FIV la Clinica Promed System(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

mult succes iti doresc si stiu sigur ca cu fiecare stimulare creste probabilitatea ca fiv-ul sa fie reusit se mareste . spuneam ca numarul 3 imi poarta noroc . intotdedauna imi poarta noroc . as vrea sa-ti transmit din asta - daca as fi fost la al treilea , as fi reusit .

eu insa sunt la a treia incercare - prima incercare am avut-o cu ancar in 2004 . nu am inceput schema pentru ca atunci cand stateam fata in fata cu un dosar doldora de analize am intrebat - deoarece internet-ul nu era ceea ce este astazi - ce sanse avem . a ras puternic si mi-a spus sincer - nici una . am renuntat - macar nu am mai cheltuit o avere cat era -sau mi se parea atunci un fiv .
am avut o stimulare cu dr predoi si una cu dr stoian .

anul trecut am vrut fiv cu dr albu . dupa ce ne-am vazut de un car de ori si cu un dosar impresionant , am renuntat pentru ca nu mi s-a parut ca-i pasa , ci doar mi s-a parut totul pe banda rulanta . nu intelege gresit , nu vreau atentie speciala , dar sa ma vad de un car de ori si sa nu-mi faca nici un control fizic adica - desi am cerut asta pt ca am ramas cu sangerari intre menstre de la ultima stimulare , mi s-a parut superficialitate . cred ca nici o intalnire nu a durat mai mult de 2 minute .

acum vreau sa incerc din nou . fie ce-o fi . la promed am ales . 36 eu respectiv sotul 40 . ciclu anovulator , trompa dr infundata , ovarul stang lovit de avion - foarte mare , sotul azo - criptozoospermie . vreau o singura incercare si cred ca vezi de ce .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelay_star spune:

Raluca, cum a fost la eco? Astept sa intri si sa ne spui ce face bebele tau

Mergi la inceput

sunt sigura ca vei reusi . la fel cum stiu sigur ca voi reusi . iti spun la momentul oportun . . acum si noi vrem sa facem punctie testiculara si vroiam sa intreb cum se face ?!?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetele!
Ralu felicitari! sigur va fi bine pana la capat, fi optimista daaaaa!
Am uitat sa va spun ca s-a aprobat dosarul si in septembrie o sa fac fiv-ul, nu pot face mai devreme pt ca dr Manolea este in concediu, pana atunci iau siofor si dufaston, inca nu stiu schema de tratament dar mi-a zis ca vom merge pe protocol scurt.
Gabriela uite pun mai jos conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru dosar.
a)cuplu steril, definit drept cuplul conjugal care nu a avut capacitatea de a se reproduce fara a folosi mijloace anticonceptionale timp de 2 ani de viata conjugala;
b)cuplu casatorit de cel putin 2 ani;
c)cel putin unul dintre membrii cuplului are cetatenie romana, cu domiciliul stabil in Romania;
d)cel putin unul dintre membrii cuplului are calitatea de asigurat in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate de cel putin 2 ani;
e)nici unul dintre membrii cuplului nu are copil in viata;
f)cuplu autolog (se exclude donarea de ovocite, de sperma sau mama surogat);
g)varsta femeii cuprinsa intre 24-40 de ani;
h)indexul de masa corporala al femeii cu valori cuprinse intre 20-30;
i)rezerva ovariana in limite normale probata de valoarea FSH si AMH

Mergi la inceput

la noi au gasit ceva chiar la teste - criptozoospermie - adica aveam 41 / ml din care 17 vii cu modificari ale capului , gatului sau cozii , iar 24 morti . dr white spune ca isci merge chiar si cu atatia , de aceea nu am fost inca la urolog . dar ar trebui sa-mi indrept privirea spre unul .

testele au aratat anticorpi antispermatici neg , nu bacterii , virusi etc . ramane acum sa vedem ce zice urologul . noi am stat pe tusa anul asta din cauza unor probleme cu tata - operatie si complicatii . acum ne-am mai linistit . incepem .

Mergi la inceput

vroiam sa intreb si dr tarig face fiv ? adica as merge la el . o prietena imi spune ca e tare amabil si comunicativ . eu vorbesc mult si imi place sa stiu tot , asa ca m-as orienta spre cineva care e la fel .

Mergi la inceput

Sincer eu nu stiu nimic despre dr Tariq . O poti pune pe prietena ta sa il intrebe daca face FIV, sau vezi pe site sau suni la clinica :p Sa stii ca si dna dr Predoi este comunicativa, si cu siguranta daca ai vreo intrebare te-ar lamuri imediat. Bine ca au gasit ceva, la noi spermograma e varza rau adica 0. Problema la sotul meu este ca de fapt el produce dar are o problema cu ducta care elimina gigeii . De aceea a avut nevoie de biopsie.
Sanatate multa tatalui tau
Mult succes !!!!!

Mergi la inceput

Raluca , totul este ok?

Mergi la inceput

multumesc pt urari .
tu la cine mergi ?

Mergi la inceput

Pentru putin .
Eu sunt pacienta doamnei dr. Predoi . Poti sa incerci si tu la dansa sa vezi daca iti place de ea sau nu.

Mergi la inceput