FIV la Clinica Promed System(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nelay_star spune:

Da, am incredere in dna dr de aceea am zis sa fac si al 3lea fiv tot cu dansa. Sincer? Eu am crezut ca o sa se prinda din prima mai ales ca sunt tanara si am zis ca din 3 macar unul sa reuseasca.... Dar beta mi-a iesit 2.8... La al 2lea fiv nu am raspuns la tratament la fel de bine ca la fiv nr 1. Acum la al 3lea vad ca am alt tratament si nu am mai inceput din ziua 21. Imi doresc din toata inima sa reusesc de data asta !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

mult succes si sa fie cu noroc tinybby . mie 3 imi poarta noroc , de ex vreau 3 bb . dar sa mai vedem daca ...

Mergi la inceput

Sa dea D-zeu la toata lumea !!!!! Esti la primul fiv Gabriela ? Eu la primul fiv am transferat 3 bb... Dar nici unul nu a vrut sa ramana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

Iube, te rog, daca ne mai urmaresti, poti sa-mi spui tu din ce zi incepi sa faci clexane la FET (din prima zi de stimullare cu estrogeni sau astepti dupa ET)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

gina din cate stiu tu nu faci fiv la promed. Banuiesc ca vrei sa incerci ceva de capul tau din moment ce vrei atatea detalii. Sa stii ca schemele astea sunt personalizate si fiecare are o doza anume in functie de dozarile hormonale. Eu am avut vreo 3-4 dozari la fiv daca imi amintesc bine.
Clexane nu face toata lumea. Este un anticoagulant de care poate nu ai nevoie. Eu am facut caci nu am splina si trombositele sunt in nr mare. sau alte fete au mutatii ale unor gene....
Deci, te rog, nu lua aiurea ceva mai degraba schimba doctorul! Asta daca nu esti multumita.
Va pup fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

gina din cate stiu tu nu faci fiv la promed. Banuiesc ca vrei sa incerci ceva de capul tau din moment ce vrei atatea detalii. Sa stii ca schemele astea sunt personalizate si fiecare are o doza anume in functie de dozarile hormonale. Eu am avut vreo 3-4 dozari la fiv daca imi amintesc bine.
Clexane nu face toata lumea. Este un anticoagulant de care poate nu ai nevoie. Eu am facut caci nu am splina si trombositele sunt in nr mare. sau alte fete au mutatii ale unor gene....
Deci, te rog, nu lua aiurea ceva mai degraba schimba doctorul! Asta daca nu esti multumita.
Va pup fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube spune:

Gina, eu voi face Clexane din cauza de mutatii genetice de trombofilie (vezi semnatura) + sarcina oprita din evolutie. Amy zice bine, nu toata lumea trebuie sa faca Clexane. Trebuie sa vb cu dr tau despre asta.

Nu stiu inca momentul in care voi incepe Clexane la FET. Asta deoarece dr cu care fac FET spune sa incep cu o zi inainte de transfer, iar dr Uscatescu spune sa incep din zi 7 a ciclului respectiv. Cand se va apropia momentul probabil ca voi lua o hotarare.

Mergi la inceput

tinybaby sunt la primul si ultimul fiv . sper si sa fie asa pentru toata lumea .

Mergi la inceput

numai stiu exact - pentru fiv "gratuit " ambii soti trebuie sa fie pana in 40 de ani sau doar viitoarea mama ? caci neuronii mi-au obosit si nu-mi aduc aminte si nu mai vreau sa mai caut in alta parte .

ca sotul meu face 40 si vreau sa stiu daca merg sa fac cererea cat mai curand . ca dosarul e gata . doar aleg din hartii si e gata . mai tre amh . si unele le avem de anul trecut de al dr. albu , dar le refacem repede .
multumesc pt raspuns

Mergi la inceput

Sincer nu stiu cum este cu primul FIV, poate iti pot spune fetele de pe aici.... Sa dea D-zeu sa fie primul si ultimul,,, dar daca doamne fereste nu o sa se prinda bb nu o sa mai incerci ? Nu te lasa asa usor.... Uite eu deja sunt la al 3lea :) prima oara cand am facut eram asa optimista si fericita deja imi imaginam cum imi creste burtica si ca bebeii sunt inauntru .... Cand am aflat rezultatul de la beta era sa cad jos.... Nu a fost chiar asa ok pt mine . Mai ales cand ne-am dus sa discutam cu dna dr motivul esecului iar dansa a spus ca de fapt poate unul s-a prins dar nu a rezistat, nu mai stiu exact care au fost cuvintele ei ca atunci eu imediat am inceput sa plang... Eu sunt si fooarteee tanara si nu as vrea sa o iau razna de pe acum din cauza esecurilor:) la al 2lea FIV, socul nu a mai fost atat de mare dar din pacate a fost dureros.... Nu este placut sa astepti cu sufletul la gura rezultatul si sa ti se spuna: este negativ, opreste tratamentul in cateva zile tre sa iti vina .... E greu :) sa dea D-zeu sa reusesc de data asta. Pana acum am inceput in ziua 21 a menstrei. De data asta am inceput in ziua 2. Si am si alt tratament... Poate o sa dea roade :)

Mergi la inceput