BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 14
Matzaila_81 spune:
Laura, trebuie sa gasesti ceva care sa nu-ti faca rau. Paradoxal eu vomitam la fructe sau ceva usor, nu puteam sa vad nimic in fata ochilor decat slanina...... asta am mancat pana in saptamana 12.
Din ce am observat de cele mai multe ori desi ai greata fiecare are cate un aliment pe care-l suporta. Niste branzica de vaci ai incercat? Saratele? Biscuiti? Stiksuri?
Mamica de grasunel Alexandru
lauraf89 spune:
Am incercat si degeaba! Mananc cateva bucatele dupa care mi se face o greata de nedescris! Sungurele alimente care le puteam manca, pana ieri, erau fructele, gen capsuni, cirese, mere dar de ieri nici pe astea nu le mai pot manca! Sotul mi a zis ca daca o sa continui asa ma duce la spital sa mi puna perfuzie ca nu vrea sa stea bebe nemancat
6+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
aschiutza spune:
Laura, ai incercat portocale sau suc de portocale, biscuiti din aia uscati (gen piine de astronauti, habar nu am cum ii zice in romana, ca pe vremea aia nu era asa ceva), covrigi sau piine prajita, ou fiert mai tare, banane, fructe la conserva? Mie toAte imi taie greata, din pacate numai pt vreo 5 minute cind trebuie sa incep din nou sa pap . Exista si ceaiuri contra greturilor, de exemplu la DM. Sau bomboane de ghimber (da am impresia ca nu sunt bune in primele 3 luni,asa ca sa intrebi la farmacie mai intii).
Bubblegum spune:
Neata
Multumesc de ceai Cami!
Majia si Lorena felicitari pentru inimioare!!
Crismac Dumnezeule ce trauma au putut sa va produca.....astia nu merita sa practice medicina astia's buni de dus la munca campului!!Asta imi aduce de ce imi povestea o prietena care a avut o sarcina buna si a nascut la termen iar a doua zi dupa nastere au luat-o ca fetita are nu stiu ce malfromatie ca a,b,c,d..sa faca aia ailalata imi povestea cum au iesit din maternitate si s-au dus glont cu copilul la Gr Alexandrescu speriati ca le moare in bratze. Docotrii de la Gr Alexandrescu le-au zis duceti fetita asta sanatoasa acasa si alsati-o sa doarma linistita ca e perfect sanatoasa....da sa nu iti vina sa il atatci pe ala care te-a facut sa treci prin chestia asta?!!!
Matzila ca bine le spui;)
Campari a, deci si pe tine te tin in sah aia in Dijbouti...hai ca nu mai e mult pana luni respectiv marti, inca vro 30 de filme, vro nu's cate greturi, vro 200 mersuri la toaleta si gata ajungem si noi la echo!
Dany daca dai un search pe google poti sa gasesti laboratoarele medicale de pe aria unde locuiesti!!Si daca prin absurd nu gasesti laborator suna-ti medicul de familie si zi-i sa iti ia el sange sa il trimita la analizat (eu am facut asta fix ieri). In mod normal daca iti ia sange dimineata seara ai rezultatul. Daca nu ai medic de familie acolo fa-ti unul nu-i nici o chestie. Testele astea nu costa mult la noi consultatia a fost 23 euro si testul vreo 25 si macar stii cum stai.
Eu am observat ca de pe la vreo 6pm trebuie sa stau in pat altfel am o greata imensa si dau la ratze tot ce am mancat.;am observat ca daca stau la orizontala mi-e mai bine si pot chiar sa si mananac un iaurt cu o banana ceva de genul asta. Deja in living nu mai am nici un covor ca nu le mai suport mirosul, barbate-miu a stat un minut cu nasu'n covoru ala sa isi dea seama ce miros eu asa nasol a zis ca sa-l cred pe cuvant ca nu miroase a nimic..e nu l-am crezut si am scos covorul
Ca veni vorba de sotul din dotare azi aniversam azi 9 ani de cand ne cunoastem. ...nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul....ideea ar fi sa mergem la un film in seara asta dar miram'as mi-e sa nu mi se faca rau pe acolo de la miros de popcorn etc..
