Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui ica7

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Altesa, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de puiul tau si sa-l faci mare!!!
Alina, destul de repede a inceput cu bolile de colectivitate...ufff, asa patesc toti! Pupam fata!
Ma dispera copilu asta cat de prost mananca... Da din cap in stanga si in dreapta, se smuceste, dar nu ar renunta nici la biberon. Habar nu am ce e cu el.Cantitativ, am reusit sa-i dau putin mai mult... Tot asa face si noaptea, se frichine pe toate partile, desi in timpul acela pare sa doarma, e cu ochisorii inchisi.Ce sa fie oare?

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

eu cand il vad ca plimba tetina prin gura il las 5-10 minute si apoi incerc din nou si de cele mai multe ori reusesc. in timpul zilei mananca un biberon de 120 ml in 30 min...

Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

Cum mai esti?

Bella, cauta grupul Bulgarasi si iti dau acept

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

bulinutza tare incercata mai esti mamicule,putere iti urez ca ai nevoie!

ADC ce simptome avea Cristi? si Rafael cam tuseste,sper sa treaca repede ,micutu de el.

Georgia terminatii cu restrictiile eu bag tot ce pica ,mazare,fasole batuta ,am o ciorba afumata in frigider o bunatate.

Gabriela faci confuzie ,eu nu am tratat refluxul la homeopat ,georgia ,nu eu ca nu m-a dus capul.

Alina inarmeaza-te cu rabdare ca o sa ia fel si fel de virusi Sara,poate ar fi bine sa incepi ceva de imunizare pt ea,zic si eu intreaba medicul.

Multumesc de urari a-ti vazut ce ma rasfat?

Nu am pregatit nimic ca mie sila sa spal vase asa ca iesim la restaurant!

DRAGELOR,DRAGELOR noi nu am avut simptomele de care vb.voi dupa nici un vaccin ,nici dupa rotarix nici dupa cel de la stat asa ca ia vedeti nu cumva sunteti intrun puseu?

Ica esti mai bine?

Alice ai cantarit baiatul?cat a luat in luna asta?

implinita de Rafael-Ioan

mersi de intrebare...da, sunt mai bine...off ce bine e sa fii rasfatata si sa nu apuci sa zici nimic sa se si rezolva...
am inceput sa ma gandesc mai putin la ce v-am povestit.

si La multi ani!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

alina are logica ce se intampla cu Filip...acum il tin numai pe pozitia inclinata, nu il mai culc deloc la orizontala...cred ca e de la laptele asta si pentru ca e mai bun la gust parca...am gustat si eu din toate..eu zic ca poti sa incerci
lui rares ii dau neurofen, calpol, novocalmin, apa cu argint (asta e dupa cercetarile sotului) si vit C...nici pe asta nu vrea sa o ia

fetelor am 4 cutii de topfer 1, 6 de aptamil, cumparate si am ramas cu ele

ica ma bucur tare ca esti mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ica, ma bucur ca t-ai mai revenit.

Alina, o cutie de Aptamil as putea sa ti-o cumpar eu.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bella_sib

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Se discuta la un moment dat despre indemnizatii, eu am depus dosarul in 8 mai si am primit decizia, asta insemna ca in iunie primesc banii. Imi zicea cineva ca daca se depun actele in primele 10 zile ale lunii se primesc banii inn luna urmatoare, altfel se asteapta 2 luni.

Mami de soricel Vlad, 01.02.2012
MTHFR C677T Homozigot

nu stiu ce sa mai cred despre asteptarea indemnizatiei, eu tind sa cred ca e diferit pentru fiecare primarie in parte ca eu am depus actele pentru alocatie in ianuarie si inca nu a intrat, iar pentru indemnizatie am depus in martie si nu am primit nici indemnizatie nici decizie

Mamica fericita de bubulina Alexandra (05.01.2012)

de ce nu suni la ei si vezi in ce stadiu este dosarul ca totusi sunt 4 luni de zile de cand astepti alocatia , e cam mult , nu crezi? pana la urma e dreptul tau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

bulinuta si eu vreau aptamil...cat?vreo 2-3 cutii ca apoi cred ca o sa trec pe nr 2. o sa facem 6 luni!
iaura daca afli de ce lacrimeaza ochiul sa-mi spui si mie pt ca si lui robert ii lacrimeaza si i se inroseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

m-am alaturat si eu grupului vostr pe facebook , uraaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

anto ai email

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Georgia tu numa' de PM-uri si mailuri te tii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Da,da are secrete
Deci, Altesa, radu are 8250. A pus 450 gr luna asta.

Mergi la inceput