FIV la Clinica Promed System(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris8 spune:

Buna clau,
Nici eu nu am simptome, chiar si durerile de burtica apar mai rar, iar durerile de sani sunt cand mai intense, cand mai slabe, ca m-am si speriat la un moment dat...
Stai linistita, am intrebat in stanga si in dreapta si e perfect normal, sunt multe fete care au o sarcina fara simptome, chiar toata lumea mi-a spus sa multumesc lui Dumnezeu ca am o sarcina usoara.
Nici eu nu mai am rabdare pana la eco, dar mult a fost putin a ramas, miercuri ma duc, am emotii numai cand ma gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau1979 spune:

Multumesc mult cris pentru raspuns .
eu chiar intrasem in panica ca nu stiam ce se intampla, de chiar sa nu am nimic .
aceleasi simptome ca in descrierea ta ,altceva nimic
asa norocoase sa fim, s-au restul simptomelor vor aparea mai tarziu
doamne ajuta la eco

Mergi la inceput

clau eu cred ca la mine nu mai apar simptomele,eu inchei deja saptamana 6, maine intru in saptamana 7 de sarcina si tot nu am nimic, nici macar somnolenta, sau vreo greata cat de mica acolo..
Din ce am inteles daca pana in saptamana 7 nu apar greturile, nici nu mai apar apoi...
Uneori nici nu-mi vine sa cred ca sunt insarcinata, mai imi aminteste asta durerile de sani si din cand in cand durerile de burtica usoare..
te pup, stai linistita ca e f bine asa, daca ne-ar fi greata nu ne-am putea alimenta corespunzator si nu ar fi bine pt bebe.

Mergi la inceput

buna cris
ieri m-am trezit cu o scurgere maronie ,care mai spre seara ereau si cateva striuri de sange,am sunat la clinica si ma programat pentru joi la eco si mi-a recomandat sa iau duphaston si no spa
ce sa zic ca nu este pentru prima data s-a mai intamplat chestia asta si saptamana trecuta ....(dureaza putin doar cateva picaturi ,suficient cat sa intrii in panica )
atunci mia dat uscosin sup si no spa
chiar nu stiu ce sa mai fac mi-e o frica de mor

Mergi la inceput

off clau imi pare rau...nu stiu ce sa zic, te cred ca te sperie...eu zic totusi cel mai bine sa faci ce ti s-a recomandat si in plus sa stai cat de mult in pat (stiu ca ajuta) si sa fii cat poti de optimista, sa crezi in puiul tau si in Dumnezeu ca va fi bine.
Eu ma duc maine la eco si mi-e frica de mor, e prima ecografie, sper sa fie totul bine, ca eu in continuare nu am niciun simptom, ba parca nici sanii nu ma mai dor asa tare.. acum Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca0108 spune:

nu am reusit nici de data asta.....sunt in ziua 11 si beta a fost 14,12

Mergi la inceput

raluca beta de 14,12 nu este negativ...e micut dar e posibil ca bebe sa aiba un start mai greoi...te rog eu mult nu intrerupe tratamentul de sustinere si repeta beta in ziua 14, eu cunosc o fata care dupa o inseminare a avut beta 8 si ceva si acum are bebe. Da-i o sansa, nu intrerupe tratamentul, te rog !!!! Doamne ajuta!

eu am fost la eco azi, avem o inimioara, am plans, am emotii si acum...totul e bine pana acum, Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput

felicitari cris, sa va traiasca !!!!!!!!!!!
ralu fa asa cum a zis cris nu intrerupe tratamentul si repeta beta la 14 zile .
maine merg si eu la eco doamne ajuta sa fie bine

Mergi la inceput

buna fetelor
astazi am fost la eco si sunt fericita posesoare a unui bebe
doamne ajuta sa fie bine
singerarile ereau de la fraxiparina si aspenter
cris tu faci fraxiparina ?
eu nu mai fac 3 zile de acum incolo dupa care le reiau ,tre sa fac analizele specifice trombofiliei care costa foarte mult
asta e... ,le fac numai puiul meu sa fie sanatos
doamne ajuta la toata lumea sa reuseasca si sa aiba parte de aceste mari bucurii.
va pup si va imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca0108 spune:

fetelor am repetat beta hcg la 48 de ore si sa dublat este 26,24, doamna dr a zis ca este sarcina dar f mica. mai merg sambata sa vedem ce se intampla.

Mergi la inceput