FIV la Clinica Promed System(2)
Raspunsuri - Pagina 9
cris8 spune:
clau felicitari !!! sa ai un bebe sanatos si sa stea la mami in burtica pana la termen!!! fac si eu Clexane zilnic, eu mi-am facut analizele de trombofilie si am mutatia genei PAI 1 homozigot, am fost si la hematolog care mi-a recomandat sa mai fac o analiza - singura pe care nu o facusem, si anume Factor XIII V34L, o sa o fac sambata. Stiu ca sunt f scumpe dar facem totul ca sa fie bine. pup
raluca, ce ma bucur!!! ti-am spus eu !!!! hai ca trebuie sa fie bine, doar ca e mai lenes bebele tau pup
clau1979 spune:
felicitari ralu!!
sigur este sarcina ,sa prins mai tarziu daca sa dublat beta hcg
eu la primul fiv am avut beta 11 si a zis sa iau tratamentul in continuare ceea ce am si facut ,am repetat beta la 48 h si scazuse la 2
asa ca la tine daca sa dublat, mai mult ca sigur sa prins mai tarziu.
urmeaza miky sa ne dea vestea cea mare
va pup
clau1979 spune:
cris am intrebat cat costa analizele alea de trombofilie si a zis ca in jur de 18 mil
tu tot asa mult ai dat?
fetelor cunoaste-ti un alt alt laborator care lucreaza mai ieftin ?.
nu de alta dar luni tre sa le fac si stau f f rau cu banii...,e bn si 2 mil daca scutesc.
miky82 spune:
Clau, Ralu felicitari pentru buburuzele voastre!!!!!!!
Va doresc sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Inca nu stiu nimic de dosar, dar mai astept si luna asta sa vad poate intr-un final se va intruni comisia!
burticutele sper sa se lipeasca si la mine cat mai curand
cris8 spune:
clau da, am dat mult, nu mai stiu exact cat ca eu am facut mai multe analize odata si am dat cu zecile de milioane, dar cred ca tot atat. Vezi si tu uita-te la preturi pe site-urile tuturor laboratoarelor, ca de exmplu Medlife, synevo...toti au preturile afisate.
miky comisia s-a intrunit, insa mai dureaza putin pana trimit rezultatele la clinici, am inteles ca au fost fff multe dosare. Eu cred ca saptamana viitoare vei primi raspunsul si va fi pozitiv. Bafta!
miky82 spune:
Cris multumesc mult de info , chiar nu stiam ca s-a intrunit comisia, nu am mai vrut sa o sun pe Roxana ca oricum am cam stresat-o la inceput, m-a cuprins niste emotiiiiiiii
Nici eu nu am facute analizele de trombofilie doar cele facute la dr Uscatescu care sunt in parametri, de foarte mult timp ma chinui sa le fac dar parca nu imi vine, cred ca de frica nu le fac, poate ma incumet sa le fac si eu ca este spre binele meu.
cris8 spune:
Miky, nu o mai suna, ca fetele sunt super operative, te asigur eu ca imediat ce au rezultatele te vor anunta. Ministerul se misca mai greu...
Si analizele de trombofilie sunt extrem de importante , cele facute la Fundeni sunt nimica toata, in general ies oricum bune,sunt doar analize de baza, dar cele pt mutatii genetice fac diferenta... eu zic ca mai bine le faceti fetelor inainte de a ramane gravi, mai bine sa dai banii degeaba decat sa se intample o tragedie si sa regreti ca nu le-ai facut, ca daca le faceai o puteai evita...Eu am avut absolut toate analizele de coagulare perfecte, si tot am o mutatie, pt care fac injectie cu Clexane.
alabina spune:
cris, felicitari din toata inima pentru sarcina.Ma bucur mult ca ai reusit si mai ales la clinica unde urmez si eu. Imi cer scuze ca nu te-am felicitat mai devreme, dar noi am inceput in paralel si o adoptie, acum cateva saptamani ne-a fost prezentat copilul si am fost foarte ocupata. Dar e un proces lung, care iti mananca nervii. Poate Dumnezeu imi va da si copilasul meu, cine stie.
Inca o data, felicitari si sarcina usoara, fara probleme iti doresc. Luni sunt la Promed pt histeroscopie.
Weekend placut
MTHFR C677T Heterozigot, PAI - 675 Heterozigot 4G/5G, 4 sarcini oprite in evolutie,mutatiile descoperite dupa ultima sarcina
clau1979 spune:
buna fetelor
cris ai inceput sa ai ceva simptome de sarcina ?
eu am o slaba durere de sani si burtica
luni merg sa fac analizele de trombofilie
mie nu mi a spus de la inceput sa le fac ,a zis ca pentru inceput imi va da tratament cu fraxiparina ceea ce am si facut si dupa aceea vom vedea . joi la eco ma anuntat ca tre sa le fac .nici la primul fiv nici la al doilea nu a spus sa fac
acum eu stiu ce sa mai cred, poate ies modificari s-au nu ies asa cum ar trebui avand in vedere ca am facut o luna fraxiparina
acum cu dumnezeu inainte
miky sigur dosarul tau va vi aprobat avand in vedere incercarile nereusite de inainte.luna viitoare vei veni si tu cu vestea cea mare abia astept
ralu maine sa vi cu vesti si mai bune, doamne ajuta sa fie si puiutul tau la caldurica
va pup
cris8 spune:
alabina multumesc mult pt urari, stai linistita ca niciodata nu-i prea tarziu, si bafta si tie la histeroscopie!!!
clau la mine nimic nou ca simptome, deja m-am obisnuit, nici nu cred sa mai apara ceva...burtica nu ma mai doare, m-a durut usor pana in saptamana 6, acum doar sanii sunt ceva mai umflati si putin durerosi, si mameloanele fff sensibile si vad ca si mai umflate...in rest nu am nimic nimic, ma simt excelent
DAR...am burtica. Nici nu-mi vine sa cred, stiu ca de regula la 7 saptamani nu se vede nimic, dar credeti-ma ca eu am o burtica de zici ca sunt lejer in 4 luni...aproape ca nu mai pot sa o ascund, iar la serviciu nu am anuntat inca...dar asa de mult imi placeeeee, o mangai continuu
Analizele pt mutatiile de trombofilie ies corect chiar daca esti sub tratament, am intrebat eu hematologul (pe dr Uscatescu)si a zis ca fiind analize genetice bineinteles ca nu pot fi influentate de niciun tratament. Eu mai am una singura nefacuta si am fost azi sa o fac si pe aia, si de aceea am intrebat. Bafta, sa iasa bune!!!