BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 12
majia spune:
Lorena, felicitari pentru inimioara!!!! Ma bucur ca sunteti bine! Acum trebuie sa te relaxezi.
Bubble, eliberare zici?
Aschiutza, mi-a placut mai ales aia cu singing in the rain. De fapt sunt niste papusici mici de tot, nu?
6+
Matzaila_81 spune:
Am intrat sa va citesc si mi s-a strans inima de emotie. Acum un an nu aflasem inca ca sunt gravida si acum am un bulgarel mic care se agita pe canapea.
Sa aveti sarcini usoare si sa va bucurati de fiecare moment al sarcinii pentru ca desi nu pare asa trece totul foarte foarte repede!
Mamica de grasunel Alexandru
Blue_sea spune:
Lorena, felicitari pt inimioara! Cred ca a fost super si sper ca te-ai mai linistit.
Noi maine mergem si parca nu mai trec orele odata!
6+
Bubblegum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Am intrat sa va citesc si mi s-a strans inima de emotie. Acum un an nu aflasem inca ca sunt gravida si acum am un bulgarel mic care se agita pe canapea. Sa aveti sarcini usoare si sa va bucurati de fiecare moment al sarcinii pentru ca desi nu pare asa trece totul foarte foarte repede! Mamica de grasunel Alexandru |
Aaaa, ce draguts Matzila;) multumim de urari si la fel si voua un bebel sanatos si mancacios!
PS Intrebare: Asa de stresate erati si voi pe vremea asta sau suntem noi mai ciudatele?
aschiutza spune:
Majia, da sunt micute, cea care cinta in ploaie de vreo 23 cm, Yotsuba cam de 10. EU sunt moarta dupa asemenea nimicuri
Matzaila, multzumim de urari!
Lorena, felicitari pt inimioara!
Eu i-am spus baietelului meu (de nici doi ani) de bebe, dar nu stiu cit a inteles. In orice caz de doua zile nu vrea sa imi spuna ca ma iubeste si nici pupici nu vrea sa imi dea
Bubblegum spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Lorena, felicitari pt inimioara! Cred ca a fost super si sper ca te-ai mai linistit. Noi maine mergem si parca nu mai trec orele odata! 6+ Frate deci eu raman singura neechografata pana acum...cred ca iau prima ocazie si vin in Romania ca acolo vad ca se misca treaba mai bine decat aici |
crismac spune:
Bubble eu am niste experiente urate de la prima sarcina . Nu am fost ignoranta si am facut toate analizele care mi s-au dat . In Romania in 2003 exista un singur ecograf 3D in un cabinet privat din Bucuresti . La doua luin m-am programat dar aveau liber abia peste 3 luni . Deci la 5 luni merg la eco si mi spune dr. dupa o ora si jumatate de stat pe masa " copilul are spina bigida si mielomeningocel , va recomand intrerupere de sarcina ! Dar mai intrebati si ginecologul ." si atat. Evident ca nu am mai vrut sa stiu ce este ! . Nu am mers la orice medic m-am dus la prof. dr. univ. ...bla bla seful maternitatii Bucur care aproape nu s-a uitat pe poze si nici pe ce scria . Mi-a mai facut el o eco din aia ordinara si mi-a spus " stai draga linistita , nu e nimic asa sunt astia de la privat vor sa sperie lumea!" Tot acest individ mi-a spus la 7 luni ca am fetita !Va dati seama cata incredere am eu acum in medici !!!!
www.gradinacris.blogspot.com
8 +
crismac spune:
Lorena felicitari pt. inimioara ! Sa va fie de bine in continuare !
Ionut este super incantat de bebelina . Pune mana pe burta si spune " a mai crescut , simt eu :
www.gradinacris.blogspot.com
8 +
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui majia Deny, in ce zi esti? 6+ |
Salutare burtici
Majia, azi sunt in z 22 al ciculului menstrual, si in z 10 DPO (daca merg pe varianta ca am ovulat in noaptea 20-21/05), sau in 15DPO (daca am ovulat pe 15/05).
Si uite asa nu stiu ce si cum e la mine, nu stiu pe cand ar trebui sa ma astept sa fie prima zi de intarziere, ori deja azi sunt in z 1 de intarziere?
Nu-mi ramane decat sa astept sa treaca zilele.
Vreau tare sa fac un HCG, dar nu stiu unde este pe aici, si cred ca costa enorm.
Azi, mai nou, am simtit dureri (usoare) de burtica ca si cum mi-ar veni ciclul. Ma tot uit pe abs zilnic, si nik
Lorena felicitari pt inimioara.
Kmy, imi pare rau pt durerea ce suferi
Pup toata gasca de burtici
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".