Apropo ca sa mai destindem atmosfera si sa mai treaca timul voi cum v-ati cunoscut sotii?Eu l-am cunoscut pe al meu la un concert in Bucuresti (concert la care nu am vrut sa ma duc atras o prietena de mine eu am refuzat si pana la urma a venit cu taxiul sa ma ia de acasa..). la concertul ala eu aveam loc pe scaun, m-am dus la toaleta si cand m-am intors statea un strain pe scaunul meu si am inceput sa ne certam eu ca ce maniere sunt astea el ca sa imi aleg alt scaun etc De aici o intreaga telenovela dar iata'ne acum 9 ani si 2 catei mai tarziu foarte okey atseptand momentul nasterii primului copil
La voi cum a fost?
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Laura, ai incercat portocale sau suc de portocale, biscuiti din aia uscati (gen piine de astronauti, habar nu am cum ii zice in romana, ca pe vremea aia nu era asa ceva), covrigi sau piine prajita, ou fiert mai tare, banane, fructe la conserva? Mie toAte imi taie greata, din pacate numai pt vreo 5 minute cind trebuie sa incep din nou sa pap . Exista si ceaiuri contra greturilor, de exemplu la DM. Sau bomboane de ghimber (da am impresia ca nu sunt bune in primele 3 luni,asa ca sa intrebi la farmacie mai intii). ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
O sa incerc si fructe la conserva dar eu am invatat ca produsele la conserva trebuiesc evitate in sarcina! Si paine parjita am incercat, si covrigei vanilati, ciorbaa o vomit din start nici nu mai am curaj sa o incerc...!
Multumesc de raspunsuri
6+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
majia spune:
Buna dimineata fetelor,
Ce nasol ca va este asa rau .
Eu ieri nu am avut greturi si se pare ca nici azi. Ce am facut deosebit? Am mancat cand m-am trezit dimineata mic dejun lapte cu cereale. Am observat ca mi se face rau cand incepe sa mi se faca foame...
Voi cate kilograme ati luat pana acum?? Numai eu pun pe mine asa devreme ??
6+
lauraf89 spune:
Eu nu ma pus decat 400 gr pana acu bine ca si sunt f slaba de felul meu, inainte sa raman insarcinata mancam orice la orice ora si tot ca un bat arat (am 48 kg la 1, 67m) dar mereu am fost asa! Si cu greturile astea, dupa 4 luni daca o sa reusesc sa pun si eu ceva pe mine
6+
Blue_sea spune:
Neata, la pranz!
Am si eu o inimioara de raportat! Avem 5 mm, si se pare ca suntem 6 sapt si 4 zile.
Restul analizelor mi-s p;erfecte. adica, mi-a zis ca nu a vazut niciodata asa analize bune
De ingrasat...eu in mod normal oscilez intre 55-56 kg la 1,72m. Azi dimi aveam aproape 59 . Astept greturile ca poate asa ma mai normalizez si eu
6+
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea Neata, la pranz! Am si eu o inimioara de raportat! Avem 5 mm, si se pare ca suntem 6 sapt si 4 zile. Restul analizelor mi-s p;erfecte. adica, mi-a zis ca nu a vazut niciodata asa analize bune De ingrasat...eu in mod normal oscilez intre 55-56 kg la 1,72m. Azi dimi aveam aproape 59 . Astept greturile ca poate asa ma mai normalizez si eu 6+ |
Felicitari pt inimioara!
6+
CampariSoda spune:
Blue Sea - ce ma bucur! Felicitari pentru inimioara! Si io zic ca poti sa te opresti din asteptat gretzurile de acu' :) mai bine fara ele...
Laura, eu nu pot sa te ajut prea mult din experienta proprie, dar zic si eu ca Aschiutza, din ce am citit - chestii fara gust: saratele, orez, piure de cartofi, paine prajita (cubuletze mici sa nu trebuiasca sa musti :D), lapte...si nu tre' sa mananci pentru doi, cred ca si cateva bucatzele de ceva si sunt o victorie...
Bubblegum, felicitari pentru aniversare! Ma bucur ca nu sunt singura cu ciudateniile legate de mirosuri (si gusturi) - miros cele mai ciudate lucruri (ca de exemplu, tapetul de la noi din hol miroase a ...marar. Bine, numa' mie :P). La inceput am crezut ca e de la lasatul de fumat (ups, iata,timpul sa marturisesc, am fumaaaat o gramadaaa pana sa il producem pe Nü) dar cred ca de fapt e de la hormoni....