FIV la Clinica Promed System(2)
Raspunsuri - Pagina 16
gabriela_tutuianu spune:
m-am programat la doamna deliana predoi . maine . deci am facut cum ai spus tu .mai trebuia sa mai schimb ceva , asa ca m-am hotarat . sper sa fie de bine , desi astazi am facut spermograma si a iesit 0 / azoospermie . deci , mai vedem . oricum vom face fiv anul asta . SIGUR .
Nelay_star spune:
Multumesc pt raspuns dar se pare ca am ramas decat noi doua pe aici....
Super, o sa iti placa de ea....
Si spermograma sotului este la fel : 0 !! = azoospermie ...
Sotul tau o sa trebuiasca sa faca biopsie testiculara sa vada daca o sa ii gaseasca ceva acolo .
Ps: cum a decurs intalnirea de ieri cu dna dr?
miky82 spune:
Si eu sunt pe aici
Am aflat si eu ca sunt purtatoare de niste mutatii toate heterozigote, MTHFR cele 2 gene sunt hetero, PAI la fel si factorul II tot hetero, Corina Manolea mi-a zis ca voi face clexane si o sa iau si aspenter incepand de la stimulare, voi merge si la Avram sambata sa vad ce schema imi da, o sa va tin la curent, in septembrie o sa fac fiv-ul.
Gabriela ce ai facut la dr?
Va
Nelay_star spune:
Ma bucur ca mai esti si tu
Bine ca ai aflat din timp si acum stii ce ai de facut atunci cand o sa incepi fiv in septembrie .
Clexane fac si eu, dar pana acum nu stiu de ce. Poate pt ca eu sunt deja la al 3lea FIV .... Nu stiu ce sa spun ..... La tine este primul?
Asteptam vesti bune atunci
Va pup
miky82 spune:
Tiny la mine este primul fiv si de la inceput mi-a zis ca imi va da clexane doar ca la test pozitiv o sa-l intrerup, acum se schimba problema pt ca avand trombofilie voi continua cu clexane.
gabriela_tutuianu spune:
buna fetelor ,
am fost la d-na doctor care nu a fost prea incantata de dosarul stufos pe care i l-am dus , insa cu mult tact si-a notat tot ceea ce a interesat-o , iar ceea ce d-na a crezut m-a rugat sa le refac .
asadar , in ziua a 3 -a tre sa refac hormonalele care sunt de anul trecut . dupa aceea merg la endocrinolog sa-mi prescrie siofor/metmorfin pentru ca am un ciclu anovulator desi hormonalele sunt bine . la eco de alataieri , nici urma de foliculi , deci nu-i prea bine . fac si amh ca nu l-am facut niciodata .
sotul face cariotipul si daca e in regula facem punctie sa stim daca avem cu ce . desi ultima spermograma arata 18 sm , acum a arata 0 .
deci , am 2 probleme :
1 . daca acum 3 ani la o spermograma arata 7 mil de sm . am inceput sa manacam sanatos , tare greu a fost . am luat suplimentele corecte pt spermatogeneza , apoi 0 . la alte 3 luni aveam 18 . acum avem din nou 0 . toate testele bune .
2 . daca am spoting cateva zile inainte de menstra ( cateodata 5-6 zile , alta data 10-11 zile ) , cand consider ziua 1 ca am o problema cu treabaa asta ?!?!?
stiu ca sunteti in focuri si va tin pumnii , sa ne bucuram de momentele astea de "disperare" si de asteptare .va
Nelay_star spune:
Miky, succes la primul fiv sa te ajute dumnezeu sa fie primul si ultimul !!!
Gabriela , sa stii ca am luat si eu siofor anul trecut si am slabit de la el :D mie mi-a prescris dna dr siofor pt ca am avut insulina marita ...
Daca a avut 7 mil sotul si dupa aceea 18 si acum 0, inseamna ca produce dar ceva o fi defect.... Nu stiu ce sa iti spun. Sunt sigura ca la biopsie o sa gaseasca ceva
In legatura cu spotting-ul ziua 1 presupun ca este ziua cand incepe sa iti apara spotting-ul.
Pe dna dr nu ai intrebat-o cum sa calculezi ziua 1?
Va pup
gabriela_tutuianu spune:
nu am intrebat despre ziua 1 , dar o voi face cu cele 2 doamne care raspund de dosarele de fiv . multumesc pentru raspuns . tu cum stai ?
mai vroiam sa intreb : voi ati facut cariotip ? gasesc mai multe feluri de test :cariotip din sangele periferic , cariotip , microdeletii este altceva?
engi1975 spune:
Buna fetelor.
Nu am mai scris de mul pt ca nu am mai facut nimic.Asta pana ieri cand am fost la consult.
Dupa 21 august depun dosarul.Am primit si lista de medicamente.
Am emoti mari.Daca o sa fie aprobat dosarul la sfarsitul lui septembrie o sa incep stimularea.
Bafta fetelor si va tin pumnii.