FIV la Clinica Promed System(2)
Raspunsuri - Pagina 6
cris8 spune:
Buna fetelor,
astazi in ziua 12 de la ET am beta 196, sunt . Imi e greu sa cred ca este vorba de mine, e greu de descris ce simt...acum ma rog sa fie bine puiutii mei si sa creasca mari, pt ca simt ca traiesc amandoi, mai ales la ce valoare beta mi-a iesit. Multumesc pt incurajari si va doresc din inima sa simtiti ce simt si eu acum, si sa aveti incredere totala in echipa de la Promed, pentru ca fac tot ce e omeneste posibil, pun suflet in ceea ce fac si ca atare au si foarte multe reusite. Eu nici nu am cuvinte suficiente sa le multumesc...
va pup pe toate
raluca0108 spune:
felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiii ma bucur foarte mult ca ai reusit. acum trebuie sa stai cumintica si iti doresc ca bebei ce vor veni pe lume sa iti aduca numai si numai bucuri. felicitarii din suflet
eu miercuri merg la punctie sa vedem ca productie avem. tu tot la dr manolea ai fost? multi pupici
cris8 spune:
raluca multumesc mult pt urari
acum ne rugam sa fie bine pana la capat
eu am facut cu dna dr Predoi Deliana, la dansa merg din 2010...chiar si dupa inseminarile esuate, increderea mi-a ramas nestirbita pt ca am vazut ca face tot posibilul, si intotdeauna am stiut ca tot cu dansa voi reusi. Ii multumesc din suflet...
cris8 spune:
raluca multumesc mult pt urari
acum ne rugam sa fie bine pana la capat
eu am facut cu dna dr Predoi Deliana, la dansa merg din 2010...chiar si dupa inseminarile esuate, increderea mi-a ramas nestirbita pt ca am vazut ca face tot posibilul, si intotdeauna am stiut ca tot cu dansa voi reusi. Ii multumesc din suflet...
miky82 spune:
Cris felicitariiiiiiiiii! ma bucur mult de tot pentru reusita, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si un(doi) bebe(i)sanatosi, mai am inca o speranta in plus cand vad reusite. te
cris8 spune:
miky multumesc !!! va doresc din suflet tuturor sa aveti parte de minunea mult asteptata!!! Doamne ajuta!
raluca0108 spune:
fetelor eu azi am facut embriotransferul cu 2 embrioni de calitatea 1 si am mai congelat 3. am o intrebare c-am tmpita,trebuie ca dupa embri sa dormi numai cu fata in sus, sa nu dormi pe laterale? asa am auzit de la cinevami se pare o prostie. va pup pe toate. doamne ajuta
lumynytas81 spune:
Cris felicitari! ma bucur tare mult pt tine,sa dea Bunul Dumnezeu sa fiti toti 3 bine,cum a zis Miky odata cu tine creste si increderea noastra ca vom reusi.O sa ma rog pt tine si bebeii tai si tu citeste rugacinea Tatal nostru de multe ori si o sa fie fffffffffffff bn. Cris frumoasa!
lumynytas81 spune:
Cris felicitari! ma bucur tare mult pt tine,sa dea Bunul Dumnezeu sa fiti toti 3 bine,cum a zis Miky odata cu tine creste si increderea noastra ca vom reusi.O sa ma rog pt tine si bebeii tai si tu citeste rugacinea Tatal nostru de multe ori si o sa fie fffffffffffff bn. Cris frumoasa!
cris8 spune:
crisia, multumesc!
raluca, la fel a fost si la mine, 2 embrioni cal I transferati si 3 congelati. Iti doresc sa se lase cu acelasi rezultat!!! Nu trebuie deloc sa dormi cu fata in sus, eu numai pe laterale am dormit dupa ET si acum la fel. Te avertizez ca va fi tare grea asteptarea, si mai ales ultimele zile, dar sa fii permanent optimista si sa crezi in Dumnezeu si in puii tai!!! Te astept cu beta mare!!!
lumynyta, multumesc mult de tot, ma rog la Dumnezeu sa fie bine puii mei si sa aveti toate parte de bucuria asta!! pup