BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 16
majia spune:
La multi ani tuturor copilasilor.
Baietelul meu a primit cadouri de dimineata .
Blue, mie mi-a dat sa fac HIV, sifilis, toxo (la care la prima sarcina nu eram imunizata, la rubeaola am anticorpi), hepatita (cica se face dupa fiecare nastere), grupa de sange si RH care le cunosc dar trebuie facuta o hartie speciala care sa o port cu mine tot timpul (in caz de urgenta).
Bubble, sa stii ca mie toate kg mi se pun pe burta .
7+
CampariSoda spune:
La multi ani viitoarelor mamici, ca mai avem numa' vo 6-7 luni de copilarit si dup-aia s-a terminat cu distractia :) Si la multi ani copiilor, evident!
Bubblegum, stiu ca nu te consoleaza cu nik, da io nu sunt imuna la nimic: nici la toxo, nici la hepatita, nici la varsat de vant (!!! si avem un nepot mic si dragutz care are doi ani si e in faza in care aduce o gramada de "cadouri" de la cresha)...Asta cu toxoplasmoza - stii cum ii, daca nu e toxo e listeria sau e-coli super violent sau salmonella sau... asa ca tot trebuie avut oleaca de grija ce mancam si cum. Dar m-am interesat si cica salatele spalate industrial (pe care le folosesc si astia de la restaurante) sunt SUPER curate (mai curate decat am putea noi sa le facem acasa). Nah, io mi-am propus sa mananc orice pot (azi dimineaza iaurtul meu preferat a cazut in dizgratzie :))) si sa sper ca n-o cadea tocmai pe mine nenorocirea. Ca nici intr-un glob de sticla nu pot sta in urmatoarele (multe) luni...
Nu mai am rabdare pana luuuni:((.
majia spune:
Bubble, toxo se ia din carne rosie cruda si excremente de animale (in special pisica). Deci nu trebuie sa mananci carne in sange, sa fii atenta cand gatesti carne sa te speli bine pe maini, nu stiu daca ai pisica sau caine ... ar fi bine sa le schimbe altcineva locul unde isi fac nevoile.
Campari, hai ca mai putiiiin pana luni. Mergi la ecografie? Cate saptamani ai acum?
7+
CampariSoda spune:
Majia, 10+4. Dupa calculele mele aproximative ar trebui sa fie umpicutz mai mare, cam 11... (puteam sa-mi fixez ceasu dupa cum veneau rushii, numa ca nu-mi aduc aminte:D).
Sper sa poata face luni DT (o sa fie fix 11 saptamani), ca nu pot sa mai stau INCA o saptamana sa ma stresez si pe mine si pe dumnealui :).
Plus m-am saturat sa gasesc tot felul de scuze idioate pentru studenti de ce nu am timp sa ma duc in laborator cu ei, as vrea sa le pot spune sa ma lase in pace si sa faca poze experimentelor asa cum i-am rugat, fara sa mai comenteze :).
majia spune:
Campari, eu stiu ca dublu test e la 12 saptamani. Noi o sa facem la 12 saptamani si cateva zile, pentru ca innainte suntem in vacanta. La 11 nu stiu daca se poate.
Inteleg ca astepti aceasta vizita la doctor ca sa anunti la servici sarcina?
7+
CampariSoda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui majia Campari, eu stiu ca dublu test e la 12 saptamani. Noi o sa facem la 12 saptamani si cateva zile, pentru ca innainte suntem in vacanta. La 11 nu stiu daca se poate. Inteleg ca astepti aceasta vizita la doctor ca sa anunti la servici sarcina? 7+ |
Doctoru' o zis oricand intre 10 si 14 saptamani, depinde de cat de mare e dumnealui...
La servici mi-am anuntat seful si un coleg care a trebuit sa preia un proiect cu chestii super toxice. Dar studentilor nu le-am spus inca :) si m-as simti mai bine sa le spun dupa ce aflu ca totul e in regula.. ca am citit o gramada de porcarii deprimante pe internet.
vikisor spune:
buna fetelor,
in primul rand felicitari pentru inimioare!!!!
eu l-am cunoscut pe sot printr-un prieten comun a fost interes la prima vedere si apoi
eu am fost ieri la doctor si mi-a spus sa ma programez dupa saptamana 12 la DT sper sa iasa totul ok
8+
majia spune:
Eu nu am anuntat la servici si nici prietenii. Problema e ca incepe sa mi se vada burta ... si se uita toti cam ciudat asa la ea. Sao poate mi sa pare mie ?!!
7+
kasha_ro spune:
buna sunt noua aici.am o sarcina de 6+.astazi am vazut inima lui bb batand deci cam pare ok desi am avut niste mici sangerari se pare de la un hematon care se elimina asa ca urmez un tratament cu utrogestan care mi-a stricat viata personala cat si cea sociala.permamanet simt nevoia sa dorm.azi am experimentat o curiozitatate cand doc Ursuleanu mi-a recomandat ca nu e bine sa aud inima lui bb motivand ca nu ii face bine.ati mai auzit vreuna dintre voi de asa ceva?
ps:poate ca multe dintre voi o sa ma injurati insa mi-as dori sa citesc mai multe comentarii la obiect si mai putine diminutive siropoase(ma gandesc ca sunt mai indicate pe plan personal)...altfel acest forum devine plictisitor si stim fiecare dintre noi ca timpul e pretios mai ales acum.daca cineva e de acord cu mine nu ezitati sa imi fiti alaturi ca sa stiu daca imi este locul printre voi sau nu.multumesc.
CampariSoda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui majia Eu nu am anuntat la servici si nici prietenii. Problema e ca incepe sa mi se vada burta ... si se uita toti cam ciudat asa la ea. Sao poate mi sa pare mie ?!! 7+ |
Majia si mie mi se pare ca se vede si ca oamenii se uita....dar am pregatita scuza cu "m-am lasat de fumat si de asta ma ingrash :D" Si chiar m-am ingrashat. Si sunt balonata.
Dar trebuie sa iti povestesc o faza criminala de la 7s+3, cand chiar avusesem o zi buna si nu eram balonata si m-am intalnit cu fostu' director de la noi de la institut care are asha la fo 65-70 de ani. Prima intrebare o fost ce mai fac si a doua cand nasc (cu un gest sugestiv, simuland cu mainile o burtica gravida). Mi-a picat fata instantaneu, cred ca m-am inrosit ca o sfecla si nici n-am stiut ce sa ii spun. La vremea aia nici viitorii socri nu stiau, la care "mosul" zice "da..am ochiul format, ca si nora-mea e acu' gravida".
De-atunci n-a mai indraznit nimeni sa ma intrebe :).
Dar io zic,daca nu te simti confortabil sa le spui, poarta si tu niste bluzite mai lejere...Io mi-am luat asta iarna trei pulovere cu volane in fata (cam de astea: http://1.bp.blogspot.com/_Fmr6bUYvtrs/SoWFddQEKJI/AAAAAAAAAUQ/3bCk4dq18BI/s400/0402614113952R_300x400.jpg[) si sper sa ii mai pacalesc fo doua saptamani. Sau chiar trei :D si dup-aia plec in luna de miere si cand vin nu trebuie sa mai "declar" nik:D.