Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

carina ai pm
anto,letitia,gabriela ,aveti pm
marisa, ce detalii doreste caprioara,ca nu ma prind
suziq,cred ca o cumpar si eu (pe carte),dar asteptam o parere de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Alice

0-1 1440
1-2 700
2-3 750
3-4 710
4-5 to be continued....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

La multi ani Altesa!!!
Amelia, multa sanatate micutului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

multumim de urari si urez si eu cu intarziere(asta pt ieri am avut o prima intalnire cu 2 baietei frumusei:)) la multe lunite pt cei sarbatoriti ieri si alataieri
alice ,noi stam cam asa:
luna 1 am luat 750 gr,
luna 2- 1150
luna 3-850
luna 4-800
iar luna asta 650 cu toate ca a mancat f prost pana zilele trecute...dar vad ca stam totusi bine fata de altii,of ma bucur ca a inceput sa papa mai bine ,si le doresc tuturor sa pape cat mai bine de acum incolo.

adc,bulinuta ,sper sa scapati cat mai repede de probleme si sa fiti vesele iarasi

altesa ,ti-am zis la multi ani?? daca nu ,o fac si aici

noi cred ca avem o problemuta:ii lacrimeaza un ochi destul de tare flaviei, de azi dimineata ,nu am vaz. sa se loveasca dar e si rosie pleoapa si jos sub ochi cand se agita mai ales,e si cu ochii inchisi mai tot timpul azi si se vede ca ceva o deranjeaza ce o fi ,e cazul sa sun pediatra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Altesa, la multi ani!! Esti mai mica decat mine, daca te face sa te simti mai bine :))
La multi ani Chri! (sper ca sunteti bine)
Va multumesc de urari pt ieri. La multe luni Ilinca, Flavia si Stefan!

Altesa, nu l-am cantarit, il cantaresc azi daca nu uit. Daca nu ai tu grija sa ma anunti mai din timp :) oricum a luat in jur de 500-600 gr, iti zic sigur mai pe seara. Luna trecuta a luat tot 600. Rafael cat a luat in ultima luna?
Anda, toma? Andrei de ligia?
De fapt toti :) sunt curioasa cat au luat in greutate de la 2 la 3 luni si de la 3 la 4 ( cine a ajuns acolo)
Ileana, nu cred sa fi fost de la rotarix ca la prima doza nu s-a manifestat in nici un fel. Si acum trecusera ceva zile de la vaccin (4-5). Oricum vreo 2 zile, poate 3 a tinut supararea. Acum ne-am reimprietenit

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

la nastere 3600
la o luna 4.760
la 2 luni 6620
la 3 luni 7600
la 4 luni 8600

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Deci m-a busit depresia ,nu am cu ce sa ma imbrac astfel incat sa arat normal,sa pot scoate sanii sa alaptez copilu,sa ma simt comod,sa nu fie bluza scurta ,sa nu ma stranga pantalonii.

Asa ca de ziua mea o sa plec la restaurant in colantii albastrii si tricou roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Se discuta la un moment dat despre indemnizatii, eu am depus dosarul in 8 mai si am primit decizia, asta insemna ca in iunie primesc banii. Imi zicea cineva ca daca se depun actele in primele 10 zile ale lunii se primesc banii inn luna urmatoare, altfel se asteapta 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Se discuta la un moment dat despre indemnizatii, eu am depus dosarul in 8 mai si am primit decizia, asta insemna ca in iunie primesc banii. Imi zicea cineva ca daca se depun actele in primele 10 zile ale lunii se primesc banii inn luna urmatoare, altfel se asteapta 2 luni.

Mami de soricel Vlad, 01.02.2012
MTHFR C677T Homozigot

Al meu sot a fost sa depuna actele in aprilie si eu am crezut ca le-a depus in martie ca asa mi-a zis el, si azi m-am dus hotarata sa le fac la alea de la Asociatie scandal dar se pare ca abia la sfarsitul lunii iunie primesc banii si pt alocatie si indemnizatie. . Noi le-am depus pe data de 4 aprilie, deci primesc banii... cand??? am intrebat-o pe tanti aia dc trebuie sa primesc si decizia mai intai si a zis ca nu primesc nicio decizie , doar dc am nevoie de ea sa ma duc sa o iau eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite bulgarasiloooor!!!
- la multi ani Altesa!!sa ne traiesti sa fii sanatoasa,iubita...si tot ce-ti doresti!!!
- la multi ani Cri!!!
- adc, bulinuta..multa santate mamicilor..
- iaura.ar trebui sa suni pediatra sa-i spui...
- ilinca mea are 5500 grame..la 4 luni si aproape jumate....in sfarsit m-am lamurit si cu diversificare..cu ce sa incep,cat sa-i dau...mi-am facut planul.. apropo..daca aveti nevoie va pot spune...o sa scriu mai tarziu.poate va ajuta...azi am vb mai clar cu pediatra si sunt mai lamurita...in privinta cerealellor pot sa-i dau de dooua ori pe zi cat vrea ea la o masa..eu iu dau dimineatza si seara cereale...vreau sa spun fetelor ca le devoreaza...ii plac asa de muuuult!!ii dadeam doua lingurite si apoi plangea ca mai vroia..acum o sa-i dau putin mai mult...
- fetelor, sanatate...aveti grija cu raceala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Mami de soricel Vlad, 01.02.2012
MTHFR C677T Homozigot

nu stiu ce sa mai cred despre asteptarea indemnizatiei, eu tind sa cred ca e diferit pentru fiecare primarie in parte ca eu am depus actele pentru alocatie in ianuarie si inca nu a intrat, iar pentru indemnizatie am depus in martie si nu am primit nici indemnizatie nici decizie

Mergi la inceput