FIV la Clinica Promed System(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Cris ma bucur mult, sa stea puiutii la caldurica 9 luni de zile si in cuand sa ne dai vestea cea mare.
Eu nu mai ma testez deja am toate simptomele de menstruatie si ma cunosc destul de bine. Cel mai important este sa mi se aprobe acum dosarul ca sa stiu ce fac mai departe.

toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Fetelor ce mai faceti, nu mai spuneti nimic?
La mine nu a reusit inseminare si colac peste pupaza nici comisia nu s-a intrunit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris8 spune:

miky imi pare rau...stiu cum e, am facut si eu 2 inseminari...din pacate la inseminare sansele de reusita sunt destul de mici..
Stiu ca inca nu s-a intrunit comisia, sincer mi se pare incredibil, dupa ce ca nici in luna mai nu s-a intrunit...iar in lege scrie ca au obligatia asta in primele 5 zile ale fiecarei luni. dar na..asa lucreaza statul..oricum eu zic ca nu vor mai amana prea mult, ca deja exagereaza...iar daca indeplinesti conditiile, dosarul sigur iti va fi aprobat, Promed nu a mai avut dosare refuzate deloc pt ca le fundamenteaza f bine.
Eu sunt in asteptare, ma dor sanii dar asta nu-i nimic nou pt mine...am mai avut si dureri ca la menstruatie insa ff usoare, dureri de spate insa ceva mai puternice, nu stiu daca indica ceva sau nu...mi-e si frica sa ma gandesc la rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca0108 spune:

fetelor eu am inceput tratamentul de luni. maine ma duc la eco, la prima eco s-au vazut 16 foliculi, sper sa se dezvolte.
cris eu cred ca minunea sa produs si esti graviduta.....iti tin pumni. cand faci beta? pupici la toate

Mergi la inceput

raluca bafta multaaaa, ohooo 16 foliculi !!! stai excelent, o sa ai destui, nu-ti face griji.
Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita si sa fie bebe in burtica mea, macar unul desi noi ii vrem chiar pe amandoi, eu ar trebui sa fac beta pe 20 iunie - la 14 zile de la ET - asa mi-a zis dna dr. Acum sa vedem daca am rabdare pana atunci ...dar oricum pana saptamana viitoare nu fac, ca ar fi prea devreme... si nici test de pipi nu fac, sa nu aud de ele ca m-am saturat cate am vazut negative...o sa fac direct beta. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alabina spune:

Cris, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa ai doi bebei in burtica. Astept cu sufletul la gura rezultatul tau. Eu...mai pe la toamna.

Te pup

MTHFR C677T Heterozigot, PAI - 675 Heterozigot 4G/5G, 4 sarcini oprite in evolutie,mutatiile descoperite dupa ultima sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumynytas81 spune:

buna Cris,Bunul Dumnezeu o sa-ti ajute si peste 9 luni o sa ai doi bebei frumosi si sanatosi DOAMNE AJUTA !si fara stres,stiu ca e ffff greu dar gandeste pozitiv!

Mergi la inceput

Buna fetelor,

multumesc mult pt incurajari, insa va spun sincer ca imi e frica rau de tot de rezultat, deoarece nu am niciun simptom si am tot citit pe diverse forumuri, se pare ca majoritatea fetelor care au reusit aveau dureri de burtica.. pe mine ma dor doar sanii si asta nu e nimic nou, asa ma dor de fiecare data inainte sa imi vina CM...
nici nu ma pot gandi la un rezultat negativ, simt ca mi se rupe sufletul in doua...teoretic nu ar avea niciun motiv sa nu se prinda, embrionii au fost cal. I, endometrul perfect... ufff, vom vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca0108 spune:

cris te rog nu te descuraja. o sa vezi ca totul o sa fie bine. incearca sa stai cat mai linistita si gandeste pozitiv. tu ce tratament de stimilare ai avut? ce endometru ai avut cand ai facut embriotransferul? inca odata te rog fi tare si ai incredere in dumnezeu. te pup si sa auzim de bine. maine din la 8 30 merg si eu sa vad cum am raspuns la tratament. pup toate fetele

Mergi la inceput

Raluca eu am avut ca tratament de stimulare Pergoveris 150 UI + Gonal-F 75 UI timp de 10 zile, plus Medrol, acid folic si femibion. Am raspuns f bine la tratament, mai ales ca am AMH cam mic, am avut 8 foliculi la punctie, 8 ovocite din care 6 ovocite mature si in final 5 embrioni, 4 calitatea A si unul caliatea A spre B. Am transferat 2 embrioni si i-am congelat pe ceilalti 3. Endometrul nu stiu cat a fost la ET dar la ultima ecografie mi s-a spus ca arata excelent, are grosimea potrivita, trilaminar era deja de cateva zile.. eu intotdeauna am avut endometrul bun, la orice medic am fost la ecografie a remarcat asta. Bafta multa multa, iti doresc sa decurga totul excelent pana la final !!!

Eu tot astept, cu simptome sau fara, speranta moare ultima... multumesc pt cuvintele tale, m-au mai incurajat putin...

Mergi la inceput