Clubul "babelor" FIV-oase 42

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lara, va tin la curent oricum! Poate ne face dr. Albu o surpriza si lanseaza tratamentul cu Intralipid.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

girls, lorelei, ari, senkiu pt info
cu siguranta voi reveni cu intrebari, pe parcurs..deocamdata calculez cm, caut avioane (nu este direct!), incerc sa fac macar un plan de bataie..ma enerveaza maxim faza cu ziua 2 de cm ( pe cm neinhibat..imi vine sa iau pt 16-18 zile AC, ca la primul fiv si apoi clexane de la ET, asa stil dr. Albu), trebuie sa fac slalom urias printre concediile colegilor/sefilor..la noi la job nu merge faza last minute, trebuie anuntat din timp, vreau sa-ncerc faza cu dus-intors in aceiasi zi (just me) si apoi revenit dupa 7 zile la Istanbul..e greu sa ma sincronizez cu toate astea, fara sa mai pun la socoteala concediul lui hubby..deci, daca-mi iese matricea asta, jur ca ma declar mega organizer..
Alex, sar'na!!
si-acum uimeste-ma: faza cu Albu & Intralipid e joke??? sau, embriologul ala nou vine cu Intralipid cu tot..moama, dar asta pp analize imuno inainte o gramada, drip-uri exact calculate ca si nr/cantitate/repetitivitate..jeezzz, tre sa ai ceva experienta in sensul asta, nu gluma..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

lara eu cred ca Alex a doar de un optimism debordant azi
Pana la Intralipid mai e cale lunga la Medlife. mai degraba poate face taifunelul surpriza. oricum, in globul meu nu o vad prea curand in partea asta de continent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

qiao, cum esti soro?? hapai AC si bagi clexane?? cum merge treaba, cand incepi stim? (cu nodulul totul ok, so far?)

to be continued..

Mergi la inceput

Lara, Qiao, da, is optimista...ma gandeam si eu ca trebuie sa aiba un sens faptul ca ma pune sa fac analiza asta. Si va mai povesteam eu, am intrebat geneticiana daca au si un tratament pt problema asta, si ea mi-a zis razand ca sigur, ca doar nu ma pun sa o fac ca dupa aia sa imi spuna ca nu se poate face nimic...si a mai zis ca au tratat cateva gravidute...eu am baiguit ceva de IVIG, dar nu a marsat, nu mi-a zis nimic. Si apoi mi-a zis ca vor sa semneze un contract cu un laborator ca sa faca si ei analize pt NK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

miky multa bafta ! unde ai facut IA ?

---------------------------------------------
TANARA SPERANTA
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Qiao multumesc mult, inseminarea am facut-o la Promed cu dr Manolea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

miky am vazut ca intrebai de parfum. probabil ca ai facut in aceeasi sala in care se fac si FIV-urile si in cazul asta te-ai incadrat de aceleasi reguli. se recomanda sa nu se foloseasca parfum, sau produse de toaleta (ex geluri de dus) care contin alcool. alcool este nociv pentru embrioni.
si mie dr mi-a zis sa nu ma vopsesc pana in sapt 16, o mare parte din chimicalele care intra in contact cu pielea ajung in organism si e mai bine de evitat.
MeAlex hai ca m-ai facut curioasa, acum astept continuarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

ohohooo, si eu cred ca e cale lunga pana la intralipid in ro
si oricum de la baiguiala geneticianei pana la a gasi un dr imunolog care sa aiba cunostintele teoretice si practice pe zona asta... mult mai e

asa ca Mealex draga mea ce iti doresc eu tie e sa iti iasa bine analiza si sa nu fie nevoie de ivig
stiu ca tu draga de tine cauti buba, insa chiar sper din toata inima sa nu o gasesti aici

lara, am citit cum stai cu planuiala si te inteleg, vreo 10 ani am muncit intr-o companie in care se darama lumea daca plecam in concediu, imposibil de pus la cale vreun last minute, oricum si in concediu faceau ce faceau si ma scoteau si din gaura de sarpe. astept sa vii din concediul ala pe bune, cu impresii fresh de la barcelona

qiao, Doamne ajuta!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Asta sper si eu, Brigit, sa nu gasesc nimic legat de NK, nici de anticorpi, nu ca nu as bazai ca albina pe langa dr. Albu sa obtin si o tzara de Prednison...Daca e sa aleg, as vrea sa gaseasca ceva la uter, ceva sa explice pierderile de pana acum...si parca as vrea sa nu se lege de progesteronul ala, ca ar fi de rasul curcilor...
Oricum, e clar ca il voi verifica in sarcina si imi voi lua si injectabil.

Mergi la inceput

Mi-a iesit testul de ovulatie pozitiv, cred ca maine voi ovula asa ca merg sa fac analizele de ziua 14, cum s-ar spune. Vreau sa fac FSH, LH si estradiol. Are vreo relevanta progesteronul in ziua ovulatiei?
Heeeelp, pleeeease, dati-mi idei.
LE: sunt dusa' rau...maine chiar sunt in ziua 14.

Mergi la inceput