BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 13
Bubblegum spune:
Bun deci noi azi la exact 6 saptamani si 1 zi avem beta 25020 . Ma panicasem ca nu se mai dublase la 48 de ore dar cica dupa ce trece de 6000 se dubleaza la mai mult de 96 de ore deci banuiesc ca e okey...
majia spune:
Am venit de la doctor, bulinuta are 6mm si i-am vazut inimioara . Totul e bine, s-ar parea ca e mai mic cu vreo doua zile fata de UM, a se confirma.
Se pare ca am pus 1.5 kg in doua saptamani ceea ce e foarte mult , o sa trebuiasca sa fiu mai atenta la ce mananc .
6+
CampariSoda spune:
Majia si Lorena - felicitari pentru inimioare
Bubblegum - felicitari pentru hcg si sa stii ca ma gandesc la tine si empatizez ca nu poti sa te duci inca la eco . Hai sa te incurajez asa sec, ca mai mult nu pot, nu mai e mult pana sapt viitoare :D. Si mie mi s-a terminat deja rabdarea care trebuie sa mi ajunga pana luni (!!) cand mergem la doc.
Crismac - ce prost ecografistu' ala! Sper sa nu mai ai asa experiente nasoale.
DenyAnd - nu poti sa mergi la ginecolog sau la medicul tau de familie?
Eu astept sa mi se raceasca supa cu galuste de care mi-a fost pofta toata ziua si pe care am oarecum gatit-o desi imi pica ochii in gura de somn.
Seara faina va doresc,
CS&Nü
kmy_black spune:
Deny
incearca sa ii trimiti lu'daena un mesaj k poate stie ea, daca locuieste in austria de mai mult timp !!
ms pt grija!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
lorena_86 spune:
majia cate sapt ai conform masuratorilor?
si bebe mea e mai mic cica are 5 sapt si 6 zile dar conform um ar fi 7 si 2 zile
are 3mm si ceva
va pup
6+
majia spune:
Lorena, dupa UM am 6 saptamani si 6 zile si dupa masuratori am 6 saptamani si 4 zile. Diferenta poate fi cauzata de o ovulatie tarzie.
Deny, eu cred ca poti merge la un laborator de analize si sa ceri un BHCG. Cel putin aici poti face asa si nu e foarte scump...
campari, mai e un pic pana luni. Si vreau si eu supa de galusti.
6+
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 majia cate sapt ai conform masuratorilor? si bebe mea e mai mic cica are 5 sapt si 6 zile dar conform um ar fi 7 si 2 zile are 3mm si ceva va pup 6+ |
sigur ai avut o ovulatie tarzie!!!
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!
va las o cafelutza , pentru cele kre inca o pot servi, la celelalte unceai cu lamaie, sa ajute la greturi!!!
o zi faina!!!
lauraf89 spune:
Neata fetele!
Multumesc de ceai a fost !
Fetelor va rog ! De vreo 2 zile nu mai pot manca aproape nimic din cauza greturilor! Imi este foarte foame dar atunci cand vad mancarea in fata sau numai cand ma gandesc ca trb sa mananc mi se afce o greata enorma si mi se pune un nod in gat! Va rog daca aveti ceva sfaturi!
PS: am incercat si cu nuci si stafide dar la mine nu merge
6+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
Matzaila_81 spune:
Loreeeee, ce bucurie, vazusem parca ceva la aspirante dar cred ca mai este o lore acolo cu alt numar pentru ca atunci cand am dat era cineva cu 40-60 mesaje si m-am gandit ca nu ai cum sa fi tu.
Felicitari draga mea, sa ai sarcina usoara si nastere usoara si sa va bucurati unul de celalalt.
Nu te mai stresa cu masuratorile astea.
Si ca sa raspund la ce m-a intrebat cineva da, nu sunteti exagerate, asa eram si noi.
Nu au cum sa masoare la fix lore pe langa asta asa cum ti-a spus cineva, poate ai ovulat mai tarziu.
Eu toata sarcina mi-am stricat-o fiind ingrijorata si plangandu-ma ba de una ba de cealalta. Bine, am avut si mare ghinion cu doua doctorite care m-au stresat si m-au chinuit aiurea.
Sa va dau exemplu, toata sarcina am suferit ca bebe e mic, ca nu ia in greutate bine, ca are femurul mic. Pe considerentul asta m-am dus viteaza sa nasc natural ca doctorita chiar in ziua in care s-a rupt apa mi-a spus ca sigur nu are mai mult de 3200 g, ecografii peste ecografii chiar in ziua nasterii. Rezultatul? Baiatul meu cel mic a avut 4320, a fost cel mai mare din tura lui.
Pe mine m-a ajutat mai mult forumul si m-au ajutat enorm fetele de aici, mai mult decat orice medic sau doctor avut pe parcursul celor 41 de saptamani de sarcina.
Deci d-asta va zic, nu va stresati, nu va panicati, nu fiti ingrijorate desi e greu. Parerea mea e ca linistea ti se duce cand decizi ca e momentul sa fi mama. Intai e asteptarea celor doua liniute, dupa care grijile din sarcina si dupa grijile cu "de ce nu-mi ia mai mult in greutate?"de ce are puta iritata? de ce nu doarme mai mult de doua ore legate?"
Acum insa e cel mai bine ca-i aveti cu voi.
Mamica de grasunel Alexandru