam cum o sa faci cand o sa vezi ca nu o sa inghita poate nici un sfert din una si numeri 3 + 1 sfert + jumatate....
Nu te supi...si eu la primul imi faceam griji dar incearca sa nu te mai gandesti atat..sa vezi intai daca o sa fie mancacioasa sau nu...Leyre pana la 1.6 ani nu a deschis gura larg niciodata...doar asa intredeschis si lua ce era pe varful linguritei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Happymumyyy ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Citat:

[quote]citat din mesajul lui Alexa_G

La multe lunite frumoase si sanatate!

Vlad bulgaras de dari_nanau
Miruna bulgaras de elenii

si de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope_blue spune:

Buna ziua mamici de bulgarasi

Si eu sunt mamica de puisor nascut in 27 ianuarie 2012.
Si eu v-am urmarit "calatoria" citind dupa telefon (lectura mea de seara), singura data cand am ramas in urma cu cititul a fost dupa ce am nascut.
Astazi se implineste fix un an de cand am avut acele minunate doua liniute pe testul de sarcina. Era intr-o duminica dimineata, sotul plecase la servici, iar eu in urma lui am plecat la farmacie. Am avut multe lacrimi de fericire, pentru ca eu, dupa spusele medicilor nu aveam cum sa fac copil natural (rezerva ovariana redusa, trompe infundate, prolactina triplata). Dar s-a intamplat
Asta dupa ce in ianuarie 2011 am avut un Fiv esuat fiindca ovocitul meu (singurul dupa tot tratamentul) nu s-a fertilizat, iar la trei luni dupa am ramas insarcinata
Acum sunt o mamica fericita a unui baietel scump pe nume Sergiu.

Am invatat multe de la voi si as vrea sa fac si eu parte din cercul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ah, ok, mersi Georgia, m-am linistit. Eu stiam ca ar trebui sa se diminueze simptomele odata cu trecerea la solide si m-am mirat, dar am zis ca poate vei fi citit tu mai multe despre reflux, ca eu n-am avut tangenta pana la Mishu cu asa ceva.

Anahadasa - am inteles ca terapia Bowen e buna si pt stimularea imunitatii. Eu mai astept, sper ca din iunie sa fim mai bine, ca nu-l mai duc pe Vladut la gradi. Satula is si eu sa-l vad pe Mishu vesnic virozat.

Bulinuta sanatate multa lui Rares si la Filip sa nu fie mai mult dcat muci.

Sanatate si Sarei de Alina!

Ileana ma bucur ca si-a revenit Tudor!

Anda - dormiti?

Lady cum stati cu diversificarea?

Ica ma bucur ca incepi sa-ti revii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multe lunite, Miruna si Vlad!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

of mi se pare greu "meniul", sper sa mai am mult pana la diversificare.
Mady eu n-am incredere in cerealele alea de pe rafturile din toate supermarket-urile (e doar parerea mea), oare se pot inlocui cu altceva ?

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2292582467172.124140.1027338712&type=3

Ane cand eram mica mama imi dadea in loc de cereale faina de orez facuta in casa. Adica lua orez normal si il macina. In plus de asta marul cu biscuite era la putere... si nu se mai plangea nimeni ca biscuitii au zahar sau gluten
Din punctul meu de vedere tot ce este pentru copii este supus unor teste si trebuie sa respecte anumite norme. Nu cred ca un producator de exemplu ca topfer sau nesle (internationali) s-ar risca sa faca ceva care dauneaza copiilor.

Acum daca ne gandim bine orezul din comert e plin de ingrasaminte si alte substante la fel ca si legumele de la "piata".

(Doar parerea mea umila)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Cristina NU
Mihaela si Iris au ajuns cu bine. Iris a fost tare ok pe drum- a dormit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

Cristina NU

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Anda - la MALL cu el, ca nu se mai poate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

A adormiiiit!!!!!!
Sa vedem cat il tine

Mergi la inceput