FIV la Clinica Promed System(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

poate pentru ceva nou ar trebui sa fac o schimbare . nu am mers niciodata la o femeie medic . cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelay_star spune:

Incercarea moarte nu are eu nu am fost la un barbat medic pana acum

Mergi la inceput

cum mi se pare mie normal sa ma dezbrac in fata unui barbat , asa ti se pare tie normal sa te dezbraci in fata unei femei . nici in fata prietenelor mele nu ma dezbrac . le rog sa se intoarca cu spatele si eu stau cu spatele cand ele se dezbraca . deh , fiecare cu pasarica lui .

cred ca ma voi programa totusi la d-ul predoi . am fost pacienat lui prin 2002-2003.
sapt viitoare merg sa vad cand vine la targoviste . prefer unele vizite sa le fac "acasa"

Mergi la inceput

Da, fiecare cum a fost obisnuit.. Dar sa stii ca si eu sunt rusinoasa. Chiar daca ma duc la o femeie medic tot imi este rusine.
Esti din targoviste ? Am crezut ca esti din Bucuresti

Mergi la inceput

Ralucaaaaa, asteptam vesti
Sper ca este totul ok.... Nu a mai vbit nimeni cu Raluca?

Mergi la inceput

din targoviste si tot timpul cu treaba prin bucuresti .

Mergi la inceput

Super. Deci daca nu vine prea curand domnul dr la Targoviste , vii tu la el in Bucuresti

Mergi la inceput

vine in fiecare saptamana la targoviste . obisnuia sa vina vineri si sambata . trebuie sa sun si sa intreb .

dosarul meu este pregatit , doar ca trebuie sa vad ce sa repet . si trebuie neaparat AMH . inca nu l-am facut .

Mergi la inceput

Ah pai e bine atunci. Te-ai scos
Eh incet incet o sa fie totul gata . Successssss!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau1979 spune:

buna fetelor
am o veste proasta sa va dau ,srcina mea sa oprit din evolutie la 6 saptamani si 5 zile
de ce ?.... asta intrbarea am pus-o si eu
din neglijenta ... am fost pusa sa fac analizele de trombofilie in timpul sarcinii nu inainte asa cum ar fi fost normal
sunt purtatoare a Mutatiei A1298C genotip homozigot.daca mi se recomandau aceste analize inainte de a incepe tratamentul de stimulare nu s-ar fi ajuns aici cu siguranta .mai ales ca am doua fivuri nereusite ... eu nu am cunostinte medicale dar dr trebuia sa imi spuna sa fac nu sa amane aceste analize stiind care este importanta lor, sa fac economie la 15 mil si sa pierd 750 mil+ trauma pshihca de care nu cred ca voi trece prea usor. Mai am 4 embrioni congelati dar nu as mai face pentru nimic in lume la clinica asta nici macar o investigatie .
am intrebat care este motivul pierderii sarcinii,si raspunsul a fost sec ... nu stiu ce sa zic..., stiu ca este greu prin ceea ce trece-ti, vorbim si despre asta dar acum nu este momentul... nu ma asteptam la cati bani am dat pentru a avea un copil si cat risc si durere am indurat .Daca as fi stat cu mainile in san si sa astept sa vad ce imi da dumnezeu as maii fi zis .... ,dar sunam aproape zilnic sa spun ...dna dr, am singerari ce se intampla ? de ce ? si raspunsul erea acelasi ca de fiecare data ,este normal in primul trimestru de sarcina ... si normal a fost, ca m-am lamurit
asta este sistemul nostru de sanatate si tara in care traim
Fetelor nu asteptati sa incepeti tratamentul de stimulare mergeti si va face-ti analizele de trombofilie inainte ,chiar si fara recomandarea doctorului

Mergi la inceput