BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Neata, la pranz!

Am si eu o inimioara de raportat! Avem 5 mm, si se pare ca suntem 6 sapt si 4 zile.
Restul analizelor mi-s p;erfecte. adica, mi-a zis ca nu a vazut niciodata asa analize bune

De ingrasat...eu in mod normal oscilez intre 55-56 kg la 1,72m. Azi dimi aveam aproape 59 . Astept greturile ca poate asa ma mai normalizez si eu

6+

Blue, felicitari pentru inimioara . Ce analize ti-ai facut?

Deci si tu ai luat ceva in greutate, diferenta e ca tu esti slaba, nu ca mine .

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Laura felicitari pt inimioara!!Cum mai e cu somnul?

Campari aha deci tapetul miroase a marar;))) la noi covorul mirosea a mancare de papagali..evident ca numai mie...

Majija si eu am luat 1 kilogramior ( am sarit de la 54 la 55) macar de l-as pune unde trebuie si nu pe unde nu e absolut necesar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Majia, am facut hemoleucograma, virusii, sumar de urina, urocultura, secretii vaginale si papanicolau

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Blue, ce de analize ai facut. SI eu trebuie sa merg sa-mi fac analizele, am tot amanat dar nu mai am nici o scuza. Eu am cu totul alte analize de facut.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Majia, tu ce analize ai de facut? Am inteles ca ce am avut eu sunt standard
Si am uitat sa spun, mi-am facut si programarea pt DT.
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Mi-au iesit si mie analizele toate bune mai putin faptul ca am un usor deficit de vitamina D si fir'ar sa fie nu sunt imuna la toxoplasmoza fix una din fricile mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Am ajuns si eu la raport.

Felicitari pt. inimioara, Blue!

Din pacate eu nu stiu remedii impotriva greturilor. Eu am scazut putin in greutate dar nu ma plang ca oricum am de unde !Doar vreo 400-500 de grame.

Mi-e un somn de nu mai pot ! As fi dormit toata ziua !Eu nu prea am mai simtit dureri de burta si ma bucur .Inseamna ca s-a fixat bine !

Cat despre cum ne-am cunoscut ... este o poveste lunga . Eu as spune ca a fost soarta ! O prietena a vrut sa merg cu ea la un majorat in alta localitate . Nici nu ma gandeam ca mama sa ma lase , dar m-a lasat( NU PLECASEM NICIODATA IN ALTE LOCALITATI ) . Eu eram mai timida si i-am atras atentia . Atunci doar ne-am uitat unul la celalalt si am dansat impreuna o data . Dupa o saptamana m-a cautat la noi in sat . Aveam 16 ani si jumatate . Inchipuiti-va cata rabdare a avut pana am terminat eu liceul in conditiile in care am facut un liceu de 5 ani !

www.gradinacris.blogspot.com
8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele scuze ca dau buzna pe la voi
v-am citit putin si mi-am readus aminte cum am fost si eu la cele doua sarcini
sa va bucurati de aceste saptamni
pt mine au fost de fiecare data momente de fericire si rasfat
intrarea mea e pt a o felicita pe LORENA
DESI AM FACUT-O SI LA ASPIRANTE
AS VREA SA II UREZ SI AICI O SARCINA USOARA
SI 40 DE SAPTAMANI MINUNATE
SI UN BEBE PERFECT SANATOS!
TE IMBRATISEZ DRAGA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

sa doresc sa aveti un 1 iunie cat mai special, este primul din sirul lung pe care urmeaza sa-l petreceti alaturi de cineva special!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR DAR SI MAMICILOR PT CA IN FIECARE DINTRE NOI SE ASCUNDE UN SUFLET DE COPIL! Sa aveti o zi minunata!

6+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput