FIV la Clinica Promed System(2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris8 spune:

raluca, ma bucur ca e totul bine! La mine merge f bine stimularea, desi AMH-ul meu e la limita inferioara am raspuns f bine la tratament, am vreo 10 foliculi maricei si vreo 3 mai mici. Pe cei mici nu cred ca ne bazam dar oricum este f bine cu cei 10.. Endometrul ieri era 9,7 mm trilaminar, deci chiar gros...maine merg iar la eco, stimulare fac pana sambata iar luni va fi punctia. Sunt foarte linistita momentan, nu-mi vine sa cred cat de relaxata sunt , sper sa ma tina in continuare...
Ma gandesc ca am inceput tratamentul exact de Inaltare si punctia va fi exact de Rusalii, si asta nu pot sa o interpretez decat ca pe un semn de la Dumnezeu ca totul va fi bine. Multa bafta iti doresc si tie, sa fie bine pana la final.

miky, Doamne ajuta sa fie bebe luna asta, sa nu mai ajungi la fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumynytas81 spune:

hello cris! esti bine? cum decurge protocolul?
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_28 spune:

neata fetelor gata azi am sunat la promed sa ma programez pentru histeroscopie la clinica PROMED BUCURESTI si se pare ca imi va face chiar domnul dr. tarig medicul la care merg si am intrebat cat ma costa si am ales cu anestezie locala care este 700 lei si mai trebuie platita si biopsia 165 lei acum luni sau marti ar trebui sa merg ma vor suna ei sa imi zica cand deja ma emotii mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumynytas81 spune:

buna danutza,stai linistita o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca0108 spune:

cris tu pe perioada tratamentului ai tinut un regim anume? ai facut embriotransferul? te pup si multa multa bafta

Mergi la inceput

Buna fetele,
lumynyta, sunt bine, multumesc
raluca, nu am tinut un regim anume...doar am incercat sa mananc mai sanatos,fara prajeli, grasimi, dulciuri, si mai multe fructe si legume proaspete, si in plus sa beau multa apa, am baut cam 2 l pe zi...stiu ca ajuta.
Maine am embriotransferul, avem 6 embrioni dar nu stiu ce calitate, o sa ne povesteasca maine dna dr embriolog. Am mari emotii, sper sa fie bine puii mei, sa se dezvolte bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_28 spune:

buna fetele am si eu o intrebare cum ajung la clinica promed?stie cineva ce circula pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

Bafta multa CRIS8 !!!
Tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Cris tinem pumnii! sa intri sa ne spui cati ti-a transferat!

Mergi la inceput

Buna fetelor,

danutza, clinica Promed este in apropiere de Restaurantul Perla, daca il stii. Eu zic ca cel mai usor e sa mergi cu metroul pana la statia Stefan cel Mare si apoi pe jos.

engi, multumesc!
miky, multumesc! Am in grija 2 embrioni de ziua 2, calitatea A , mi i-au transferat ieri, si mai avem congelati 3 embrioni tot de ziua 2, 2 calitatea A si 1 calitatea B. Momentan astept cuminte, sper din suflet sa vin cu vesti bune peste 2 saptamani.
Tu cand faci test? parca erai in asteptare dupa IA... bafta!!!

Mergi la inceput