FIV la Clinica Promed System(2)
Raspunsuri - Pagina 7
gabriela_tutuianu spune:
felicitari cris si o sarcina usoara iti doresc
m-am hotarat sa fac si eu fiv la promed asa ca voi veni cu ceva intrebari catre voi .
clau1979 spune:
Buna fetelor
Cris ma bucur mult pentru FELICITARI!!!!!!!
Raluca ai mare grija sa nu te expui la soare sa incerci pe cat posibil sa stai mai mult in casa ...1 saptamana,sa bei cel putin 2l de apa ,sa mananci multe fructe si legume Doame ajuta sa fie cu reusita
Micky multa bafta ,sa stai fara grija ca o sa aprobe dosarul tau, pentru ca ai avut inseminari nereusite,si de data asta sigur ai sa reusesti sunt comvisa de asta
Eu sunt una dintre norocoase am facut astazi bhcg 298 ,MAI MULT CA SIGUR AM 2 ,
dumnezeu a fost de partea mea si a vrut sa trec cu bine peste toate .DOAME AJUTA LA TOATE FETELE !!!!VA
cris8 spune:
gabriela multumesc si orice intrebari ai iti raspundem cu placere
clau felicitari !!!!!!! Doamne ajuta sa ducem cu bine sarcinile!!! Cate reusite la Promed!!! eu pe 4 iulie merg la eco, nu mai pot de nerabdare! la cate zile de la ET ai facut betaHCG? eu la 12 zile am avut 196 si apoi la 14 zile beta era 454, si eu ma gandesc ca poate s-au prins amandoi...dar numai la eco voi sti.
Cu ce medic ai facut?
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clau1979 Buna fetelor Cris ma bucur mult pentru FELICITARI!!!!!!! Raluca ai mare grija sa nu te expui la soare sa incerci pe cat posibil sa stai mai mult in casa ...1 saptamana,sa bei cel putin 2l de apa ,sa mananci multe fructe si legume Doame ajuta sa fie cu reusita Micky multa bafta ,sa stai fara grija ca o sa aprobe dosarul tau, pentru ca ai avut inseminari nereusite,si de data asta sigur ai sa reusesti sunt comvisa de asta Eu sunt una dintre norocoase am facut astazi bhcg 298 ,MAI MULT CA SIGUR AM 2 , dumnezeu a fost de partea mea si a vrut sa trec cu bine peste toate .DOAME AJUTA LA TOATE FETELE !!!!VA |
Clau felicitariiiiiii pentru sarcina, sa fie una usoara si bebei sanatosi!
Doamne ce ma bucur pentru reusitele voastre, sunt asa de emotionata, referitor la dosar mi-a trimis Roxana pe mail ca asteapta raspun de la minister, sper sa fie cat mai repede aprobat si sa incep si eu pregatirile pentru fiv.
Va
clau1979 spune:
buna fetelor,multumesc mult pentru felicitari
criss am facut beta la 12 zile de la transfer ptr ca am optat pentru blastociti.
pe 9 iulie merg la prima ecografie .
micky fi increzatoare si vei reusi ,sunt sigura ca de data asta reusesti, se pare ca este sezonul norocos
clau1979 spune:
cu doamna doctor Deliana Predoi am facut fiv .Sunt la a3a incercare multumesc lui dumnezeu ca a iesit bine .
va doame ajuta!!!
cris8 spune:
miky, sigur vei reusi si tu!!!
clau, felicitari inca o data. Si eu tot cu dna dr Predoi Deliana am facut, e minunata...
Nu am stiut ca esti la a treia incercare, bucuria e cu atat mai mare. Eu am fost la primul fiv.
Eu am facut transfer de ziua 2 (practic la doar 48 de ore au fost transferati puii mei), si la 14 zile de la ET beta era 454. Mie mi se pare mare pt un singur bebel, dar o sa vedem la eco...
Eu merg pe 4 la eco, iar pe 9 merg la dna dr Predoi, poate ne intersectam.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate!
raluca0108 spune:
cris te simti intrun fel anume? eu nu prea am simptome,nu stiu ce sa zic. singura solutie e asteptarea. pup
cris8 spune:
raluca stiu ca e cumplita asteptarea si mai ales in ultimele zile...iti trec o mie de ganduri prin cap dar sincer nu cauta simptome...eu nu am avut simptome deloc si ma gandeam ca nu am reusit, doar cu o zi inainte de test am iunceput sa sper pt ca incepuse sa ma doare burtica si mai ales - sanii erau in continuare durerosi si mameloanele ff sensibile, si chiar si acum astea sunt singurele mele simptome, de cateodata tot nu-mi vine sa cred ca e bebe acolo...
cate zile au trecut de la ET?
clau1979 spune:
Buna fetelor
cris ai inceput sa ai ceva simptome de sarcina?
eu nu am nimic ,in afara de usoare dureri de burta si sani ceva mai tari .
nu mai am rabdare pana la eco
nu stiu daca este normal sa nu apara simptomele