FIV la Clinica Promed System(2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Clau imi pare tare rau, sunt alturi de tine, sincer nu stiu cum te-as putea incuraja, te pup si sa fi puternica pentru urmatorii embrionasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

clau imi pare tare rau . nu trebuia sa se intample asta . dar DD are un plan pentru tine , chiar daca tu nu vezi asta acum . te pup si fii puternica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelay_star spune:

Off, Clau.. Imi pare foarte rau ca trebuie sa treci prin asta. Imi imaginez ca iti este foarte greu dar asa cum a spus si Miky, trebuie sa fi puternica pentru cei 4 embrionasi care au mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca0108 spune:

fetelor si eu va dau o veste proasta. sarcina fara embrioan. acum trebuie sa fac chiuretaj

Mergi la inceput

Offff, chiar am intrebat de cateva ori de tine Raluca .
Imi pare nespus de rau mai ales ca stiu ca la beta ba era sarcina ba nu, si tot asa .
Asa cum i-am spus si lui Clau, trebuie sa fi puternica si sa mergi mai departe
Tu mai ai embrioni congelati?

Mergi la inceput

of raluca . visul tau se va implini mai tarziu . tine-te tare si nu renunta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube spune:

clau, raluca imi pare tare, tare rau pentru ce s-a intamplat. Nu ne cunoastem, in sensul ca nu am mai vb, dar si eu am trecut prin ceva asemanator si va inteleg. Durerea este foarte mare, cu timpul se mai atenueaza, dar eu nu cred ca dispare vreodata. Plangeti de fiecare data cand simtiti nevoia si incercati sa nu va inchideti in voi. Eu si acum, la 5 luni de la sarcina pierduta inca am perioade proaste, cand imi aduc aminte diverse lucruri si nu ma pot opri din plans.

Dar ce e important este sa speram ca ni se va implini si noua visul intr-o zi. Eu de ex imi pun mari sperante in embrionii congelati. Ma gandesc ca fiecare incercare are sansele ei de reusita.

Clau, nu vreau sa crezi ca ii apar pe medicii de la Promed (chiar sunt suparata pe unii), dar mutatia ta (daca doar pe asta o ai) nu este una dintre cele grave si in plus tu faceai deja tratament cu Aspenter si Fraxiparina (din ce am citit in urma)- asta e in general tratamentul pt trombofilie, deci s-ar putea ca nu asta sa fie cauza pierderii. Ai facut analiza genetica a embrionului? Cauzele opririi din evolutie a unei sarcini in trim I pot fi multe. Eu te-as sfatui sa faci si analize imunologice si cariotipul, daca nu le-ati facut deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau1979 spune:

buna fetelor
va multumesc tuturor ca sunte ti aproape de mine
ralu imi pare nespus de rau pentru tot ce ti sa intamplat
micky bafta multa sa vi cu vesti bune
iube am facut analizele imunologice si sunt bine ,cariotipul nu l-am facut pentru ca nu mi sa cerut
analiza genetica a embrionului in nici un caz ,am facut chiuretaj chiar in ziua in care mi sa spus ca embrionul nu are activitate cardiaca .eream atat de bulversata de ceea ce mi se intampla incat chiar nu m-am gandit sa cer asta
nu sunt suparata pe medicii de la promed ,dar cred cu tarie ca se putea evita toata intamplarea asta nefericita,daca imi dadea sa fac toate analizele inainte de a ramane insarcinata,avand in vrdere ca nu eream la primul fiv si nu sunt asa de mica ,am 33 ani .a pus mare baza ca suntem tineri ,Si ca toate analizele mele ereau bune mai putin ale sotului . asa a vrut dumnezeu sa fie ,sa fiu fericita doar pentru putin timp .
Nu mai am curaj sa bag si ceilalti embrioni congelati ,mie tare frica ca nu reusesc ,am mai incercat o data cu emb congelati si a fost beta 1.
daca vom avea posibilitatea peste un an -doi o sa merg sa fac in ungaria s-au in turcia .avand in vedere preturile care sunt acum afisate cred ca este mai comvenabil afara decat la noi
va pup pe toate, sa ne ajute dumnezeu sa ne indeplinim visul de a fi mame

Mergi la inceput

Nu mai zice nimeni nimic?
Vroiam sa va intreb daca este ok sa fac clexane si sa iau si aspenter?
Imi puteti spune va rog la ce ajuta clexane-ul?
Va multumesc, o seara buna

Mergi la inceput

stiu ca amandoua se folosesc ca anticoagulant , dar cu functie diferita . sigur te pot ajuta fetele care au urmat schema de fiv .

Mergi la inceput