Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

alina stiu cum e sa nu mai vrea sa ia medicamentele...offf...pupa puiul mic

dari daca a luat 600 grame nu te mai stresa...

altesa 24 de ani ...eu am cu 10 mai mult...ce frumos la tine va fi...mamica tanara...super

carina ce frumos a luat Toma...si cand ma gandesc ca vroiam sa ii spun Toma si pana la urma m-am hotarat la Filip si i-a mai pus si alina anto asa...si ia uite ce pui manechini avem ...multi pupici

alice noi am luat 0 grame in 3 saptamani din luna 3 spre 4

mady, iaura multumim!

a papat bine...150 si 160 ml...deci spuer bine
rares cu febra dar mai mica...asteptam sa vedem ce apare, totusi e a treia zi cu febra si atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

La multi ani fericiti Altesa!
La multi ani Chri70! Sper ca esti ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

vreau si eu in grupul vostru de facebook,ID meu de facebook rste gabrielarusu.

My lady uite datele pt. prima pag. Maria Elisa nascuta pe 03.03 la 9.50, greutatea 3.300 si 47cm , cezariana APGAR 9.

bulinuta super bine papa bebe acum, i-ai dat ceva sau ia venit apetitul _

mamica de Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

scuzati greselile, dar vad ca tastatura mea o ea razna cred ca o arunc de nu se vede.

mamica de Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

io am depus actele pt indemnizatie in aprilie...dupa mijlocul lui aprilie.am primit decizia saptamana trecuta...cred ca in iunie primesc banii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bulinutza, Eu vroiam sa ii spunem Radu. Ar fi fost mai "convenabil". Deci spui ca papa bine de cand ii dai laptele AR? Sa fie o coincidenta? Tu ce zici? Ca acum ma duc sa ii iau si lui F. Lui Rares ce medicam,ente ii dai?

Georgiamultumesc

Denisa Sper sa o duc maine dim pe Sara ;la gradi si sa reusim sa vb.

Nicole Si eu tot asa: durere in gat, de cap, de ochi, stare generala proasta.. Ma bucur ca am dormit toti 3 vreo 2 ore la pranz. E asta mic asa cuminte, imi umple sufletul. Cand dormim se mai trezeste, se uita dupa mine, ma vede, rade si se culca la loc. Sara e mai agitata de fel, dar Filip e foarte linistit.

Mady, te rog, scrie ce ti-a spus pediatra despre diversificare.

Altesa Vei fi o pata de culoare in restaurant. Petrecere frumoasa, bucura-te de familie, ignora-i pe restul.

Amelia, sanatate lui Cristian!

Iaura Poze de la intalnire nu ne arati?

Hmmm...sa va spun cum a luat Filip in greutate:
luna 0-1 -800 g
luna 1-2 -600 g
luna 2-3 -400 g
luna 3-4 -700 g
A mai pus ceva pe el in ultimele 2 sapt,se lauda si el cu 6 kg+

Fetele, ce pot lua pt raceala? Paracetamol? Tantum verde?

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrielarusu

vreau si eu in grupul vostru de facebook,ID meu de facebook rste gabrielarusu.

My lady uite datele pt. prima pag. Maria Elisa nascuta pe 03.03 la 9.50, greutatea 3.300 si 47cm , cezariana APGAR 9.

bulinuta super bine papa bebe acum, i-ai dat ceva sau ia venit apetitul _

mamica de Maria Elisa

Te adaug eu

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Gabriela, cauta tu grupul Bulgarasi pe FB, si iti voi da accept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

ma acceptati si pe mine in grupul vostru pe fb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Altesa, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de puiul tau si sa-l faci mare!!!
Alina, destul de repede a inceput cu bolile de colectivitate...ufff, asa patesc toti! Pupam fata!
Ma dispera copilu asta cat de prost mananca... Da din cap in stanga si in dreapta, se smuceste, dar nu ar renunta nici la biberon. Habar nu am ce e cu el.Cantitativ, am reusit sa-i dau putin mai mult... Tot asa face si noaptea, se frichine pe toate partile, desi in timpul acela pare sa doarma, e cu ochisorii inchisi.Ce sa fie oare?

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

eu cand il vad ca plimba tetina prin gura il las 5-10 minute si apoi incerc din nou si de cele mai multe ori reusesc. in timpul zilei mananca un biberon de 120 ml in 30 min...

Mergi la inceput